Blokuju svoji dceru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Melody 4 ja jsem to prave pochopila tak ze to zakladatelce pritomnost ovlivnuje
jinak tadle pani dela i konstalace. jak pisu me regrese pomohla s blokem, kdyz jsem se bala ze nemuzu mit detatko. rozhodne me po 3 navstevach bylo lip na dusi i kdyz uznavam ze to neni pro kazdeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš to já mám celý život, to není nic špatného, je to dar. Dcera zapomene v autě papíry, najednou mne napadne, ještě aby tak jela do Německa bez dokladů, zavolám jí vzala sis papíry. No, nevzala. Když je má ani mi ta myšlenka nenapadna. Když mám vtíravou myšlenku, že se něco stane, vždy se to nabeton stane.Ted už to mám tak vyzkoušené, že každý z rodiny ví, že jak má máma vidiny, neradno si s tím zahrávat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha Jako, že manžel bude ve stejné místnosti a já najednou: Fuj, běž pryč ![]()
- Citovat
- Upravit
@superandrysek píše:
@Melody 4 ja jsem to prave pochopila tak ze to zakladatelce pritomnost ovlivnujejinak tadle pani dela i konstalace. jak pisu me regrese pomohla s blokem, kdyz jsem se bala ze nemuzu mit detatko. rozhodne me po 3 navstevach bylo lip na dusi i kdyz uznavam ze to neni pro kazdeho
to ano, ale problem nepochazi z min, zivotu. Regrese neni zadna sranda. Ale verim, ze ti pomohla to zase jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to sama nazýváš „blokuju“, co kineziologie? ta má být hodně o odblokování…?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@1.zizi Jestli to budu vědět, tak už mě tady nikdo neuvidí. Stěhujeme se na jih…![]()
@1.zizi vídíš ji? a ty mrháš zbytečně svým pozitivním myšlením a sobec jeden se nepodělí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snoopy87 píše:
No jooonotak já teda na neděli
![]()
to tam už bude prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle mého bys to měla využít jako přednost, naučit se se svými myšlenkami pracovat. Já zas mívám varovací vize. Většinou je to ve snu, ale někdy se i vzbudim uprostřed noci a mám nutkání se jít někam podívat nebo si něco představim. Týká se to vždy jen mé úzké rodiny a mě. Nikdy nevim, kdy to přijde, jestli to bude víckrát za měsíc nebo 1× za půl roku. Mám to asi od dětství, v pubertě vím, že mě to obtěžovalo, bála jsem toho. Pak mi jednou na střední jedna věřící spolužačka něco poradila a zmizelo to. Objevilo se to zpět s narozením mého syna. Vzpomenu jen pár vizí, takových těch hlavních…vykolejený vlak na dovolené, s kterým jsme měli jet na dovolené na výlet-nejeli jsme a vykolejil, nehoda tramvaje…měla jsem hrozné nutkání neposlat syna do školy-nehoda se stala a v době, kdy syn jezdí do školy (naštěstí nic vážného),stále dokola se opakující sen s tváří pro mě neznámého člověka se smíchanými pocity…dítě, škola, moje dítě-chodila jsem pak pro něho do školy nebo jsem zajišťovala odvody domů..ono se to špatně popisuje, je to pocit, na který jsem už zvyklá a vždy mi je u toho na zvracení a když si to chci třeba nějak reálně vysvětlit, až mdlo. Jindy tyhle stavy nemívám… a pak asi po týdnu všude v okolí vylepená podobizna chlapa, podezřelého z pedofilního útoku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
to tam už bude prd
nemusí pršet, stačí když kape
I 2-3 melounky dobrý
Uplně na suchu to tam nenechaj, aby zase další sázely
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@laducha Jako, že manžel bude ve stejné místnosti a já najednou: Fuj, běž pryč
Můžeš to zkusit ![]()
Jednou mi hlavou proběhlo, když utíkala malá přede mnou, s rukama v kapsách, co by bylo, kdyby spadla a ona si zlomila obě ruce. To se jí sice nestalo, ale večer psala kamarádka, že si její malá obě ruce zlomila, ve skákacím hradu. A dost ošklivě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestíhám odepisovat, jen mě ještě napadlo… mám takový vnitřní pocit, jako bych se jí furt musela sr*t do života (pardon). U ní víc jak u syna. Byla trošku neplánovaná. I když - když se člověk nechrání, tak s tím musí počítat, že se to může stát. Jako bych ji od sebe nechtěla pustit, „přestřihnout pupeční šňůru“ nebo tak něco. On i porod byl vyvolávaný. Občas mám pocit, jako bych se jí za něco mstila. Možná že i ta regrese není úplně mimo. Ale bojím se patlat v minulých životech. Nevím, jestli je zrovna dobré se v nich hrabat. I když úmysly nejsou zlé.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, v každém případě je tvůj „problém“ o energii.
Z negativní je třeba udělat pozitivní, protože nyní poslední rok je čas mezi myšlenkou a reakcí kratší a kratší.
Pokud tě myšlenka napadne, nedáváš ji příliš mnoho sil / přidruženými pocity, energiemi které do ní vkládáš? / Tím ji posiluješ a ona se může zhmotnit.
Zkusila bych se sama nad tím pozastavit a udělat změnu a pokud to nepomůže a uvědomuješ si ještě jiné okolnosti - např. neplánovanost dcery aj. Navštívila bych ověřeného kineziologa. To jsou odblokování a tam se snažila najít počátek, ten uvolnit aby přestalo i ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit