Jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
19.12.14 19:09

S krvacenim bych jela hned, muze to byt ipriznak, ze se rychle otviras. Pradne i znak nbejake komplikace, takze bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 19:16

Myslím, že už tady není, už jela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 19:31

Já sem to měla tak, že jsem ráno krvácela.. jela sem do porodnice, tam mi řekli, že se nic neděje a poslali mě domů. Odpoledne sem se šla natáhnout k telce a usnula sem :-D cca v pŮl 6 mě vzbudila obrovská kontrakce a ihned po ní další a další, okamžitě sme, vyrazili znova do porodnice a rovnou nasál a malá byla venku od té první kontrakce venku za 20 min. takže být tebou bych nečekala a jela, aby si to pak taky stihla ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.14 19:31

Ne ne, ještě tady ☺. Mám doma dcerku, tak si říkám, ze ještě chvíli. Se me moc nechce kvůli ní, ale zas si říkám, abych něco nezmeskala

• Citovat
  • Upravit
19.12.14 19:35
@Anonymní píše:
Ne ne, ještě tady ☺. Mám doma dcerku, tak si říkám, ze ještě chvíli. Se me moc nechce kvůli ní, ale zas si říkám, abych něco nezmeskala

tak hodně štěstí :)
ale už mazej :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
19.12.14 19:39

Přesně tak, raději jeď, vrátit se můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.12.14 19:46

Raději bych jela na otočku zkontrolovat, hezky byste to stihli do Vánoc doma :lol:. Ne fakt, můžou se připravovat porodní cesty, ale také může být problém s placentou a to není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.12.14 19:59

Tak nemusíš do porodnice, můžeš třeba do divadla, ale nevím, jestli ti tam sdělí, co se s tebou děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
19.12.14 20:03

Určitě bych jela, chápu, že se ti kvůli dcerce nechce, ale lepší oželet pár hodin nebo dní, než si pak něco vyčítat. Můžeš se otvírat a proto to krvácení, ale taky to může být cokoliv jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
19.12.14 20:13

Já když jsem krvácela tak jsme radši jeli do podonice abych něco nezanedbala.Tam si mě nechali na pozorováni do rána s tím, že ráno půjdu určo domu no a nešla jsem až pak za 4 dny a to už s malou v náručí. Začala jsem krvácet v 10 večer a v půl pátý ráno se malá narodila. Určitě už jen pro ten klid tam sjeď nemusí to být nic ale taky může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
19.12.14 20:37

Já bych taky raději jela. Doufám, že se dozvíme, jak to dopadlo :-) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
19.12.14 20:38

Krvaceni muze znamenat problem s placentou (ale nemusi), proto bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí