Jídelní židlička - jak vybrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
11.3.12 16:36
kreali píše:
Já ji mám ještě po sobě a mojí ségře.
Mamka pěkně vše schovávala(tenkrát byla jiná kvalita) :palec: .
Sedávala v ní moje první dcera(ta už je tedka velká) a tedka ji mám pro druhou ;)
lúlinek píše:
kreali píše:
Ahoj,
Já mám dřevěnou takovou co byla kdysi ještě když já byla malá.
Je bezvadná,dá se z ní udělat pojízdny stoleček s židličkou.
Jojo, tu máme taky, je nejlepčííí :)

Tak já jí mám po švagrové dcerce její už 8let. Ale ty jí už měly taky po někom. To víš že jo, takovýhle věci nejvíc vydržej. Teď jsou sice hezčí ale kvalita je taky někde jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.3.12 08:44
Kolik stojí netuším,jak jsem psala mám ji ještě po sobě.K tomu stolu nepůjde,měřila jsem náš je 76 cm a nevlezla by se mi malá nožičkama
GAZOLDA píše:
kreali píše:
Já ji mám ještě po sobě a mojí ségře.
Mamka pěkně vše schovávala(tenkrát byla jiná kvalita) :palec: .
Sedávala v ní moje první dcera(ta už je tedka velká) a tedka ji mám pro druhou ;)
lúlinek píše:
kreali píše:
Ahoj,
Já mám dřevěnou takovou co byla kdysi ještě když já byla malá.
Je bezvadná,dá se z ní udělat pojízdny stoleček s židličkou.
Jojo, tu máme taky, je nejlepčííí :)
ty se mi taky líběj, ale nevím jestli by k těm 77cm byli adekvátní a kolik tak stojej?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
13.3.12 14:52

já jsem dostala stoličku z ikey a jsem s ní spokojená,dobře se omývá :)

• Citovat
  • Upravit
713
14.3.12 15:43

my jsme ty klasické taky podědili, ale šly z domu, kluci se odrazili nohama nebo rukama od stolu a už letěli i s židlí dozadu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 19:42

Prosím o radu, oživuji diskuzi, protože nevím, kde se zeptat a nechci zbytečně zakládat další téma. Takže koupila jsem z internetového bazárku jídelní židličku Fábula, no koza pitomá jsem si nevšimla na fotu, že tam chybí ta spodní část pro nožky. pod vložkou to nebylo skoro vidět, samozřejmně v inzerátu o tom nebyla řeč..no nic no..ale nebude to dítku vadit, že si nebude mít o co ty nožky opřít, teďka je ještě malá, ale později? Děkuji za odpověď a nezlobte se jestli je to stupidní dotaz, ale mám první mimčo a no víte jak to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.12.14 14:32

Ahoj holky. Prosim o radu, co si myslite o tehle zidlickach? Neumim se rozhodnout. :think: http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…ni-zidlicka/ nebo antilop z IKEA? Vim, ze ma dobre hodnoceni, jen mi vadi, ze ma jen 3 bodovy pas, nemuze nejak mimco vypadnout? Mame 8 mesicu :) mate nejake osobni zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko