Prací prášek pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
27.9.06 12:58

Ahojky taky máme Persil sensitiv od narození a žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.07 11:07

ahojík dámy,

já taky používám prací prášek od Eurony, je skvělý nemůžu si ho vynachválit. mají více pracích i čistících prostředků. Prací prášek na dětské prádlo používáme celá rodina, obsahuje složku aloe vera a hlavně vypere i špinavé prádlo…když ho máte hodně špinavé, používám sprej na skvrny (třeba na borůvky nebo na červené víno) super záležitost…Navíc jsem u nich zaregistrovaná, dostávám od nich dárečky a nakupuji pro sebe a svou rodinu s 20-30% slevou…kdyby jste měli někdo zájem se dozvědět více písněte mi vzkazík ráda vám dám na tuto firmu kontakt :) proč se nepodělit o dobré zkušenosti s kosmetikou bez chemických jedů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.5.07 19:07

Ahoj, my ze začátku používali taky tekutou Lovelu a pak jsme přešli na Persil sensitive - přesně jak tady psaly holky přede mnou, Lovela prostě pořádně nevypere:roll: Peru dohromady prádlo celé rodiny (nemáme žádné plísně apod.), jinak bych pračku s oblečením pro malou naplnila až za strašně dlouho. Místo aviváže dávám 2 polévkové lžíce octa,aby se dobře odstranily zbytky prášku. Teď mám zálusk na Ecover nebo Minirisk, když si je všichni tak chválí:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný