Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, poraďte prosím v jakém prac. prášku perete pro mimčo ? díky
Před porodem a po porodu jsem dětské věcičky prala v Lowele, pak jsem měla Ariel Kids a prala jsem v tom všechno prádlo- naše i malého. Teď už peru v normálních prášcích a s normální aviváží, na špinavé používám Vanish…
ahojky, pro úplně malé mimčo stačí LOVELA, nejlépe ta tekutá. Jakmile začneš přikrmovat, tak na skvrny už prý nestačí.
Na Silvu peru v Lovele tekuté. Až začnu přikrmovat, tak budu prát v prášku od eurony.
Ja peru v Persilu Sensitive - je to ten bily. Udajne neobsahuje nic „skodliveho“. Potvrdila mi to i detska dr. Zatim jsem spokojena a krasne voni. ![]()
Ahoj,
já jsem úplně na začátku měla prášek Mimino. Potom jsme prali v Lovele, ale po příkrmech jsme najeli na Persil Sensitiv. Lovela skutečně stačí maximálně na blitíčko po mlíku
Teď už Matyášovi peru v normálním prášku, mám vyzkoušené, že na to nijak nereaguje.
Tereza
Ahoj
My používáme Lovelu. Malý má citlivou pokožku a nic mu nedělá. Taky není špatný prášek Miminko nebo Batole.
Oluska a Martínek
Já peru od narození buď v gelu od Arielu nebo teď v prášku TixTide. Oba krásně voní a dobře perou. Nikdo z rodiny nemá problémy s pokožkou.Když jsou věci moc zapatlaný od příkrmů (mrkev a podobně) tak přidám Vanish a funguje to.
Ja pouzivam cesky ekologicky Permon od Missivy i na skrvny od prikrmu, zbytek dobeli slunicko. Jedine na co to nefungovalo byly skvrny od opalovaciho kremu faktor 40.
Aja
Ahojky,
já peru v prášku MINIRISK. Máme citlivější pokožku a tenhle prášek je speciálně pro alergiky, exematiky apod.. Dá se však sehnat jen v lékárně a to ještě jenom někde. Jinak jsem taky zkoušela Persil sensitive a myslím, že je dobrej.
Tak já peru od narození Matýska v Lovele a od té doby, co jsme začali s příkrmama, tak dávám půl odměrky Lovely a půl Arielu Kids. Jenom v Arielu jsem se zatím bála prát, protože Matýsek je atopik (z toho důvodu nepoužívám ani Vanish a žádnou aviváž), ale je to v pohodě, takže už Lovelu vypustíme úplně - krásně voní , ale opravdu vypere jen málo ušpiněné věci.
Ahoj já jsem první měsíc prala v Lowele, pak jsem koupila Persil sensiviv a peru v něm pro celou rodinu.
My pereme dětské věci v prášku Sensa Baby. Ten pere vše, i příkrmy, nestačí jen na mrkev.
Já peru v ekologickém pracím prášku od Eurony. Je na citlivou pokožku a navíc má Aloe Vera. Jsem spokojená.I aviváže mám od Eurony , ty nádherně voní. Vše stačí malé množství. A na skvrny mám Spray na skvrny. ![]()
Pokud by někdo chěl Euronu, mohu Vás zaregistrovat. Registrace zdarma.
www.meco.cz/jana
jana.rubesova04@seznam.cz
Ahoj, pouzivam Lovelu, ale je fakt, ze zatim porad jenom kojim, takze jeste jsem nemusela prat opravdove „spinave“ pradlo