Smrt blízkého ve snu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Smrt blízkého ve snu
Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Přednedávnem jsem měla velmi živý sen, ve kterém moje matka zemřela. Bylo to tak intenzivní, že první věc, co mě napadla po probuzení, byla, komu to ještě musím oznámit a jaký verš vyberu na parte. Běžně sny neřeším, ale tento mě prostě dostal. Nemáte někdo podobnou zkušenost. Předem velký dík za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@-Evka- píše: Říká se, že dotyčný bude dlouho žít.
Jojo, u nás se to taky říká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se takový sen tak zdál, bylo to v době, kdy jsme spolu s mamkou moc nevycházely a bylo mi mimo té dlouhověkosti, že se chci od ní osamostatnit a odpoutat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říká se, že když se ti zdá o smrti, tak bude naopak žít dlouho. Mně se takhle jednou zdálo, že umřela sestra, musela jsem jí hned ráno zavolat a pěkně mě sjela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se tohle zdálo o dědovi. V tom snu jsem to hodně prožívala ale to je už dřív a zatím spíše vypadá že nás všechny přežije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se zdalo o smrti meho syna den pote, co mu operovali srdicko, byla jsem z toho vykolejena totalne..Uz je to 7 let, ale mam to porad v zive pameti a prebehne me mraz, kdykoli si na to vzpomenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já takové sny měla taky a dopadly špatně. nejdříve jsem viděla svého dědečka jak se se mnou loučí. druhý den ho odvezly do nemocnice a za pár dní zemřel.
měsíc před porodem dcery jsem ji viděla jak jsem ji ráno našla v postýlce mrtvou. nevěnovala jsem tomu pozornost a brala to jako blbý sen. že to byla příprava na to co mě čeká mi došlo až když dcera zemřela. tenkrát mi dr. řekl, že kdybychom nepřijely (byli jsme na pohotovosti večer) tak se nejspíš rána nedožije. zemřela o pár dní později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Evka- píše: Říká se, že dotyčný bude dlouho žít.
ano takhle se to říká..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ještě takové zkušenosti ze sna:
- pokud se ve snu stane úraz, musím o tom někomu říci, nebo se nějaký úraz stane doopravdy
- moje maminka umřela v mém školkovém období, pokud se objevila ve snu, tak jsem se rozešla s někým ve vztahu (jinak se mi o ni nezdá).
- pokud se mi zdá o mrtvé babičce, o 2 strýcech (většinou jsou ve snu všichni tři), mám rozházenou štítnou žlázu (opakovaně prověřeno, jak nahoru, tak dolů)
E.
- Citovat
- Upravit
NO, mně se před pár lety něco podobného zdálo o švagrové a taky to bylo dost živé a asi 2 dny jsem z toho byla paf. S tím holt nic nenaděláš. Je to blby, ale kašli na to. Zrovna o mamince, to je nepříjemné, ale netrap se tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moje smrt ve snu
Dobrý den, ráda bych věděla co znamená, když se mi ve snu objeví má zemřelá babička. sen je to velmi živý a někdy mám až takový pocit, že opravdu žije. jakoby mi v tom snu chtěla něco říct či ukázat, ale babička se ve snu vždy rozplyne a já naopak ve snu zemřu. nevíte co to může znamenat?
díky za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smrt syna
Tak ted me vydesil taky jeden, zdalo se mi, ze za mnou prisel muj 4 lety syn s tim, ze zitra umre…nevidela jsem ho umirat nebo tak, ale strasne jsem se divila jak to muze vedet, ze ho tahle napadlo prijit a jen tak mi to oznamit. nevite co by to mohlo znamenat?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit