Omino Bianco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
27.8.06 13:12

Omino Bianco

Ahoj holky, koupila jsem si tekuté marseilské mýdlo Omino Bianco a jsem totálně zklamaná. Je možné, že to vůbec nepere? Na Matýskovo tričkách mi zůstávají skvrny a dokonce i na ručníku vyvařeném na 90 stupňů zůstaly skvrny. Jaké máte zkušenosti vy? Jediné co je, že to prádlo hezky voní, ale jinak snad vůbec nepere.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
27.8.06 13:31

Ahoj Sari,

bohužel to možné je. Já sama ho nepoužívám, ale vzpomínám si, že někdy loni vyšel v MF dnes velký test pracích prášků a prostředků, a Omino Bianco se umístilo na jednom z posledních míst.
Vyhrál tuším Persil, na 2. místě byl snad Ariel.
Takže skoč do obchodu koupit normální prášek a O.B. můžeš používat na vůni…místo aviváže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.8.06 14:14

Ahoj Sari,tady jsem nasla otestovane pr.prostredky
 http://www.qmagazin.cz/…ostredky.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
27.8.06 15:05

Sari, já používám Omino Bianco jako doplněk ke klasickému prášku, když peru bílé prádlo a jsem s tím spokojená… ale beru to 50:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.8.06 21:42

Trochu se odchýlím dotazem : prohlédla jsem si ten test pracích prášků. Proč vadí, že jsou v tom prášku fosfáty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.8.06 00:32

Ahoj,

fosfaty skodi zivotnimu prostredi. V Nemecku se treba, alespon podle mych informaci, neda takovy prasek prodavat. Tady je vic informaci o prascich a o tom jak skodi: http://www.victorie.cz/…prasky-.aspx

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.18 13:42

Omino bianco (bily muzicek v prekladu) je puvodne italsky praci prasek/gel s dlouhou tradici. Je velmi kvalitni a velkou vyhodou je, ze co jde, tak je nahrazeno prirodnimi prisady. Napr. parfem neni synteticky, ale ze skutecnych prirodnich eterickych oleju. Bohuzel, jak to v CR byva, vyrobky urcene pro vychodni zeme jsou sizene. Nejlepe je tyto vyrobky kupovat u zapadnich prodejcu. Napr. Nemecke eshopy prodavaji Omino bianco a samozrejme i ty italske eshopy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný