Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Vím o lidech, co se tímto zabívají.. osobně na to ale nemám odvahu
bohatě mi stačí všechny ostatní věci, co se kolem mě občas dějí
nějak to přitahuju.. ale rozhodně jdi do toho, pokud jsi o tom přesvědčená, že to pomůže se s tím smířit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Co se ti děje? ![]()
Já bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima
A prej se mrtví nemaj rušit ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem věřící katolička. A opravdu bych do toho nikdy nešla. Není radno odkrývat roušku záhrobí.
Rozepisovat se nebudu, ale opravdu to nedělej. Je mrtvý. Vzpomínky máš a nechej to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ve-ru píše:
@martina.se Co se ti děje?Já bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima
A prej se mrtví nemaj rušit
právě z toho rušení mám strach, aby se to neotočilo proti mi
Jinak co se mi děje? jsou místa, kam nemůžu vůbec, jsou místa, kde se se mnou pohybujou další osoby atd
takové veselé až milé.. Doma taky nebydlím sama
nevím, mám toto od malinka, ale moc to neprezentuju, ať si lidi nemyslí, že jsem cvok
můj chlap už párkát zažil pěkný šok, tak ten mi věří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátky
Když rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení ![]()
- Citovat
- Upravit
@martina.se Mi z Tebe běhá mráz po zádech.
Zakladatelko, já bych do toho nešla. Nikdy nevíš, jak to může dopadnout… Sice v tyhle věci věřím, ale já bych byla - jak už tu někdo psal - poserkaná až za ušima!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději bych to nedělala, nikdy nevíš zda se to tomu dotyčnému bude líbit ![]()
Já mám taky občas divné pocity, ale raději si říkám že to nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ve-ru píše:
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátkyKdyž rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampalin člověk si zvykne. Většina setkání je v pohodě.. nepříjemných je málo
a včas poznam, kam radši nelézt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rusit mrtve muzes v pripade, ze oni-on s tebou nejak navazi prvni kontakt. jinak se do toho radeji nepoustej a jestli ano, over si velmi dobre kdo ti ho vyvola.Neni to sranda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji vám že mě nemáte za blázna sama si říkám že je to totiž bláznive. Strach samozřejmě mam z toho kdyby se to opravdu podařilo (ten pocit spojení s mrtvým člověkem) a taky z toho že narazím na nakého podvodníka a vyhodím zbytečné peníze. Neplakala jsem když sem se to dověděla ale mam takový nepřijemný pocit že jsme se měli eště vidět a vyjasnit si spoustu věci (někdo by nad tím mávnul rukou) ale mě to prostě nejde.. ted jen najít vhodného „média“ který nám udělá prostředníka.
Jsem už delší doba zadaná a snad o tom ani nebudu říkat příteli nevím jak by ani reagoval.
Martina.se : teda koukám že máš taky nákou moc že to tak přitahuješ nechceš nám prozradit nákou příhodu
- Citovat
- Upravit
Mě se holky nikdy nic moc nadpřirozeného nedělo a tak nevím zda čekání na první zprávu nebo kontakt od něj čekat nevím ani zda bych to poznala, pochopila tu souvislost. Bojím se jen abych nenarazila na nakého podvodníka takže nake ověření to asi chtít bude ale jaké.. neznám osobně nikoho kdo se toho osobně učasnil ![]()
Martina.se : říkáš že to není nic nepříjemného
mě se objevit hlavička s vlasama v obyváku tak se stěhujeme
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji vám že mě nemáte za blázna sama si říkám že je to totiž bláznive. Strach samozřejmě mam z toho kdyby se to opravdu podařilo (ten pocit spojení s mrtvým člověkem) a taky z toho že narazím na nakého podvodníka a vyhodím zbytečné peníze. Neplakala jsem když sem se to dověděla ale mam takový nepřijemný pocit že jsme se měli eště vidět a vyjasnit si spoustu věci (někdo by nad tím mávnul rukou) ale mě to prostě nejde.. ted jen najít vhodného „média“ který nám udělá prostředníka.
Jsem už delší doba zadaná a snad o tom ani nebudu říkat příteli nevím jak by ani reagoval.
Martina.se : teda koukám že máš taky nákou moc že to tak přitahuješ nechceš nám prozradit nákou příhodu
napíšu Ti to asi takhle.. předpokládám, že tomu věříš, takže Ti to nebude znít blbě. Pokud bude chcít, najde si Tě sám
Jinak příhody jsem napsala výše.. nepříjemné si radši nechám pro sebe, ju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seance
mě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám