Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, asi jsem se zcvokla a plánuji kompletní přeměnu našeho domečku. Teďka uvažuji nad ložnicí. Jenže v ní máme kulatinu
a zrovna na nejblbějším místě. A tak bych potřebovala sehnat kulatou postel. Kdysi dávno jsem na ní narazila na netu a teď už je nikde nemůžu sehnat. To je zákon schválnosti - dokud to člověk nepotřebuje, tak je toho všude dost a když to potřebuji, tak už není nic
. Nemáte náhodou typ, kde by se kulatá postel dala sehnat? Já už jsem z toho hledání zoufalá. Děkuji
Tak to ti neporadím, ale tchýně ji má - už spoustu let a když jsme u nich bydleli - během jejich dovolené v zahraničí, tak jsem tu postel nenáviděla, strašně špatně se z ní lezlo - prostěradla se nedala pořádně natáhnout, kvůli atypickému rozměru, no mě to moc nenadchlo…
Ale pokud se ti líbí vzhůru do toho, jen jsem chtěla napsat svůj názor ![]()
V letáku Aska…
Ale to by mě fakt zajímalo, jak se na ni sežene prostěradlo…
![]()
Taky jsem ji viděla v Ikei, ale jestli nezačali dělat jiné, tak se ta dala rozložit na čtyři díly- jakoby samostané pohovky… no moc konfort na spaní mi to nepřipadlo… do aska bych taky raděj nechodila…
V Ikee jsem ji videla jeste nedavno, hrozne se mi libila, ale nevim, jak se na ni spi, meli nad ni jeste takovou tu moskytieru…hned bych ji koupila, mit misto..
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…
Na strankach Ikea je, i s prosteradlem, je to vlastne jen pruzinova matrace s podstavcem…
já jsem na ní kdysi spala u kámošky, spolu s tou kámoškou, a nebyla jsem nadšená. Přijde mi, že je tam málo místa. Musíte spát s hlavama u sebe, abyste nespadli. Prostě není to moc pohodlné a asi bych do toho nešla. pro jednu osobu asi jo, ale pro dva ne.
K.
Já tuším, že kulatá postel byla taky v katalogu Neckermann nebo Quelle.
Oluska a Martínek
Holky, díky za typy. Já jsem tenkrát právě viděla trochu něco jiného. Byla to normální klasická postel a kolem sebe měla jen takový kulatý „límec“ a vypadalo to moc pěkně. No nic, takovou už asi nikde neseženu, tak to musím vymyslet nějak jinak, pa
Ahoj tterko
pamatuju si, že jsem viděla podobnou postel v Průhonicích naproti Hypernově možná se to jmenuje Spectrum je to menší obchoďák a nahoře v patře prodávali nábytek a hlavně atypický postele.Mě tam tenkrát nadchla jedna s koulema místo nohou
Už je to dost dlouho, ale za pokus nic nedáš.
Já se taky přidám s troškou do mlýna, ještě za svobodna jsme ji měli s přítelem a opravdu se na kulaté posteli spí děsně! ![]()
Teď jsem šťastná za klasické letiště
(jo a taky mi přišlo, že zabýrala hrozně místa) a s prostěradlem byl problém a přehoz na ni jsme měla šitý doma.
Ahoj, před 3 měsíci jsem scháněla ložnici a objevila jsem stránky, kde prodávají kulaté postele. Přestavujeme nový byt, tak jsem si koupila luxusní ložnici né kulatou, ale normální, je to teda na zakázku, takže to trvá tak 1-2 měsíce, ale je fakt super, dodávají to komplet i s matrací, povlečením a nočními stolky… tak se mějte ahooj Pajinka
Ahoj tterko, kulatou postel máme, můžeme ji nabídnout. Bydlíme v Praze, je možno se na ni přijít podívat.