Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
S krvacenim bych jela hned, muze to byt ipriznak, ze se rychle otviras. Pradne i znak nbejake komplikace, takze bych jela.
Já sem to měla tak, že jsem ráno krvácela.. jela sem do porodnice, tam mi řekli, že se nic neděje a poslali mě domů. Odpoledne sem se šla natáhnout k telce a usnula sem
cca v pŮl 6 mě vzbudila obrovská kontrakce a ihned po ní další a další, okamžitě sme, vyrazili znova do porodnice a rovnou nasál a malá byla venku od té první kontrakce venku za 20 min. takže být tebou bych nečekala a jela, aby si to pak taky stihla ![]()
Ne ne, ještě tady ☺. Mám doma dcerku, tak si říkám, ze ještě chvíli. Se me moc nechce kvůli ní, ale zas si říkám, abych něco nezmeskala
@Anonymní píše:
Ne ne, ještě tady ☺. Mám doma dcerku, tak si říkám, ze ještě chvíli. Se me moc nechce kvůli ní, ale zas si říkám, abych něco nezmeskala
tak hodně štěstí ![]()
ale už mazej
![]()
Raději bych jela na otočku zkontrolovat, hezky byste to stihli do Vánoc doma
. Ne fakt, můžou se připravovat porodní cesty, ale také může být problém s placentou a to není sranda.
Tak nemusíš do porodnice, můžeš třeba do divadla, ale nevím, jestli ti tam sdělí, co se s tebou děje.
Určitě bych jela, chápu, že se ti kvůli dcerce nechce, ale lepší oželet pár hodin nebo dní, než si pak něco vyčítat. Můžeš se otvírat a proto to krvácení, ale taky to může být cokoliv jiného
Já když jsem krvácela tak jsme radši jeli do podonice abych něco nezanedbala.Tam si mě nechali na pozorováni do rána s tím, že ráno půjdu určo domu no a nešla jsem až pak za 4 dny a to už s malou v náručí. Začala jsem krvácet v 10 večer a v půl pátý ráno se malá narodila. Určitě už jen pro ten klid tam sjeď nemusí to být nic ale taky může
Já bych taky raději jela. Doufám, že se dozvíme, jak to dopadlo
Držím palce
Krvaceni muze znamenat problem s placentou (ale nemusi), proto bych jela.