Sny o miminku

1656
26.12.13 08:45

Sny o miminku

Ahoj vsem. Posledni dobou se mi porad zda o tom jak mam miminko, pokazde je to nadhernej chlapecek a ja se v tom snu o nej staram, proste jakobych mela mimco v realu ale zatim nemam. A dnes se mi zdalo ze jsem si delala test a objevili se tam II. carky. Myslite ze by to mohlo znamenat ze jsem tehotna? Neumim si to vysvetlit :) Nemate nekdo zkusenosti s takovymy sny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
26.12.13 08:51

Mne se hodnekrat zdalo o miminku, o diteti, vzdycky to byla holcicka a nakonec mame chlapecka :) taky se mi casto zdalo o MS, ze jsem ji normalne mela a pritom jednoho dne neprisla :) nevim, mne se zda vzdycky opak toho co se pak stane :) :nevim:
Jo a nedavno se mi zdalo, ze za mnou prisel manzel, ze bude neco potrebovat do PC za 3tis a kdyz jsem mu to rikala, tak se smal a rikal, no budu neco potrebovat no, ale „jen“ za 1500,– :-D :think:

Příspěvek upraven 26.12.13 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Myslím, že to znamená, že na to myslíš a to že máš sny vlastně znamená, že mozek si dělá pořádek v tom, na co si zrovna myslela. Většinou nic nevěští. Prostě se tam zmatlá to co tě trápí čí těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar

Ze 7. na 8. listopadu 2012 se mi zdál sen, jak si dělám test a je pozitivní. V tom snu jsem to pak křičela na mamku a ona mě neslyšela :D

bylo to tak skutečný, že po probuzení mi to nedalo, šup pro test…a byly tam // 8o volala jsem mamce na mobil (byla v práci) a ona mi to nezvedala :mrgreen:

takže já snům věřim :pankac:

nehledě na to, že jsem v tý době skončila v práci a byl to poslední den, kdy stihnout neschopenku v ochranný lhůtě a nebejt tak doma až do porodu bez peněz. Takže takovej sen, co mě zachránil.

• Citovat
  • Upravit
18223
26.12.13 08:56

Věřím něčemu mezi nebem a zemí. Ale pokud se snažíte o miminko, může to být jen tvá touha v těch snech a promítají se ti do nich mikromyšlenky ze dne :mrgreen: :palec:
Nicméně, když jsem jela mamce oznámit moje druhé těhotenství, tak ještě, než jsme se k tomu dostaly, tak vyprávěla, jak se jí zdál dnes sen, že vozí kočárek s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.13 09:10

@krysaricek :mrgreen: tohle se mi zdá velmi často, taky dneska v noci stále se opakující sen. Neznamená to nic. Ve snech se zobrazují naše pocity, touhy atd.. takže bych tomu váhu nepřikládala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
26.12.13 09:22

No je pravda ze bych se miminku nebranila, preji si ho a pritel taky :) mam mit ted 28 MS, tak uvidim jestli ten sen neco znamenal nebo to byly jen moje myslenky:) tt jsem zkousela pred tydnem a nic, no bylo to jeste asi brzy. Jinak dekuji holky za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
26.12.13 09:30

@Acinore to je pekny :) kezby ty moje sny taky neco znamenali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
26.12.13 09:38

Tak ja mela stejny sen, ze jsem delala test a ze byl pozitivni, rano jsem pak test udelala a fakt pozitivni byl :) Tak treba to u Tebe bude stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.12.13 09:48

Mně se zdály sny o tom, že se mi narodilo miminko a byl to chlapec a pak se mi zdálo, že jsem měla svatbu, což údajně věstí rozrůstání rodiny. Těhotná jsem byla a narodil se klouček :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743
26.12.13 09:54

@krysaricek muze to znamenat nemusi. Me se o miminku zdalo kdyz jsem po nem touzila. Moc jsem si prala holku ale vzdy se mi zdalo o klukovi a prvni dite kluk je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.12.13 10:04

Nic to znamenat nemusí..mě se zdálo, že jsem těhotná, asi před týdnem, a v součastný chvíli určitě těhotná nejsem :lol: přímo test jsem tam neviděla, ale byla jsem v začátku těhotenství v tom snu :lol: a že mám miminko, to se mi zdálo za bezdětna kolikrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
26.12.13 10:16
@Sibyla0 píše:
Myslím, že to znamená, že na to myslíš a to že máš sny vlastně znamená, že mozek si dělá pořádek v tom, na co si zrovna myslela. Většinou nic nevěští. Prostě se tam zmatlá to co tě trápí čí těší.

Souhladim s tebou.Sny nic nevesti.Ale odrazeji nase touhy, prani, ale i starosti a obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.12.13 10:29

O tom, že mám děti se mi zdávalo už od puberty, ale i tak myslím, že podvědomí k nám může promlouvat sny. Když jsem čekala syna, tak mě okolí přesvědčilo, že to bude holka. Moc jsem si ji přála, tak jsem se nebránila a o miminku uvažovala jako o holčičce. V té době se mi začaly zdát sny, že máme chlapečka. Sny ustaly v den, kdy jsme na UTZ zjistili pohlaví. Takže myslím, že se ozýval, abych věděla…

• Citovat
  • Upravit
15404
26.12.13 11:03

Znamena to to, ze na to myslis a prejes si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat