Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
takže dnes jsi byla na kontrole a výsledek je jaký?
@stinga bez vaginální kontroly, řekla jsem že mi je hůř a bylo mi řečeno že i kdyby se to nějak rozjelo tak to u mě nic nemění nevím tady co dělat
![]()
tak asi pro jistotu zajeďte, a co ti teda kontrolovali? ozvy?
@stinga moč, ozvy jen rychlý poslech, tlak a jestli je stále otočený dolu koncem pánevním ale už ani v čekárně jsem nevydržela sedět pro bolest a teď mám stále nepravidelné kontrakce takže asi mi nezbývá nic jiného než vydržet
tak tu nejistotu nezávidím, zkuste tam pro jistotu zase zajet
Tak jestli se ti něco nezdá tak jed! Pokud to jsou bolesti takové, že nemůžeš sedět, prostě bych šla otravovat. Nevim Co se děje ale není to v pořádku chci vyšetřit! Maximálně tě pošlou domů.
Jela bych, aspoň budeš vědět na čem jsi. Držím palce a kdyžtak napiš ![]()
Sama jsem zkoušela horkou koupel ve vaně.
Musí trvat 60 minut.
Při poslíččích to přejde, při porodu ne.
Před porodem se po koupeli na chvíli bolesti zmírnily, ale po pár minutách znovu začaly.
jak píše slunečnice, zkus být v té nemocnici trošku jako „hysterická“, někdy to pomůže, tak když se snažíš chovat statečně, tak si třeba říkají, že to ještě nic není a odbývají tě
@stinga píše: Více
Přesně tak. Raději jet hned než pak v průběhu noci (kdyby ti bylo ještě hůre), to tam budou mít “veseleji”.
Od 36tt jsem byla v péči porodnice a na každé kontrole řekli, že kdyby něco, mám přijet. Když mě hospitalizovali aby vyloučili preeklapsii, Dr říkala, že jim tam už klidně můžu porodit. No, kecala. Nic méně, čert ví, co se děje.
Ahoj holky už několik dni mám poslíčky na kontrole ve čtvrtek otevřená na prst a “bez čípku” ale už mám tenhle stav tak 15 dni takže se k tomu už nějaká váha nebere akorát teda začíná přituhovat, stahy dělohy ztvrdnutí, bolest spodku a hlavně kříže, píchání v podbřišku, pod žebry tlak, mimi je otočené koncem pánevní takže přirozený porod nehrozí.. jen tedy nevím kdy jet do porodnice? Už se to nedá moc vydržet musím prodýchávat.. na dnešní kontrole mě ani nevyšetřili takže vlastně nevím co a jak, jen řekli že i kdyby to bylo pokročilejší tak u mě to nemá vliv
Jo a jsem 36tt