Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Me se taky casto zda s mrtvymi, dneska se mi zdalo o moji mame ktera uz je od kvetna mrtva.Ja na ni mluvila a ona neodpovidala
.Kdyz jsme bydleli ve starem byte, tak nase fenka ani za svet neprekrocila prah loznice a porad koukala do jednoho mista a mela stazeny ocas mezi nohy. Normalne jsem to nedavala a musela se odstehovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych nikdy do ničeho takovýho nešla. Pokud bych se chtěla rozloučit, tak bych si došla na hřbitov. Dokud jsem žila v ČR a bylo mi ouzko, tak jsem chodila na návštěvu za dědou, sedla si k hrobu, něco mu vyprávěla, pobrečela jsem si u něj a šla domů. Jinak mám z tšhle věcí respekt, odmala vyrůstám v tom, že prostě něco mezi nebem a zemí je. Mám to od mamky, s tou se přišla rozloučit sestřenice, která náhle zemřela. Doma jsem občas vídala já i ségra stíny, občas mě to vyděsilo neuvěřitelně, jindy jen periferním viděním - u toho pak byl jen „zvláštní“ pocit. Jednou naši jeli na dovču, večer jsme si se ségrou a kámošem pouštěli film a v jeho průběhu nad ségrou něco prolítlo, ta poserkaná až za ušima, já se snažila dělat jakože nic, jinak bysme tam asi do příjezdu sami nezůstaly
Když naši přijeli, tak jsem to vyprávěla mamce a ta mi povídala, že se jí před odjezdem zdálo, že byl děda v kuchyni a na otázku co tam dělá, že je přeci mrtvý jí říkal, že nás přece přijel pohlídat. A asi dva měsíce zpátky se mi zdálo, že děda byl teď u mě doma a hledal v pokojčku malou, že ji prý musí někam odnést, to bylo tak živý, že jsem se ještě pár dní bála jít v noci na záchod a malý dělat mlíko ![]()
Takže díky tomu bych nikoho úmyslně nerušila, bála bych se toho, co by se mohlo dít po tom, jak bylo psáno, dotyčný si tě může najít ať už jsi kdekoli, když bude sám chtít.. Ale jinak je to tvoje věc, jen dobře své rozhodnutí promysli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jsem moc ráda že moje diskuse nezustala bez odezvy
a všem děkuji za příspěvky ale ted páádim do té vaší skupiny kde budeme pokračovat..
- Citovat
- Upravit
Ještě než se opravdu odeberu jen do skupiny chtěla bych poprosit každého kdo tu zkušenost zažil nebo dokonce se tím sám zabývá (což by bylo víc než užasné) aby mi napsal SZ
Anonym jsem měla, bála jsem se reakce zda mě nebudete mít za blázna ale když ted vidím že nejsem sama tak neni už k anonymu duvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:strach? z čeho? pak sleduj, co se děje po těch snech - nestane se Ti třeba něco nepříjemného atd? může jít o formu ochrany nebo varování. Těžko říct
v těch snech je babi zdravá, živá, jsem v jejím domku, a pokaždý se divím, že jsem jí ještě malýho neukázala.
Narodil se cca 5 let po její smrti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:člověk to kolikrát ani nevnímá.. naposledy byl vyděšenej chlap, když kolem něj kdos prošel - byl ve sprše.. já jak kdy.. Teď naposledy jsem na gauči, koukám na TV, ve dveřích se objeví hlavička s tmavýma vlasama - postřehla jsem jen ty vlasy. Tak se zvednu, jdu se kouknout na děti - můj u pc zažranej do hovoru s babi, přítelova holka ve sprše - zrovna lezla, takže tam byla cca 15 min. A kdo to byl v těch dveřích, to by mi fakt zajímalo
tak nám sa napríklad stáva v poslednej dobe doma to, že nám v noci padajú veci, ktoré by sa inak same a bez cudzej pomoci ani nepohli. nedávno, chlap už spal a ja som si práve ľahla k nemu, ležala som tak asi 15 minút a nemohla zaspať, keď zrazu niečo na prízemí v baráku hrozne buchlo, znelo to akoby spadla sklenená fľaša na našu mramorovú podlahu, a aj to tak bolo. Chlap sa tam šiel hneď pozrieť, ale nič nenašiel, tak sa vrátil, až ja som si to všimla ráno, keď som zišla dolu - boli to tri sklenené fľaše, ktoré inak stáli dosť stabilne, navyše boli prevrhnuté ešte cez bandasku od benzínu, takže spadli úplne neprirodzeným smerom ešte cez prekážku
No a ráno mi chlap hovoril, že bol posraný strachom, a musel si všade rozsvietiť, pretože ako sa blížil ku kuchyni, tak z tade počul hlasný zvuk ako keď niekto posunie stoličku po podlahe (máme hrozne ťažké stoličky z masívu), no ale v kuchyni nikto nebol, takže letel nazad do spálne, až za ním prášilo
to je len zlomok z toho čo sa u nás stáva… v prvom tehotenstve som strachom skoro potratila, keď som v noci otvorila oči, pretože som nemohla zaspať a nad sebou som videla niečo ako siluetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sebinah : Ahoj tak to se nedivím že chlap měl strach. Jako stát se to mě tak asi padnu já jsem dcl posera na takovéto věci protože v to dcl i věřim. No je jasné že jen tak věci sami nepadají pokud jim někdo nepomuže ale těm duchum co přemístují věci a hážou na zem se říká Poltrgajs ne? Pokud to píšu špatně tak se omlouvám nejsem v tom moc zkušená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsem koukala na internet a hledala náke medium u nás v tu okolí jsem ze Severních Čech a nák moc uspěch jsem neměla..tak budu hledat dál. Zakl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na tohle taky verim. Se mnou se prisla rozloucit ve snu babicka. Taky bych chtela do skupiny. Tyhle veci me zajimaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sebinah píše:
tak nám sa napríklad stáva v poslednej dobe doma to, že nám v noci padajú veci, ktoré by sa inak same a bez cudzej pomoci ani nepohli. nedávno, chlap už spal a ja som si práve ľahla k nemu, ležala som tak asi 15 minút a nemohla zaspať, keď zrazu niečo na prízemí v baráku hrozne buchlo, znelo to akoby spadla sklenená fľaša na našu mramorovú podlahu, a aj to tak bolo. Chlap sa tam šiel hneď pozrieť, ale nič nenašiel, tak sa vrátil, až ja som si to všimla ráno, keď som zišla dolu - boli to tri sklenené fľaše, ktoré inak stáli dosť stabilne, navyše boli prevrhnuté ešte cez bandasku od benzínu, takže spadli úplne neprirodzeným smerom ešte cez prekážku![]()
No a ráno mi chlap hovoril, že bol posraný strachom, a musel si všade rozsvietiť, pretože ako sa blížil ku kuchyni, tak z tade počul hlasný zvuk ako keď niekto posunie stoličku po podlahe (máme hrozne ťažké stoličky z masívu), no ale v kuchyni nikto nebol, takže letel nazad do spálne, až za ním prášilo
to je len zlomok z toho čo sa u nás stáva… v prvom tehotenstve som strachom skoro potratila, keď som v noci otvorila oči, pretože som nemohla zaspať a nad sebou som videla niečo ako siluetu.
Pokud se tyto věci dějí, tak je to vlastně moc fajn, protože je to znamení, že smrtí život nekončí a naši blízcí tu existují s námi nějakým způsobem dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych mohla poprosit, taky bych chtěla do skupiny, moc mě to zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit