Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@chromato píše:
to do jisté doby všichni![]()
Tak určitě,
víra je jistě již poloviční úspěch
a já pokud nevěřím
a pokládám něco za kravinu
tak ty věci ani nechci zkoušet.
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
Tak určitě,
víra je jistě již poloviční úspěch
a já pokud nevěřím
a pokládám něco za kravinu
tak ty věci ani nechci zkoušet.
víru sem nemá smysl tahat. Pokud ale nevíš, jestli to funguje, tak je podle tebe lepší to ani nezkusit? To mi logické nepřijde…
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, zaujalo mě toto téma. Je tu někdo kdo se dokázal v dobrém napojit na duši někoho blízkého a promluvit si s ní? Nedávno mě náhle zemřela babička, ani jsem se nestihla rozloučit a tíží mě to na duši. Ikdyž jde z toho strach, ráda bych ještě jednou naposledy mluvila s babičkou, kterou jsme měla hodně ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris Nefunguje, poslední příspěvek je z února 2014, teď jsem se dívala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Dobrý den, zaujalo mě toto téma. Je tu někdo kdo se dokázal v dobrém napojit na duši někoho blízkého a promluvit si s ní? Nedávno mě náhle zemřela babička, ani jsem se nestihla rozloučit a tíží mě to na duši. Ikdyž jde z toho strach, ráda bych ještě jednou naposledy mluvila s babičkou, kterou jsme měla hodně ráda.
Pokud by zůstalo něco co se má dořešit už bys to věděla. Dej babičce pokoj a nech jí v klidu odejít. Zeptej se, nejlépe někde kde hodně pobývala, jestli je vše v pořádku a ev. popros ať ti dá vědět. Od toho jsou dle druhu náboženství různé rituály, nošení černé pásky na oblečení a dodržení doby smutku. Svíčkou, vůni, kytkou nebo nějakou jinou obětinou nikdy nikdo nic nezkazil. Nejlépe uděláš, když na ni nezapomeneš a budeš pečovat o hrob, během celého roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris píše:
Funguje?
nefugnuje, tuším, že i proto, že zakladatelka už tu není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Editte @martina.se Dík za info. Myslela jsem si to, když jsem zjistila, že zakladatelka je fuč.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nedělej to, protože nevíš, jak na tom mrtvý je… Nevím, jak to mám vysvětlit, ale mrtvý nemusí být takový jako když byl živý… Nemusí být smířený atak…
Za mnou ve snech začala chodit paní s dlouhými stříbrnými vlasy v bílé flanelové noční košili. Poprvé někdy ve třinácti… Vždycky mi utěšovala, dávala rady dí života a tak… Někdy mi i štvalo
říkala si Terezie… Nejhorší bylo, že jsem se vždy vzbudila unavená jako po flámu…
Jednou jsme s mámou prohlíželi staré fotografie… Když najednou na fotce ta paní… Máma mi vysvětlila, že je to moje prababička! Jmenuje se Antonie, ale Terezie pochází ze slova Ther -ochrana… Náhoda? Nikdy jsem se s ni nesetkala, umřela v den mého narození!
Už se s ni setkávám přes deset let a ne vždy je to příjemné… Přijdu si jako blázen, zvlášť když vím, že se něco stane a nemůžu s tím nic udělat… Zkuste někoho varovat dopředu-nejde to… Někdy bych byla raději, kdyby se mi to nikdy nestalo…
- Citovat
- Upravit
Holky, už jsem vám posílala pozvánky. Dřív jsem se sem nedostala. Kdyby měl ještě někdo zájem se přidat do skupiny, tak mi pište SZ, nemám čas to tady dočítat všechno a o víkendech tu skoro nebývám, tak prosím strpení