Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sebinah píše:
tak nám sa napríklad stáva v poslednej dobe doma to, že nám v noci padajú veci, ktoré by sa inak same a bez cudzej pomoci ani nepohli. nedávno, chlap už spal a ja som si práve ľahla k nemu, ležala som tak asi 15 minút a nemohla zaspať, keď zrazu niečo na prízemí v baráku hrozne buchlo, znelo to akoby spadla sklenená fľaša na našu mramorovú podlahu, a aj to tak bolo. Chlap sa tam šiel hneď pozrieť, ale nič nenašiel, tak sa vrátil, až ja som si to všimla ráno, keď som zišla dolu - boli to tri sklenené fľaše, ktoré inak stáli dosť stabilne, navyše boli prevrhnuté ešte cez bandasku od benzínu, takže spadli úplne neprirodzeným smerom ešte cez prekážku![]()
No a ráno mi chlap hovoril, že bol posraný strachom, a musel si všade rozsvietiť, pretože ako sa blížil ku kuchyni, tak z tade počul hlasný zvuk ako keď niekto posunie stoličku po podlahe (máme hrozne ťažké stoličky z masívu), no ale v kuchyni nikto nebol, takže letel nazad do spálne, až za ním prášilo
to je len zlomok z toho čo sa u nás stáva… v prvom tehotenstve som strachom skoro potratila, keď som v noci otvorila oči, pretože som nemohla zaspať a nad sebou som videla niečo ako siluetu.
ty vado
úplně upřímně říkám, že u Vás bych se strachy potento
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mívám hodně živé sny ať už je to se živým nebo s mrtvým nebo člověk, kterého jsem dlouho neviděla.
Stává se mi, že třeba pár měs. v roce mám hodně živé a i se třeba opakují a pak zas chvilku to přestane.
Před loni si sedím u pracovního stolu u pc a za mnou se samy od sebe otevřely terasové dveře a lítala záclona, podotýkám do obýváku a všude byly zavřené dveře, léto, takže venku bylo hezky, žádný vítr, jak je mežné, že se dveře otevřely a záclona lítala, když nebyl průvan? Nechápu. A manžel, když jsme se chystali předělávat podkroví, tak se musela půda uklidit, tak měl pocit, jak kdyby ho někdo sledoval a kontroloval co dělá.
My jsme pak následně zjistili, že před náma tu žil cca 90 letý pán, který tady v domě zemřel a pár dní trvalo než ho našli.
Občas, když jsem dole v prvním patře, tak v podkroví slyším vrznutí podlahy (je dřevěná) ale děcka mám dole, tak jak může sama od sebe podlaha vrznout
leda, že by si dřevo sedalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katie So píše:?
No, když si dám weed, tak jsem schopná mluvit i se slonem![]()
to sem nepatří, školácký vtip ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sebinah
někdy je z toho člověk paf, znám to..zkus se toho přestat bát, ber to jako součást domu. Ono se to potom většinou uklidní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beručka píše:
Holky tak jsem koukala na internet a hledala náke medium u nás v tu okolí jsem ze Severních Čech a nák moc uspěch jsem neměla..tak budu hledat dál. Zakl.
kde sev. čechy? kdyžtak klidně do sz - pocházím odtama, rozhodím sítě. Záleží tedy, kde přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chromato
Je to to samé, co tohle, někdo tomu věří, někdo ne.. Není potřeba zakládat takovou diskusi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr píše:
Osobně na to vůbec nevěřím.
nikdo nikoho nenutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katie So píše:
No, když si dám weed, tak jsem schopná mluvit i se slonem![]()
já po pár panácích mluvím finsky a čínsky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katie So píše:
@chromatoJe to to samé, co tohle, někdo tomu věří, někdo ne.. Není potřeba zakládat takovou diskusi
proč né třeba zakládat takovou diskusi, tak jsou lidi, které zajímají příběhy a zážitky, které mají jiní ![]()
věřím, že se takové tajemno děje a že třeba děti mají možnost vidět víc než si myslíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katie So píše:
@martina.setak ty dokážeš i nemožné
![]()
![]()
někdy jo.. cca rok zpět jsem si fakt super pokecala s číňankou. Co na tom, že ona mluvila fakt jen čínsky a já česky. Ale byla to sranda.. Na fesťáku mám kámoše z celého světa, většinou mluvím jejich řečí
a rozumíme si bezva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
proč né třeba zakládat takovou diskusi, tak jsou lidi, které zajímají příběhy a zážitky, které mají jiní
věřím, že se takové tajemno děje a že třeba děti mají možnost vidět víc než si myslíme
To je jak s vírou. Kdejakej rádoby ateista nechce o víře nic slyšet a pak jich jsou před smrtí plný kostely… a předtím by církve zrušil a kostely boural
- Citovat
- Upravit