Mluvit s mrtvými

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
13.12.13 19:14

Jinak osobně bych si s tím prostě nehrála.. kdo chce, přijde sám. Kdo ne a Ty ho takhle „vyrušíš“, tak může tropit řádnou neplechu a pak je těžká práce ho zase uklidnit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.12.13 19:19

Já bych se chtěla spojit s mým tátou, měl autonehodu když mi byl rok, jeho tvář znám pouze z fotek a přesto se mi o něm někdy zdá, nevidím jeho tvář má ji v tom snu jakoby zahalenou a přesto vím, že se mi zdá o něm. Když je mi uzko, smutno, nebo mě něco trápí tak během dne na něj často myslím a nejvíc před spaním takto si ten sen o něm navodím a přivolám si ho do snu. Někdy se mi o něm zdá i několikrát za noc je to víc snů a všechny jsou na pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
13.12.13 19:20
@martina.se píše:
povídej, přeháněj :think:

je to složitější :think: nechci to moc rozebírat :)

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.13 19:25
@Acinore píše:
je to složitější :think: nechci to moc rozebírat :)

ok, v pohodě.. kdyby náhodou, klidně sz. Jde o to, že zažívám spoustu jiných věcí, ale tohoto se kapánek bojím, abych se právě nechtěne nestala prostředníkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 19:26
@-Sára píše:
Já bych se chtěla spojit s mým tátou, měl autonehodu když mi byl rok, jeho tvář znám pouze z fotek a přesto se mi o něm někdy zdá, nevidím jeho tvář má ji v tom snu jakoby zahalenou a přesto vím, že se mi zdá o něm. Když je mi uzko, smutno, nebo mě něco trápí tak během dne na něj často myslím a nejvíc před spaním takto si ten sen o něm navodím a přivolám si ho do snu. Někdy se mi o něm zdá i několikrát za noc je to víc snů a všechny jsou na pokračování.

to je přesně ono.. pokud člověk chce a ten druhý též, tak se projeví aspoň takto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
13.12.13 19:30

@martina.se @Acinore Holky, jestli se můžu zeptat, jak to u vás začalo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 19:33
@Turante píše:
@martina.se @Acinore Holky, jestli se můžu zeptat, jak to u vás začalo? :oops:

to už je fakt dávno.. někdy v dětství.. první zážitek co si pamatuju? Hystricky řvu mámě v náručí, že to nějakého hradu nejdu - u vrat stál člověk bez hlavy :think: věk +-3-4 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
13.12.13 19:47
@Turante píše:
@martina.se @Acinore Holky, jestli se můžu zeptat, jak to u vás začalo? :oops:

u mě ne, u mamky :) asi když jí byly 4 a spadla z tříkolky…měla těžkej otřes mozku, viděla svoje praprarodiče…a od tý doby už skoro pořád…rodinu, kamarády a i cizí lidi…

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
13.12.13 20:39

@martina.se Tak to je hustý, že je takhle vidíš. To se mi stalo jenom jednou. Oak jsem si to asi nějak zakázala a od té doby nic. Kdybych takhle někoho ještě viděla, tak mě švihne.

Holky a nechcete založit nějákou skupinu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.13 20:40
@Ve-ru píše:
@martina.se Tak to je hustý, že je takhle vidíš. To se mi stalo jenom jednou. Oak jsem si to asi nějak zakázala a od té doby nic. Kdybych takhle někoho ještě viděla, tak mě švihne.Holky a nechcete založit nějákou skupinu? :mrgreen:

já si to zakazovala kolikrát a prd z toho :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.12.13 20:52

@martina.se Já jsem z toho připosraná. Bojím se být přes noc i sama doma. A mojí mámě se taky dějou věci… Ale ta se toho nebojí. Prej se bojí více živých :nevim: Nechceš založit nějákou tu skupinku? Třeba by nám tam i @Acinore napsala nějáké zážitky. docela mě tyhle věci zajímají. A hodně se mi zdají sny, s mrtvými.

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.13 21:01

@Ve-ru neumím založit skupinu :mrgreen: Jinak ano, sedí. Mnohem větší strach mám z živých. Mrtvý ublíží jen málokdy, většinou je k tomu vyprovokován :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.12.13 21:05

@martina.se A mám ji založit? Abych tam pak nebyla sama :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.13 21:06

@Ve-ru zkusit to můžeš :think: Třeba se nás „divných“ najde víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.12.13 21:14

@martina.se Tak už to je, poslala jsem ti pozvánku.

Anonymko, pokud se chceš přidat, napiš mi SZ, pošlu ti pozvánku;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat