Sny o miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1656
26.12.13 11:34

No zas tak na to nemyslim, aby se mi to porad muselo zdat :) a prala bych si spis holcicku ale zda se mi porad jen o chlapeckovi tak je to takovy zvlastni :) a dnes ten test no nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.12.13 12:48

My chteli miminko cely rok ale nic jsem nepocitali, nechavali jsme tomu volny prubeh a nic. Odesla jsem z prace a uplne jsme na miminko zapomeli. Tu noc, nez jsem zjistila ze jsem tehotna se mi zdal sen, v tom snu za mnou stal pritel a rikal mi, ze jsem tehotna. Pak jsem se vzbudila a letela pro test :) Dnes jsem ve 25tt, tak drzim palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
26.12.13 15:06

@Hinata jeee to je krasny, vis pohlavi? :) my tomu davame volny prubeh, vysadila jsem HA pred mesicem. Kdyz se to povede tak budem jen radi :) no ja si ted pocitala kdy jsem mela mit ovulaci a podle vseho to melo byt ty dny co byl sex, a MS by mi mela dnes koncit ale ja ji jeste nedostala. Ale ted otazka jestli jsou ty kalkulacky presne. Pokud by to tak bylo tak by i ty sny mi mohli neco napovidat :D jinak moc dekuji. A vy at jste zdravi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
27.12.13 12:14

@krysaricek
Zatim se mi zdaly sny o chlapeckovi, v podstate je nam to fakt jedno, ale holcicka trochu prevazuje a kolem nas jsou samy chlapecci :D podle utz ve 22.tt pindika nemame takze spis holcicka :) ale kdyby to byl kluk tak budeme taky moc stastny <3
Dekuji Ti a Tobe preji at se brzy zadari a mate zdrave miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.11.14 12:15

Ahoj také mam takové sný vposlední dobe :) a nechápu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.10.15 11:29

Zdravim Vas, ja mela dneska sen o tom, ze jsem porodila holcicku. Momentalne moje MS ma spozdeni, test jsem si zatim nedelala, ale po vikendu se na to chystam :) ted mame 10 mesicniho kluka a bavili jsme se o tom, ze bychom chteli jeste jedno dite, ale ze by to bylo takhle brzy…no kdo vi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.6.17 09:33

Ahoj holky mě se zdáli teď tři sny živé o poz. Testu a miminku a když jsem si včera udělala test tak byl pozitivní :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.6.17 13:36

Mně se kdysi zdál hrozně živej sen, že se mi narodil kluk a že byl hrozně velikej :D Týden na to jsem měla pozitivní těhotenský test a za pár týdnů mi doktor na utz potvrdil, že to bude kluk a že se mu zdá, že bude dost velkej :D

• Citovat
  • Upravit
3274
4.6.17 14:34

Holky mě se zdálo že rodím a kojím dvojčata, ale těhotná zatím nejsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
4.6.17 22:52

Mě se zdálo, že mám dvojčata holky, neměla jsem ještě žádné děti. Dvojčata nemám a mám kluka a holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat