Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potřebuji od vás pomoc. Odešla jsem na tři minuty od svého milého chlapečka, abych mu ohřála oběd. On mezitím vylezl do skříně. Sebral mi zcela nový lak na nehty - na francouzskou manikůru za 200 Kč
, a celý, do poslední kapičky mi vylil do vany. Zkoušela jsem to čistit odlakovačem - za dalších 100 Kč, ale na celou vanu ho bylo málo a já teď nevím, čím mám vanu dočistit, je celá od laku včetně baterie a odpadu. Myslela jsem, že toho lumpa odstřelím
.
Ach jo, trvalo mi čtvrt roku, než jsem se rozhoupala koupit si to - přeci jen 300 Kč z mateřské na lak a odlakovač je dost ranec. A když už si to konečně koupím, tak… Jako by si nemohl vzít jiný lak, bylo jich tam naskládaných víc a za mnohem míň korun. A to jsou všechny v horní polici. Stačilo mu jen přisunout židly ke skříni
.
Nemáte nějakou radu, jak to vyčistit???
tterko, tak hupni do drogerie pro levnější odlakovač! myslím že kolem 20 korun by mohl nějaký být.
nebo technický benzín? raději to ale zkus na malém místečku, nevíš, co by to s vanou mohlo udělat. abyste nemuseli ještě k novému laku kupovat novou vanu ![]()
děťátka jsou zlatíčka, co?
![]()
A co takhle redidlo?Doma nemate?To by mohlo pomoct taky.
Jojo deti vedi po cem sahnout ![]()
taky se priklanim k redidlu.......
muj malej pred chvili spachal tohle ![]()
Myslela jsem ze vyletim z kuze!!!
Katko, já vím, že tě nepotěším, ale tvůj malý mě dokonale rozesmál
A ty oči… To se ani nedá trestat, za takový pohled ![]()
No ale něco je ve vzduchu, rpotože naše mladá zase pro změnu rozpatlala banán po sedačce v obýváku… Fotku nemám, raději jsem to celé ihned zlikvidovala… Potrestala mě za mou naivitu, jak bude v klidu sedět a papat…
a co tohle?
![]()
http://www.rodina.cz/…kalamita.jpg /> to ale nejsou moje děti. což je jejich velké štěstí
![]()
MAkino............to by mne kleplo!!!
Ci to jsou andilci??? ¨
K
někde jsem to našla na netu.
co byste dělaly, kdyby se vám tohle stalo? já se obávám, že bych je v afektu přizabila
.
Zkusila bych odlakovač, ale opatrně ![]()
Dopoledne jsem si dovolila jít na WC, i s malým, v půlce procesu se rozhodl odlézt…

HMMMM,že bych to snažení ještě na chvíli omezila
![]()
Ne,dělám si srandu,ale ty fotky mě opravdu rozesmály ![]()
A že jsem měla hodně mizernou náladu ![]()
Káťo,máš nádherného syna,ta fotka je za milion ![]()