Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
chtěla bych si pořídit tyčový mixer a tak bych uvítala nějaké tipy a rady. Jaký je dostatečný výkon a s jakým jste spokojené Vy? Budu ho používat na příkrmy a samozřejmě i na další mixování, případně šlehání.
Díky. Ennie
Jsem maximálně spokojená s Moulinexem. Má jen dotykový sensor, takže jak domixuju, okamžitě ho sklízím, kdyby se náhodou dostal do rukou dětem, ale to je možná i výhoda
. Neměla jsem problém s žádným jídlem - je fajn.
Bubu
Ahoj, já dostala teď k vánocům od Zeptru a nemůžu si ho vynachválit, ale bohužel nemohu s žádným srovnat, takže ti neporadím podle čeho vybírat. ![]()
Ahoj,
kvůli příkrmům jsem si koupila úplně obyčejný snad za 500 Kč. Není k němu ani nádoba, takže mixuju v nádobě od ručního šlehače. Nedá se ani rozložit na dvě čási. Přesto jsem s ním maximálně spokojená.
Lasička
Já mám tenhle,
http://www.elektro-eshop.com/index.php?…
mixuje dobře, ale to příslušenství mě trochu zklamalo, podle návodu by v té nádobce měla jít i sekat cibule a mně to nešlo.
http://data.elektro-eshop.com/…eb-66247.jpg /> tak my mame tenhle a spokojenost velika.......i kdyz ja mixovala prckovi jidlo asi jen 5× a jinak mackala........
Cibuli naseka bez problemu, dokonce i z brambor udela pyre na halusky!!!
K
Pridávám se ke Katce.BRAUN s příslušenstvím je jednoznačně dobrý - nejen na dětskou výživu, ale i při pečení a vaření pro dospělé- u nás zavrčí tak 3krát denně minimálně ![]()
Aileen
Ja mam taky Braun, ale bez prislusenstvi jen ten obyc s jednou nadobou, mam totiz normalne kuchynskeho robota, ale jeho mixer neni na male porce, takze kdyz je toho min mixuju Braunem, kdyz vic tak Philips Essence robot.
Aja
ten braun je opravdu skvělý, mám ho taky, ale s bohatším příslušenstvím, a velký robot už skoro vůbec nepoužívám.
a má sekáček na tvorbu ledové tříště
, skvělá vychytávka
![]()
Mám taky Brauna, rozdrtí vše během pár sekund, příslušenství nemám a zatím mi neschází. Bála jsem se, že tyčový na příkrmy nebude stačit, ale v pohodě.
Claudie
Taky mame Brauna a byla jsem s nim spokojena. Je fakt, co dcera ji uz s nama normalni stravu tak uz ho skoro nepouzivam. Ale co mi prijde fajn je jejich novinka - nastavec na drtic letu. Na frappe nebo Mojito jako delane ![]()
My mame Braun i s drticem ledu a velkou a malou nadobou. Vyborny!!
Díky, díky. Po vašich dobrých zkušenostech s Braunem si ho hodlám také pořídit. Ten drtič ledu je fakt vychytávka, určitě ho využiju ![]()
Papa Ennie
Ahoj, nepotřebuju poradit s výběrem tyč. mixéru, už doma jeden je, ale zatím jsem používala jen šlehač a teď chci zkusit ten sekáček na cibul, ale já nevím jak tam tu cibul mám dát? Celou, na půlky nebo jak?
Prosím o radu ![]()
K.