Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych se informovat, zda jste některá měla dítko v jeslích v Prostějově. Jak to tam funguje a jestli je možnost vzít i dítě z venkova ( kapacita ). Zatím se jen informuji, školka u nás nepřipadá v úvahu a mám možnost jít do práce.
Děkuji.
Jesle jsou tu myslím jen jedny a jsou total narvené..holky tam dávají žádosti už hned po narození protože je dlouhá čekačka..tak zavolat si tam mužeš a zeptat se, ale nevím nevím..
Nebo zkusit soukromou školku, tuším, ze se jmenuje dětský ráj a je na Husaku. Nevim od kolika roku berou, ale urcite s nima bude domluva. Jesle jsou opravdu jen jedny a jak píse smurfka, je to prakticky beznadejne.
Ono budeš mít jak výplatu tak rodičák, takže určitě na něco soukromého peníze zbydou ![]()
Mrknu i na tu soukromou. Přemýšleli jsme i o někom na hlídání, peníze snad budou
. A od tří let bych pak hledala vhodnou MŠ.
Díky.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá dítě v jeslích v Prostějově. Malá bude mít tři v prosinci a potřebují ji tam dat na 3 měsíce. Do školky jde až od prosince, dřív mi ji nevemou a ja nastupují od září do práce.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.