Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
my máme od Chicca plastovou a je bezva.
Sedátko je polohovatelné takže v něm může sedět mimi, které jinak ještě nesedí, vše omyvatelné, lehké na váhu i na manipulaci, stoleček se k tomu dá snadno připevnit a zase sundat, bezpečnostní popruhy, sedátko jde dát vysoko (ke stolu) anebo zase úplně nízko, celá konstrukce na kolečkách s brzdičkama.
Lenka
Ahoj Zdeňko!
Máme dřevěnou židličku od firmy Drewex.Sehnali jsme ji v akci za 999 Kč.Není polohovatelná,ale má vestavěný pultík,je polstrovaná,omyvatelná a dá se rozložit,takže větší dítko si do ní vleze a v pohodě se nají.Původně jsem chtěla Cam futura,ale přece jen stojí kolem 3 tis.,takže rozhodovala i cena.
Ahoj Hanka
PS:Zkus mrknoput na adresu " .{target:_blank>Titulek stránky}":[http://www.detskydum.cz]
Ahoj,
pokud miminko ještě neumí sedět, ale již přechází na pevnou stravu, je dobrá židlička, která má polohovatelné opěradlo. V obchodech jsem takové židle viděla jen plastové, dřevěné mají opěradla bez možnosti polohování.
Já mám od Chicca plastovou s polohovacími zády a pultíkem a obdobný typ mohu jen doporučit. Dřevěné židličky s fixním opěradlem jsou opravdu až pro děcka, které umí dobře sedět. Výhodou plastu je také jeho snadná údržba.
Pravda je, že ceny těchto židliček je poněkud vyšší, ale určitě se to vyplatí.
Evča
Ahoj,
já ještě k těm Čikáckým plastovým židličkám. Oni jsou hodně drahý, ale taky je dost prodávaj maminy, kterým dětinky už odrostly. Židličky jsou jako nový a cena nesrovnatelně nižší.
Lenka
Zajímají mě vaše zkusenosti s jidelní židličkou.
Mám malí byt klukovi sem pořídila malou židličku, ale ta nám nevyhovuje. My jíme u baru a nemáme stůl, po dlouhém hledání sem ho sehnala, ale je milinkej a jeho výška je 77cm. A ted nevím jakou k němu mám pořídit židličku. Zajímají mě zkušenosti s těmito tipy:
1 http://www.upaji.cz/detail.php?…
2 http://www.letajicisen.cz/…osna-Hi-Seat
a jakou výšku bych měla hledat pokud bych vybrala tento tip č. 3 http://www.letajicisen.cz/…lni-zidlicka
zajímá mě stabilita, spokojenost a funkčnost.
Děkuji všem ![]()
Já měla u prvního dítěte klasickou jídelní židličku (var. 3) a spokojení jsme byli. U varianty 1 pochybuju o bezpečnosti a zda to nebude ničit stůl, a varianta 2 mi pro dítě přijde nepohodlná a stoleček malý. Ještě existuje taková židlička.
Mám zkušenost s tou první, když se dobře upevní a stůl je dostatečně velký a těžký, tak je dobrá, akorát se rychle zašpiní.
Ta druhá mi přijde blbá, je nízká a dítě nedosáhne na stůl a ta třetí - nemám tenhle typ ráda, je to drahé a jen na pár měsíců.
Já mám dřevěnou židli Jitro (ale existují i jiné, levnější) je rostoucí, takže jí užiješ od sedícího dítěte až ke školákovi. Teď máme ještě pultík, ale až poporoste, tak ho dám pryč a bude si moct na židličku vylézt sám.
Ahoj,
Já mám dřevěnou takovou co byla kdysi ještě když já byla malá.
Je bezvadná,dá se z ní udělat pojízdny stoleček s židličkou.
kreali píše:
Ahoj,
Jojo, tu máme taky, je nejlepčííí ![]()
lúlinek píše:kreali píše:Jojo, tu máme taky, je nejlepčííí
Ahoj,
já doporučuji tu klasickou z IKEA, nedám na ni dopustit, a pro nesedící mimi jsme měli lehátko
kreali píše:
Já ji mám ještě po sobě a mojí ségře.
Mamka pěkně vše schovávala(tenkrát byla jiná kvalita).
Sedávala v ní moje první dcera(ta už je tedka velká) a tedka ji mám pro druhou
lúlinek píše:kreali píše:Jojo, tu máme taky, je nejlepčííí
Ahoj,
ty se mi taky líběj, ale nevím jestli by k těm 77cm byli adekvátní a kolik tak stojej?
JaSa píše:
já doporučuji tu klasickou z IKEA, nedám na ni dopustit, a pro nesedící mimi jsme měli lehátko
a k jak vysokému stolu máš tu ikea židličku?
My máme stůl taky cca 77cm vysokej, a je to normální výška stolu… nezdá se mi nijak malej.
Prosím o radu- výběr jídelní židličky- dřevěná či plastová, vysoká židlička, židlička s pultíkem nebo židlička zasunutá do stolečku? Pultík polohovatelný nebo ne? Jak staré dítko se vejde po:,–(it do této židličky, když už jí má u stolečku zvlášť,pouze třeba na hraní? Děkuji za Vaše zkušenosti. Zdeňka