Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě se holky nikdy nic moc nadpřirozeného nedělo a tak nevím zda čekání na první zprávu nebo kontakt od něj čekat nevím ani zda bych to poznala, pochopila tu souvislost. Bojím se jen abych nenarazila na nakého podvodníka takže nake ověření to asi chtít bude ale jaké.. neznám osobně nikoho kdo se toho osobně učasnilMartina.se : říkáš že to není nic nepříjemného
mě se objevit hlavička s vlasama v obyváku tak se stěhujeme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Eště jde holky o to že já s dotyčným jsem žila před 6 lety a člověk se mění od té doby jsme něměli možnost se moc vidět (bydlel daleko) a povětšinu času trávil ve vězení kde i umřel (nevím ani přesnou smrt jen okrajově) takže ani to zda navázání sním vyžaduje náke informace (vím narození, jméno, jeho povahu, sny ale aby to stačiloo -povahou a snema chci říct že pokud by se to povedlo tak tak jedině poznám zda je to on..
na to nepotřebuješ nic… jen na dotyčného myslet. Nic víc netřeba. Žádná data.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
napíšu Ti to asi takhle.. předpokládám, že tomu věříš, takže Ti to nebude znít blbě. Pokud bude chcít, najde si Tě sámJinak příhody jsem napsala výše.. nepříjemné si radši nechám pro sebe, ju
Věřím v to „žačínám“ v to věřit, opravdu jse sním chci setkat přes prostředníka. Říkám si proč už by si mě nenašel
je mrtví necelí rok
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Věřím v to „žačínám“ v to věřit, opravdu jse sním chci setkat přes prostředníka. Říkám si proč už by si mě nenašelje mrtví necelí rok
nebyla příležitost, nevědělas to a pod.. zkus zapátrat po okolí - ale tyhle prostředníci se dost blbě shání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se super, tak dneska se budu bat jit do sprchy
ze ja do takovejch diskuzi vubec lezu, kdyz jsem takovej posranek co se tehle veci tyce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná teď budu vypadat jako blázen já, ale dělávám to tak. Je to už několik let co mi umřel praděda - člověk kterého jsem nade vše milovala. Chyběl mi tak moc, že jsem s ním chtěla taky mluvit, ale nikdy bych nesebrala odvahu na to co píšeš. Zajdu vždycky k němu na hrob a tam si s ním povídám. Ať už v duchu pro sebe mu vyprávím nebo i na hlas. Kolikrát i doma mu něco říkám. Zkus to taky. Třeba ti to bude stačit. Cítím, že je někdy semnou. Je to bláznivé, ale určitě téměř každý z nás pocítil, že i když je v místnosti sám, tak má pocit, že je tam ještě někdo jiný. Nemluvím s ním nijak často, ale i tak mám pocit, že ho tam někde ruším. Jednou jsem se málem strašně ošklivě vybourala v autě a to co jsem zažila na to nikdy nezapomenu. To mi jen potvrdilo, že je stále semnou. Pro někoho to je hrozně děsivé, ale pro mě nádherný pocit. Věřím, že to on mě tehdy pomohl nebo jak bych to řekla. Vím, že to může znít šíleně, ale já na tyhle věci prostě věřím. Nespojuj se s ním přes někoho, ale pokud mu chceš třeba jen něco říct, tak až budeš někdy sama tak k němu promluv nebo si zajdi k němu na hrob když to bude možno. Třeba ti to pomůže. Mě to pomohlo od té šílené bolesti a stesku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seancemě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám
nepotřebuju, jedno médium mám doma a ty noční náštěvy mě teda docela děsí ![]()
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:na to si prostě zvykneš. Občas nad tím hodně přemýšlím, kdo to byl a tak, někdy je hned jasno. Jinak pokud se Ti to stane, poznáš, pochopíš. A dost často se tak děje nejdřív ve snech, než se něco přihodí - tedy né vždy. A stěhovat se nehodlám, bo to bude i po přestěhování, takže je to fuk
Tak pokud si to všude nosíš sebou tak stěhování bylo asi nadnešené z mé strany
ale prostě bych se hrozně lekla já jsem dcl posera..
- Citovat
- Upravit
Co vím tak hodně lidí se z toho dokonce zbláznilo, nemohli toho ducha odvolat a tak je strašil tím, že v době padaly předměty zhasínalo světlo a podobně. Navíc oni to nemají rádi když je někdo vyruší. Mojí prababiččce umřel děda s kterým byla 50 let a ona se s tím nedokázala vyrovnat, prý se jí o něm každou noc zdálo a v tom snu jí říkal, at se netrápí, že ho to strašně bolí
já osobně jsem to taky chtěla zkusit, ale mám strach a velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím že jednou mu na hrob pudu a tu svíčku mu tam zapálím jen zjistit kde je pochovaný je s rodiny kde jsem spojená jen s jeho sestřenkou ale jak sem psala trávil moc času po krimnálech moc lidi od něj dalo ruce pryč takže se ani nezajímali no
(i když mohu sebrat odvahu a optat se jeho bratra kterého samozřejmě neznám ale nechci se do nich nák vrtat zatím). Říkala jsem si napsat mu dopis jako vypsat se z toho ale stejně bych chtěla prostředníka který nás spojí ale opravdu nevím ani kde hledat ![]()
- Citovat
- Upravit
@-Sára píše:
Co vím tak hodně lidí se z toho dokonce zbláznilo, nemohli toho ducha odvolat a tak je strašil tím, že v době padaly předměty zhasínalo světlo a podobně. Navíc oni to nemají rádi když je někdo vyruší. Mojí prababiččce umřel děda s kterým byla 50 let a ona se s tím nedokázala vyrovnat, prý se jí o něm každou noc zdálo a v tom snu jí říkal, at se netrápí, že ho to strašně bolíjá osobně jsem to taky chtěla zkusit, ale mám strach a velký.
Toho jsem samozřejmě také bojím že pak nebude chtít odejít a odejde semnou a bude všude (nebo že já sama se tím pocitem pak budu strašit) a mohu se tě zeptat ským by si se chtěla spojit ty? Sen je asi nejpřirozenější jak se snima potkat ale mě se to nepovedlo mám pocit že si nedokážu vybavit ani jeho tvář
- Citovat
- Upravit
@Acinore píše:
nepotřebuju, jedno médium mám doma a ty noční náštěvy mě teda docela děsí
Opravdu ano? Tak doma bych ho nechtěla mít pořád jen na chvilku aby mi pomoh ![]()
- Citovat
- Upravit
@Týna K. píše:
@martina.se super, tak dneska se budu bat jit do sprchyze ja do takovejch diskuzi vubec lezu, kdyz jsem takovej posranek co se tehle veci tyce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
nepotřebuju, jedno médium mám doma a ty noční náštěvy mě teda docela děsí
povídej, přeháněj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eště jde holky o to že já s dotyčným jsem žila před 6 lety a člověk se mění od té doby jsme něměli možnost se moc vidět (bydlel daleko) a povětšinu času trávil ve vězení kde i umřel (nevím ani přesnou smrt jen okrajově) takže ani to zda navázání sním vyžaduje náke informace (vím narození, jméno, jeho povahu, sny ale aby to stačiloo -povahou a snema chci říct že pokud by se to povedlo tak tak jedině poznám zda je to on..