Prací prášek pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
TP
2782
24.8.06 12:24

Prací prášek pro mimčo

ahoj, poraďte prosím v jakém prac. prášku perete pro mimčo ? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1274
24.8.06 12:29

Před porodem a po porodu jsem dětské věcičky prala v Lowele, pak jsem měla Ariel Kids a prala jsem v tom všechno prádlo- naše i malého. Teď už peru v normálních prášcích a s normální aviváží, na špinavé používám Vanish…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
24.8.06 12:30

ahojky, pro úplně malé mimčo stačí LOVELA, nejlépe ta tekutá. Jakmile začneš přikrmovat, tak na skvrny už prý nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 12:35

Na Silvu peru v Lovele tekuté. Až začnu přikrmovat, tak budu prát v prášku od eurony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
24.8.06 13:30

Ja peru v Persilu Sensitive - je to ten bily. Udajne neobsahuje nic „skodliveho“. Potvrdila mi to i detska dr. Zatim jsem spokojena a krasne voni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
24.8.06 14:05

Ahoj,
já jsem úplně na začátku měla prášek Mimino. Potom jsme prali v Lovele, ale po příkrmech jsme najeli na Persil Sensitiv. Lovela skutečně stačí maximálně na blitíčko po mlíku :wink: Teď už Matyášovi peru v normálním prášku, mám vyzkoušené, že na to nijak nereaguje.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.8.06 14:07

Ahoj

My používáme Lovelu. Malý má citlivou pokožku a nic mu nedělá. Taky není špatný prášek Miminko nebo Batole.

Oluska a Martínek

http://tickers.TickerFactory.com/…1bf8/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
24.8.06 14:32

Já peru od narození buď v gelu od Arielu nebo teď v prášku TixTide. Oba krásně voní a dobře perou. Nikdo z rodiny nemá problémy s pokožkou.Když jsou věci moc zapatlaný od příkrmů (mrkev a podobně) tak přidám Vanish a funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.8.06 17:27

Ja pouzivam cesky ekologicky Permon od Missivy i na skrvny od prikrmu, zbytek dobeli slunicko. Jedine na co to nefungovalo byly skvrny od opalovaciho kremu faktor 40.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.8.06 11:14

Ahojky,
já peru v prášku MINIRISK. Máme citlivější pokožku a tenhle prášek je speciálně pro alergiky, exematiky apod.. Dá se však sehnat jen v lékárně a to ještě jenom někde. Jinak jsem taky zkoušela Persil sensitive a myslím, že je dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.06 11:26

Tak já peru od narození Matýska v Lovele a od té doby, co jsme začali s příkrmama, tak dávám půl odměrky Lovely a půl Arielu Kids. Jenom v Arielu jsem se zatím bála prát, protože Matýsek je atopik (z toho důvodu nepoužívám ani Vanish a žádnou aviváž), ale je to v pohodě, takže už Lovelu vypustíme úplně - krásně voní , ale opravdu vypere jen málo ušpiněné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.06 13:13

Ahoj já jsem první měsíc prala v Lowele, pak jsem koupila Persil sensiviv a peru v něm pro celou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.8.06 11:18

My pereme dětské věci v prášku Sensa Baby. Ten pere vše, i příkrmy, nestačí jen na mrkev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.9.06 16:45

Dětský prášek

Já peru v ekologickém pracím prášku od Eurony. Je na citlivou pokožku a navíc má Aloe Vera. Jsem spokojená.I aviváže mám od Eurony , ty nádherně voní. Vše stačí malé množství. A na skvrny mám Spray na skvrny. :lol:
Pokud by někdo chěl Euronu, mohu Vás zaregistrovat. Registrace zdarma.

www.meco.cz/jana
jana.rubesova04@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.9.06 21:33

lovela

Ahoj, pouzivam Lovelu, ale je fakt, ze zatim porad jenom kojim, takze jeste jsem nemusela prat opravdove „spinave“ pradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný