Barvení bot - co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3504
31.8.06 18:34

Barvení bot - co s tím?

Obracím se s dotazem zda některá nevíte jak vyřešit problém s barvením bot. Mám super vycházkové botky, ale vevnitř jsou oranžové a barví (pouští barvu, takže každé ponožky vypadají tragicky). Nevíte co by se s tím dalo dělat? Pokud vůbec něco… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1790
31.8.06 18:45

Zuzi,

já myslím, že s barvením bot se nic dělat nedá, je to dáno podšívkou. Já do takových bot nosím buď tmavé ponožky nebo brát už zabarvené.

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
31.8.06 19:18

Já jsem si jednou koupila černé lodičky a barvily - měla jsem špičku u silonek pořád černou. Tak jsem je reklamovala, uznali mi to, ale měli je tam měsíc a pak asi za týden nošení barvily zase. Takže si taky myslím, že se s tím nic moc dělat nedá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.8.06 20:11

Ahoj Zuziko,
tak mně boty barvily taky - letní sandály. Když jsem je dala dolů, tak jsem vypadala, jak kdybych si nemyla týden nohy :roll: . Od tchýně jsem dostala spray(přímo určený na toto) a fakt to pomohlo. Tak se zeptej v obuvi - určo ti něco poradí.
Pá Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
31.8.06 22:29

Taky mi kdysi zafungoval sprej k tomu určený.
Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.9.06 13:05

Ahoj,

já jsem kdysi slyšela radu vystříkat normáním lakem na vlasy. A pokud si pamatuju, tak to nějaký čas fungovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
1.9.06 15:54

Holky, děkuju za tipy. Už jsem nedoufala, že něco existuje. Zkusím se na ten spray v obuvi zeptat. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.07 12:35

Barvení

Ahoj, taky řeším tenhle problém, musím kvůli tomu nosit dost často pouze černé silonkové ponožky, na jako/ léto jsem si koupil mokasíny, boužel s oranžovou podšívkou, takže předpokládám, že mi obarvý tělový silonky. :roll: Nevíte jaký sprej použít? Jak se jmenuje? Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný