Je tu někdo, kdo rozumí snům?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jetu nekdo kdo rozumi snum?
Predem se omlouvam za muj dotaz, ja docela sny dost resim a tohle me dostalo. Zdalo semi o zemrelem Paulu Wolkerovy z filmu rychle a zbesile. Zdalo semi ze jsem ho libala, jako herce jsem ho mela rada. Na netu se pise ze libat mrtveho znamena chorobu. Nemuze to byt i neco jineho? Nejake jiné vysvetleni? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jistě.. Nedávno umřel a tvůj mozek si třídil ve spánku myšlenky, proto se ti o něm zdálo. Myslím, že to vůbec nic neznamená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Jistě.. Nedávno umřel a tvůj mozek si třídil ve spánku myšlenky, proto se ti o něm zdálo. Myslím, že to vůbec nic neznamená.
přesně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych měla spíš radost z pěkného snu
Maximálně bych bych byla naštvaná, že došlo jen k líbání
S tou nemocí by to bylo asi spíš, kdybys třeba ve snu líbala nebožtíka, ne? Třeba jako truchlící pozůstalá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Dekuji, me se vazne libil a jako herec byl dobrej. Jeho smrt me pomerne zasahla. Ja vim
ale kdo dnes nema oblibeneho herce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sane píše:
Já bych měla spíš radost z pěkného snuMaximálně bych bych byla naštvaná, že došlo jen k líbání
S tou nemocí by to bylo asi spíš, kdybys třeba ve snu líbala nebožtíka, ne? Třeba jako truchlící pozůstalá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to posledně rozdala s nějakým chlápkem ve sprše - a zaplatil mi za to
tak jestli předzvěst kariéry po mateřské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Dekuji asi mas pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Já si to posledně rozdala s nějakým chlápkem ve sprše - a zaplatil mi za totak jestli předzvěst kariéry po mateřské
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mým snům by teda nerozumněl vůbec nikdo, dneska celý svět zmrznul, všichni umřeli a nic se nedalo udělat. mám katastroficke sny pořád… přitom mám klidný pohodový život…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MacinkaCZ píše:
Mým snům by teda nerozumněl vůbec nikdo, dneska celý svět zmrznul, všichni umřeli a nic se nedalo udělat. mám katastroficke sny pořád… přitom mám klidný pohodový život…
Nebojis se konce světa? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MacinkaCZ píše:
Nemáš z něčeho strach? Zkus popřemýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve snáři libat mrtvého znamená. ze v tom snu libáš mrtvého člověka třeba co leží v rakvi. prostě mrtvolu v tom snu. a to ze jsi ho libala ze se ti zdalo o tvem herci to znamená pouze ze jsi ho měla rada..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se třeba zdávalo o ex a nemyslela jsem na něj. prostě podvědomí si snáma pohrává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cumlanek píše:
Ve snáři libat mrtvého znamená. ze v tom snu libáš mrtvého člověka třeba co leží v rakvi. prostě mrtvolu v tom snu. a to ze jsi ho libala ze se ti zdalo o tvem herci to znamená pouze ze jsi ho měla rada..
urcite mas pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit