Sny o miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No zas tak na to nemyslim, aby se mi to porad muselo zdat
a prala bych si spis holcicku ale zda se mi porad jen o chlapeckovi tak je to takovy zvlastni
a dnes ten test no nevim:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chteli miminko cely rok ale nic jsem nepocitali, nechavali jsme tomu volny prubeh a nic. Odesla jsem z prace a uplne jsme na miminko zapomeli. Tu noc, nez jsem zjistila ze jsem tehotna se mi zdal sen, v tom snu za mnou stal pritel a rikal mi, ze jsem tehotna. Pak jsem se vzbudila a letela pro test
Dnes jsem ve 25tt, tak drzim palecky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hinata jeee to je krasny, vis pohlavi?
my tomu davame volny prubeh, vysadila jsem HA pred mesicem. Kdyz se to povede tak budem jen radi
no ja si ted pocitala kdy jsem mela mit ovulaci a podle vseho to melo byt ty dny co byl sex, a MS by mi mela dnes koncit ale ja ji jeste nedostala. Ale ted otazka jestli jsou ty kalkulacky presne. Pokud by to tak bylo tak by i ty sny mi mohli neco napovidat
jinak moc dekuji. A vy at jste zdravi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krysaricek
Zatim se mi zdaly sny o chlapeckovi, v podstate je nam to fakt jedno, ale holcicka trochu prevazuje a kolem nas jsou samy chlapecci
podle utz ve 22.tt pindika nemame takze spis holcicka
ale kdyby to byl kluk tak budeme taky moc stastny <3
Dekuji Ti a Tobe preji at se brzy zadari a mate zdrave miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim Vas, ja mela dneska sen o tom, ze jsem porodila holcicku. Momentalne moje MS ma spozdeni, test jsem si zatim nedelala, ale po vikendu se na to chystam
ted mame 10 mesicniho kluka a bavili jsme se o tom, ze bychom chteli jeste jedno dite, ale ze by to bylo takhle brzy…no kdo vi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mě se zdáli teď tři sny živé o poz. Testu a miminku a když jsem si včera udělala test tak byl pozitivní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se kdysi zdál hrozně živej sen, že se mi narodil kluk a že byl hrozně velikej
Týden na to jsem měla pozitivní těhotenský test a za pár týdnů mi doktor na utz potvrdil, že to bude kluk a že se mu zdá, že bude dost velkej ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky mě se zdálo že rodím a kojím dvojčata, ale těhotná zatím nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zdálo, že mám dvojčata holky, neměla jsem ještě žádné děti. Dvojčata nemám a mám kluka a holku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit