Mluvit s mrtvými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
21.2.16 22:38

Mám dotaz podobný, jako zakladatelka ten úvodní. Potřebuju mluvit s mrtvým. Jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.2.16 12:36
@4family píše:
Mám dotaz podobný, jako zakladatelka ten úvodní. Potřebuju mluvit s mrtvým. Jak na to?

Musíš to cítit sama v sobě, nesmíš nic dělat násilím. Jestli bude mrtvý chtít, dostaneš vzkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.2.16 13:10

@chipsa tak asi nechce, žádný vzkaz, žádné sny ani o něm nemám, zkoušela jsem i tu metodu co mi tu někdo doporučil, psát mu dopis - nic, vůbec nic, ani naše malá dítka ducha nevidí. Prostě je pryč, náhle a ze dne na den, a tak těžko se s tím smiřuje. Jak to tedy je možné, že někdo, pro koho jste byli jeho „nedůležitější“ odejde ze dne na den a nemá potřebu kontaktu s námi? Pomalu ztrácím víru, že po smrti „něco“ je. Pro někoho fakt nevěřícího, asi hloupé otázky, já vím. No zatím jsem měla alespoň tuhle „okultní“ naději. A už ztrácím i tuto naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.2.16 14:09
@4family píše:
@chipsa tak asi nechce, žádný vzkaz, žádné sny ani o něm nemám, zkoušela jsem i tu metodu co mi tu někdo doporučil, psát mu dopis - nic, vůbec nic, ani naše malá dítka ducha nevidí. Prostě je pryč, náhle a ze dne na den, a tak těžko se s tím smiřuje. Jak to tedy je možné, že někdo, pro koho jste byli jeho „nedůležitější“ odejde ze dne na den a nemá potřebu kontaktu s námi? Pomalu ztrácím víru, že po smrti „něco“ je. Pro někoho fakt nevěřícího, asi hloupé otázky, já vím. No zatím jsem měla alespoň tuhle „okultní“ naději. A už ztrácím i tuto naději.

Ty jsi přišla o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.2.16 09:49

@4family Zkus to sama se s ním spojit nikoho nevyhledávej prostě to zkus sama! Neboj se nic se ti nestane to že se na tebe nalepí nějakej démon jsou jen žvásty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
24.2.16 09:53

@Jitulinka.1 Já bych ráda, i jsem něco zkusila, bez výsledku. Máš s tím sama nějakou zkušenost, že by duch komunikoval, jako něco odpověděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.2.16 11:34

@4family Noooo když mi bylo 15 let tak jsme s kamarádkou zkoušely vovolávat duchy s tím že si tu seanci nahrajem na novou prázdnou kazetu (V té době ještě byly rádia na kazety :D ) Během seance se nic nedělo tak jsme přestaly ale když jsme si pustily tu kazetu tak ty naše hlasy zněly jako když se zamotává páska v kazetě ale kazeta zamotaná nebyla. Když jsme daly zvuk více nahlas bylo tam slyšet více hlasů a smích který rozhodně nepatřil nám a klapot konských kopyt ale kamarádce to přišlo jako když pochodují vojáci :nevim:.Už nikdy víc jsem to nezkoušela měla jsem strach :lol: ale kdyby mi někdo zemřel blízký tak bych to určitě zkusila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.16 18:06

Dobrý den, prosím o přidání do skupinky, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
7.11.19 22:42

Taky moc prosím o přidání do skupiny dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
8.11.19 08:33
@Editte píše:
@rokris Nefunguje, poslední příspěvek je z února 2014, teď jsem se dívala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 17:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seance :nevim: mě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám

Zdravím, ano je to možné. Mrtví si vymění jen tělo, nemají fyzické, mají trochu jiné. Říká se jim tady mentální nebo taky astrální. Chápu že je to těžké pochopit, ale můj bratr s jeho přítelkyni se s naším tátou spojili. K jeho přítelkyni taky promluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 17:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seance :nevim: mě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám
Zdravím, ano je to možné. Mrtví si vymění jen tělo, nemají fyzické, mají trochu jiné. Říká se jim tady mentální nebo taky astrální. Chápu že je to těžké pochopit, ale můj bratr s jeho přítelkyni se s naším tátou spojili. K jeho přítelkyni taky promluvil.
@Ve-ru píše:
@martina.se Co se ti děje? 8oJá bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima :oops: A prej se mrtví nemaj rušit :nevim:

Anobi souhlasím, ale oni jakože mrtví nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 17:26
@Anonymní píše:
@Ve-ru píše:
@martina.se Co se ti děje? 8oJá bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima :oops: A prej se mrtví nemaj rušit :nevim:
@Ve-ru píše:

Ano ja se bojím, ale zkusím to. Můj bratr s jeho přítelkyni byli s naším tátou ve spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 17:29
@Anonymní píše:
@Ve-ru píše:
@Ve-ru píše:
Ano ja se bojím, ale zkusím to. Můj bratr s jeho přítelkyni byli s naším tátou ve spojení.
@Ve-ru píše:
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátky :lol: Když rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení :nevim:

Ano ten pocit znám. Mívám ho někdy taky. A jinak je to jasné. Všichni jsou furt s námi. Jen nemají fyzické tělo. Mají trochu jiné. Už jsem to psala, ale tady se tomu říká mentální nebo i astrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 17:31
@Anonymní píše:
@Ve-ru píše:
@Ve-ru píše:
@Ve-ru píše:
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátky :lol: Když rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení :nevim:
Ano ten pocit znám. Mívám ho někdy taky. A jinak je to jasné. Všichni jsou furt s námi. Jen nemají fyzické tělo. Mají trochu jiné. Už jsem to psala, ale tady se tomu říká mentální nebo i astrální.
@pampalin píše:
@martina.se Mi z Tebe běhá mráz po zádech.
Zakladatelko, já bych do toho nešla. Nikdy nevíš, jak to může dopadnout… Sice v tyhle věci věřím, ale já bych byla - jak už tu někdo psal - poserkaná až za ušima!

Ano, je to šílené. Nikdo neví co se stane, ale jak už jsem zmiňovala, můj bratr s jeho přítelkyní byli s naším tátou ve spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat