Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky taky máme Persil sensitiv od narození a žádný problém.
ahojík dámy,
já taky používám prací prášek od Eurony, je skvělý nemůžu si ho vynachválit. mají více pracích i čistících prostředků. Prací prášek na dětské prádlo používáme celá rodina, obsahuje složku aloe vera a hlavně vypere i špinavé prádlo…když ho máte hodně špinavé, používám sprej na skvrny (třeba na borůvky nebo na červené víno) super záležitost…Navíc jsem u nich zaregistrovaná, dostávám od nich dárečky a nakupuji pro sebe a svou rodinu s 20-30% slevou…kdyby jste měli někdo zájem se dozvědět více písněte mi vzkazík ráda vám dám na tuto firmu kontakt
proč se nepodělit o dobré zkušenosti s kosmetikou bez chemických jedů ![]()
Ahoj, my ze začátku používali taky tekutou Lovelu a pak jsme přešli na Persil sensitive - přesně jak tady psaly holky přede mnou, Lovela prostě pořádně nevypere:roll: Peru dohromady prádlo celé rodiny (nemáme žádné plísně apod.), jinak bych pračku s oblečením pro malou naplnila až za strašně dlouho. Místo aviváže dávám 2 polévkové lžíce octa,aby se dobře odstranily zbytky prášku. Teď mám zálusk na Ecover nebo Minirisk, když si je všichni tak chválí:lol: