Tyčový mixér

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
294
5.9.06 12:58

tyčový mixer

Ahoj,
chtěla bych si pořídit tyčový mixer a tak bych uvítala nějaké tipy a rady. Jaký je dostatečný výkon a s jakým jste spokojené Vy? Budu ho používat na příkrmy a samozřejmě i na další mixování, případně šlehání.

Díky. Ennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
5.9.06 13:05

Jsem maximálně spokojená s Moulinexem. Má jen dotykový sensor, takže jak domixuju, okamžitě ho sklízím, kdyby se náhodou dostal do rukou dětem, ale to je možná i výhoda :lol: . Neměla jsem problém s žádným jídlem - je fajn.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
5.9.06 13:05

Ahoj, já dostala teď k vánocům od Zeptru a nemůžu si ho vynachválit, ale bohužel nemohu s žádným srovnat, takže ti neporadím podle čeho vybírat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.9.06 13:29

Ahoj,

kvůli příkrmům jsem si koupila úplně obyčejný snad za 500 Kč. Není k němu ani nádoba, takže mixuju v nádobě od ručního šlehače. Nedá se ani rozložit na dvě čási. Přesto jsem s ním maximálně spokojená.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
5.9.06 13:38

Já mám tenhle,

http://www.elektro-eshop.com/index.php?…

mixuje dobře, ale to příslušenství mě trochu zklamalo, podle návodu by v té nádobce měla jít i sekat cibule a mně to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.9.06 13:45

http://data.elektro-eshop.com/…eb-66247.jpg /> tak my mame tenhle a spokojenost velika.......i kdyz ja mixovala prckovi jidlo asi jen 5× a jinak mackala........

Cibuli naseka bez problemu, dokonce i z brambor udela pyre na halusky!!!

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.9.06 15:43

Pridávám se ke Katce.BRAUN s příslušenstvím je jednoznačně dobrý - nejen na dětskou výživu, ale i při pečení a vaření pro dospělé- u nás zavrčí tak 3krát denně minimálně :D
 Aileen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.9.06 19:21

Díky za tipy. Moc jste mi pomohly :-)

Pa Ennie a Honzik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.9.06 21:29

Ja mam taky Braun, ale bez prislusenstvi jen ten obyc s jednou nadobou, mam totiz normalne kuchynskeho robota, ale jeho mixer neni na male porce, takze kdyz je toho min mixuju Braunem, kdyz vic tak Philips Essence robot.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.9.06 21:38

ten braun je opravdu skvělý, mám ho taky, ale s bohatším příslušenstvím, a velký robot už skoro vůbec nepoužívám.
a má sekáček na tvorbu ledové tříště :wink: , skvělá vychytávka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
5.9.06 21:46

Mám taky Brauna, rozdrtí vše během pár sekund, příslušenství nemám a zatím mi neschází. Bála jsem se, že tyčový na příkrmy nebude stačit, ale v pohodě.

Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.06 09:28

Taky mame Brauna a byla jsem s nim spokojena. Je fakt, co dcera ji uz s nama normalni stravu tak uz ho skoro nepouzivam. Ale co mi prijde fajn je jejich novinka - nastavec na drtic letu. Na frappe nebo Mojito jako delane :lol:

• Citovat
  • Upravit
1867
6.9.06 15:55

My mame Braun i s drticem ledu a velkou a malou nadobou. Vyborny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.9.06 17:04

Díky, díky. Po vašich dobrých zkušenostech s Braunem si ho hodlám také pořídit. Ten drtič ledu je fakt vychytávka, určitě ho využiju :-)

Papa Ennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep.Hotaru
29.1.13 11:50

Ahoj, nepotřebuju poradit s výběrem tyč. mixéru, už doma jeden je, ale zatím jsem používala jen šlehač a teď chci zkusit ten sekáček na cibul, ale já nevím jak tam tu cibul mám dát? Celou, na půlky nebo jak? :mrgreen: Prosím o radu :)
 K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný