Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, sbíráte některá víčka jogurtů Hollandia? Já jich mám asi 15, všude mi to zavazí, na termotašku toho nenasbírám a vyhazovat to nechci. Tak jestli o některá chcete, tak mi napište do SZ adresu, já to pošlu.
Věra
Ahoj,
poslala jsem ti SZ, ale nevím jestli se doručila. Napsalo to, že ANO, ale je v nedoručených.
Budu moc ráda za víčka od tebe, sbíráme celá rodina.
Díky Vlasinka
jukni na www.hollandiaclub.cz
za nasbíráná víčka dostaneš dárek
Ahoj, já je nesbírám, ale jogurty jíme. Sbíráme čajánky, tak kdyby některá měla kodík, tak vyměníme
![]()
Stačí napsat email.
Mirka
Tak jsem už poslala do Pardubic, teta byla nejrychlejší. Ale až zase něco nasbíráme, tak pošlu podle pořadí v SZ.
Věra
PS: Mirko, na čem jsou ty čajánky, třeba to taky mám, tak pošlu. Nějak
jsem si nevšimla.
Tak mám zase víčka, minulou várku jsem někam, poslala a ani nevím jestli byla ještě potřeba. Teď bych měla poslat vkasince, ale ta na SZ nereaguje (chci se zeptat jestli ještě sbírá), tak jestli někdo sbíráte, tak mi pošlete adresu do SZ a já to pošlu.
Věra
Ahoj, nabízím víčka Hollandie, výměnou za emco body, nebo slevu 25% na 1 výrobek v DM
Ahoj, - k těm hollandia víčkům - vadí, že mám některé kusy i rok staré? Datum snad nekontrolujou, ale teď ty víčka už vypadají jinak ![]()
Já je pořád jen sbírám a ještě jsem se nedokopala k tomu je někam poslat, a že už jich mám ![]()
@luciezesvetic Kdybys je ještě měla, tak bych je klidně brala ![]()
Nemate nahodou nekdo prosim vicka nebo i omalovanky z jogurtu? Mela bych zajen, prip. i vymena…
@lukle píše:
Nemate nahodou nekdo prosim vicka nebo i omalovanky z jogurtu? Mela bych zajen, prip. i vymena…
já mám omalovánky na výměnu. mám i žolíky. potřebuji psa nebo kopec té slámy ![]()