Smrt blízkého ve snu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
29.11.21 04:17

Teď se mi zdál příšerný sen o tom, že mi moje malá dcera říká u mojí mami doma, že umřela a my se s ní dohadujeme, že kdyby umřela tak je mrtvá a už se neprovádí. Na to jsem se zeptala a jak teda umřela a to se dcera zasmála a že mi to říkat nebude. V zápětí to přeskočilo, že se dusí žvýkačkou, ale nakonec se mi jí z ní podařilo dostat a říká my, že se mi to povedlo.
Je teda fakt, že si děti poslední dobou hrajou na to že umřeli, ale sen hrůza až se klepu a spát už nejdu. A ještě k tomu jsme v karanteně, manžel v izolaci kvůli pozitivnímu covidu, který je trochu hypochondr a moc se sleduje a chce pořád ujišťování, že je v pořádku a nic se mu neděje. ( neděje jen ztratil čich a chuť ). Doufám, že je to jen strach z toho všeho.
Potřebovala jsem to vypsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.24 04:53

Ahoj, zdál se mi příšerný sen s tím že moje skoro 4 letá dcera vyskočila z okna s tím že jsem jí to já poradila.
Ona vyskočila, slyšela jsem dopad ale nedívala jsem se na ní a hned jsem začala brečet, za chvilinku se vrátila zpět domu s tím, že má něco s rukou ( přitom si myslím, že po dopadu zemřela )
Já jsem brečela ještě víc, a v tu chvíli jsem se nemohla dovolat ani na policii, ani abych zavolala sanitku prostě mi to nikdo nezvedal.
Vzbudila jsem se s brekem, horší sen se mi snad nikdy nezdál.
Je mi u toho zle, ještě když sem ji to ve snu poradila já. :,( :,( :,(
Chci se zeptat, jestli někdo neví co to může znamenat, moc jsem toho ve snáři nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat