Blokuju svoji dceru

Anonymní
16.12.13 11:02

Blokuju svoji dceru

Ahoj, prosím o zachování anonymity. Připadám si jako blázen, ale opravdu se mi to děje.

Mám pocit, že blokuju svoji dceru a nevím co s tím. Není to plnánované. Přijde to jako rázná myšlenka. A prostě se to stane. I já tu myšlenku jakoby cítím, že to není obyčejná myšlenka. Ale taková rozkazovací. Velmi stručně popíšu pár situací.

Už v těhotenství - přála jsem si malé bříško. Kvůli zaměstnavateli jsem to potřebovala tajit do cca 5. měsíce. Narodila se s podprůměrnou porodní váhou.

Byla na UM. Na krabici jsem si přečetla, že od asi 2. měsíce (už si nepamatuju kolikátý měsíc to přesně byl) by měla mít o jedno mléko míň. Přesně v den toho věku měla o mlíko míň. Přitom do té doby vyžadovala lahev doslova na minutu. Náhoda? Přesně za měsíc se stalo to samé.

Zkrátím to. Podobné zážitky mám s otáčením, jídlem, pitím, první kroky atd.

Ale vadí mi, že jí kazím život. Příklad s poslední doby. Na dopoledne si ji vzali babi s dědou na hlídání. Věděla jsem, že babi bude péct. Mě proběhla hlavou myšlenka na způsob, aby ji nějak nepopálila. Od toho dne odmítá jít malá u nich do kuchyně.

Atd. Nevím co s tím. Už se mi pár věcí podařilo odblokovat. Ale třeba až po mnoha měsících, kdy jsem vnitřně došla k přesvědčení, že už je to OK.

A není to všechno, co se mi děje. Třeba jednou se manžel díval na fotbal. Z ničeho nic jsem řekla výsledek, který byl absolutně nepravděpodobný. Zbýla chvíli do konce. A ono se to stalo.

Jindy byl hokej. Zničeho nic se mi vybavilo jméno jednoho hráče. Ten zápas ho zranili.

Na někoho jsem pomyslela a potkala jsem ho.

Tyto myšlenky nedokážu uvlivňovat. Když si něco vysním plánovitě, tak to nevychází. Prostě tam není to vnitřní rozhodnutí.

U mladšího syna se mi to nestává. Možná proto, že opravdu nechci.

Je to možné nebo jsem blázen. Bohužel jí tím ničím život. Ale nedokážu si pomoct. Nikdy nevím, co přijde za myšlenku příště.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
16.12.13 11:08

No jestli mas tendle pocit tak zkus REGRESE www.uleva.cz vic poradit neumim, ale mam stim dobrou zkusennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.13 11:09

Vlastně s malým se mi taky pár věcí stalo. Ale spíš to byly drobnosti.

Jednou, dvakrát mám pocit, že se mi to stalo i s manželem.

Nejhorší je, že cítím, že nejsem vnitřně rozhodnutá, že se toho chci zbavit.

Cítím rozumově a citově, že to není správné.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
16.12.13 11:13

Ja bych vzne prosila cisla do sportky na stredu dekuji…

• Citovat
  • Upravit
11370
16.12.13 11:16

Já vím že to může znít magorovitě, ale nechceš zkusit někoho, kdo se věnuje kyvadlu, konstelacím atd? Mohlo by ti to pomoct. Protože ty máš nějakou energii, ale bohužel jí špatně využíváš. Kdyby se to odblokovalo a naučila ses s tím pracovat, tak bys jí mohla využít správným směrem.

Příspěvek upraven 16.12.13 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
16.12.13 11:17
@1.zizi píše:
:palec: Takovejch by se nás našlo víc :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.12.13 11:19

@Snoopy87 stoupni si do fronty ja si napsala prvni… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 11:19
@1.zizi píše:

Kdyby mi tohle někdo říkal, taky bych ho měla za blázna. :mrgreen:
Ale mě se to prostě stává… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bud
39
16.12.13 11:20

@1.zizi :D :D :D Přidávám se k prosbě..

ale k tématu. Podle mě toto má více lidí z nás. Možná se tomu více poddáváš. Trochu uber, a nemysli na to tak intenzivně. Určitě to neděláš Ty, je to osud. Jinak poradit neumím. Přeju pevné nervy a hodně síly k překonání všeho negativního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.12.13 11:21

Až bude hrát Liberec hokej, můžeš mi, prosím, poslat jména hráčů, který dají gól??? Mě ten vsazenej tiket vždycky jeden hráč zkazí, tak ať se toho vyvaruju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 11:21

Jenže koho? Jak poznám šarlatána. Navíc to stojí dost peněz. Sezení 500 až 1000.

@mejdylko píše:
Já vím že to může znít magorovitě, ale nechceš zkusit někoho, kdo se věnuje kyvadlu, konstelacím atd? Mohlo by ti to pomoct. Protože ty máš nějakou energii, ale bohužel jí špatně využíváš. Kdyby se to odblokovalo a naučila ses s tím pracovat, tak bys jí mohla využít správným směrem.Příspěvek upraven 16.12.13 v 11:17
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
16.12.13 11:24

Jinak - chce to přestat se tím tak stresovat. Moc si to bereš a proto to máš pořád v hlavě a pořád na to myslíš - a tím se to vlastně zhoršuje - takovej začarovanej kruh. Né nadarmo se říká, že když si něco hodně přeješ, tak se to vyplní. Zkus se soustředit na něco pozitivního, co by si dcerce přála. Např. když jde k babičce, tak si do hlavy nahoď pozitivní scénář, jak se jí tam bude líbit, páč se jí tam něco povede, něco se naučí ( třeba u toho pečení)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
16.12.13 11:25
@Anonymní píše:
Kdyby mi tohle někdo říkal, taky bych ho měla za blázna. :mrgreen:
Ale mě se to prostě stává… :nevim:

nemam te za blazna…netroufla bych si neco o cem nic nevim kritizovat… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 11:27

@Jemys Jenže tohle není nic, co by se dalo naplánovat. Ta myšlenka proběhne a už to nejde zastavit. Prostě se to stane. A můžu si kolem myslet na co chci.

• Citovat
  • Upravit
11689
16.12.13 11:28

Ano takhle silne mame myslenky, je to vlastne energie, ted posledni rok se zkracuje doba mezi myšlenkou a reakcí. Nijak to neovlivníš, jedine co muzes udelat, je tu myslenku neprijmout proste se s ni neztotoznit a misto toho si predstav neco hezkeho :) nech tu myslenku jen proplout, nedavej ji zadnou emoci. Dalsi vec je pracovat na sobe, hlavne na sebelasce :) casem se to urcite zlepsi, me pomahaji hlavne meditace, zklidni to mysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat