Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
bývame v Prahe- Stodůlky a rozhodli sme sa dať si zaskliť lodžiu. Nemáte typy na nejakú dobrú, lacnú a spoľahlivú firmu ? Reklám je všade plno, ale nerada by som narazila na niekoho, kto nám to odflákne alebo narobí v byte totálny bordel.
Dík,
Crnkapinka
Ahoj,
jsem také ze Stodůlek. Jestli jsi v družstevním baráku, tak ti to musí povolit družstvo, na celý barák totiž chtějí aplikovat vždy stejný systém, aby každý balkon nebyl „každý pes jiná ves“..
Taky se to musí podávat na stavební úřad,dostanete od nich povolení.. a až pak to můžete udělat. Pak dokonce z toho stavebního úřadu to přijdou zkolaudovat.
Jedná se o to, aby kvůli požáru to bylo uděláno v souladu s normami.. takže kolem zasklené lodžie bylo víc papírování než s předělávkou jádra, to bylo jen na ohlášku…
Dělali nám to přímo z té firmy, jejichž systém družstvo odsouhlasilo
http://www.optimi.cz/
Jsme spokojeni jak s tím zástupcem, který měl Stodůlky na starosti, tak s tím zasklením.
Jen si člověk musel první zimu vychytat, jak se vyhnout rosení…
Jinak si užívám to, že balkon je již třetím rokem dílnou + prádlo mi schne bez ohledu na počasí.. když se chystá bouřka, tak to jen zavřu a klídek.. dřív jsem furt lítala sundavat prádlo…
Jo a určitě si nenechte dávat těsnění, jinak se to bude rosit ještě víc… oni to ani ti z firmy Optimi nechtějí dělat…
E.
Jo a z té firmy si to přišli nejprve vyměřit, domluvit, kde co jak bude + když pak nastoupil, měl to velmi rychle, čistě.
Dokonce mi zůstaly šňůry na prádlo… spousta lidí si to kvůli tomu, jak se skla skládají do strany, sundají, ale já jen tu poslední šňůru převázala k předposlední = 4 mi zůstaly netknuté a jedna jde zešikma = narvu tam prádla jako dřív…
Jo a dali nám 1000,– slevu díky tomu, že jsme se dohodli se sousedy = pán v jeden den zaměřoval dva byty a v jeden den dva dělal.. Zkrátka sleva za množstevní objednávku ![]()
E.
Ahoj
Tak obnovuji staré téma a chci se zeptat zda má někdo aktuálně zkušenost s nějakou spolehlivou firmou na zasklení balkónu z Prahy nebo blízkého okolí a třeba i za příznivou cenu
Díky moc všem za tipy ![]()