Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Salorka Tulipany a prostirani, na konferencnim se snazim nemit nic.
Máte na tom jídelním nějaký ubrus? Taky máme prostírání, ale přijde mi to takový,,chudý"
Na jídelním je PC, ale po odstěhování do většího jen ubrus a ubrousky v držátku. Vázu vzhledem k batoleti radši riskovat nebudu.
Na konferenčním je dečka a ovladače. Synova láhev s pitím, pokud ji nemá na zemi u hraček.
@Salorka píše:
Máte na tom jídelním nějaký ubrus? Taky máme prostírání, ale přijde mi to takový,,chudý"
Ne, to bych ho mohla menit po kazdym jidle.
@Salorka píše:
Mátw na tom jídelním nějaký ubrus? Taky máme prostírání, ale přijde mi to takový,,chudý"
Ráda bych ho tam měla. Babička má klasický ubrus a přes to dává průsvitný igelitový. Jedly jsme tam dost často se sestrou, tak aby nemusela prát. Doma bez igelitu, jen ubrus. A prostírání na něj.
Na jídelním máme ubrus a prostírání + tácek s dochucovadly a ubrousky.
Na konferenčním ubrus, aromalampičku a ovladače.
Ubrus má moje dítě tendenci strhávat, takže ne a hned tak nebude. Přijde mi lepší setřít stůl, než po každém jídle měnit ubrus - jak tu už zmínili, moje babička má igelit na ubrusu a ehm, nějak to nechci. Moji rodiče mají rovnou omyvatelný ubrus a na něm omyvatelné prostírání
a vzhledem k malému obyváku nemají konferenční stůl a musím říct, že jim nikdy nechyběl.
My na jídelním binec:-)) ted: drevene šrouby a kladivo maleho, pc po pohádce co byla po obede, a papiry co jsem neschovala????????
idealni stav? prostirani nebo behoun, mísa s ovocem a květina, krásná pamatecni cikrenka:-)) asi za 10 let se dockam
Máte na stole sůl/pepř nebo cukr? Já bych docela ubrus brala, ale nevím jak s dítkem, aby to na sebe nestrhlo ![]()
Sůl, pepř a cukr mám na porcelánové mističce standardně mimo dosah dítěte v kuchyni, dávám na stůl v případě potřeby.
Záleží jak zvídavé máš dítě - moje vleze všude a všechno chce sundat a prohlédnout, spondí skříňky v obyváku máme vyklizené, vitrínu kolem dokola zalepenou průhlednou izolepou ![]()
@Salorka nic a nic, s dětmi 3 a 5 let to jinak nejde. Na jídelní si pak dávám PC a na konferenčním mají děti hračky.
@Salorka píše:
Máte na stole sůl/pepř nebo cukr? Já bych docela ubrus brala, ale nevím jak s dítkem, aby to na sebe nestrhlo
Sůl, pepř, cukr nevedeme. Nesladíme, většinou nedosolujeme. Ubrus máme řešení pomocí skla. Když ho děti zapatlají utřu a mám čisto.
Máme dřevěný, nedáváme prostírání, přejeme si, aby s námi žil (už podle toho také vypadá):)…ale je krásné vědět, čím si už prošel. Je hodně starý, ale pořád krásný. Je pro 6 lidí, mám na něm pouze velký svícen a v sezóně živé květy ![]()