Jídelní židlička IKEA - Leopard, Spoling

15977
11.12.12 12:52

Jídelní židlička IKEA - Leopard, Spoling

Ahoj, už mám z vybírání židliček hlavu jako balón. Líbí se mi jich jen velmi málo. Třeba Peg Perego Siesta, Chicco Magic Polly, Peg Perego Prima Pappa, Babypoint Sindy (ta je ale nízká) a teď jsem narazila i na ikeáckou židližku Leopard a Spoling. Vzhledově se mi líbí (ta černá by se hodila do kuchyně :mrgreen: ), ale nemám jí jak vidět naživo, protože jsem z Budějovic, kde ikea není. Tak konečně k dotazu :lol: Viděly jste jí v ikee? Je pěkná a praktická? Nevím, jestli je důležité, aby byla jídelní židlička polohovací. Elis měla už 3× kaši, seděla v autosedačce a zaprasená byla jenom na obličeji. Dokonce i musím říct, že včera už asi začala chápat systém jezení lžičkou a zaprasená nebyla vůbec. :palec: Tak nevím, jestli by nestačilo, abych jí, než začne sama sedět, krmila tam a pak jí šoupla do nějaké nepolohovací židličky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
11.12.12 13:09

Ty polohovací židličky jsou dobré na to polohování, ale když začne mrně jíst samo, tak zjistíš, že židlička má nepříjemně mnoho záhybů a zákoutí, kam může jídlo napadat a natéct a čistit to několikrát denně je fakt za trest. Já krmila nejdřív v lehátku, pak chvíli v té polohovací židličce a pak jsem zakoupila v Ikei tu Antilopu, či jak se jmenuje - zkrátka ten jednoduchý odlitek, co se tak krááásně snadno otře :-D
Tu látkovou nedoporučuju hlavně z důvodu údržby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
11.12.12 13:10

Polohovaci mit nemusis, akorat ty dve co sis vybrala jsou pro sedici dite, takze do te doby bych ho krmila treba v te autosedacce nebo nejakem tom lehatku.. Zkusenost s nimi nemam, my mame Ikea Antilop, je taky cela plastova, coz beru jako plus, paradne se cisti, to ocenis az bude jist ditko samo, moje deti v ni i malujou a modelujou.. meli jsme na dovolene pujcene takove ty velke polohovaci a bylo to desne monstrum, spatne se s tim manipulovalo a byly tam ruzne zahyby, takze na cisteni nic moc.. me se libi ta prvni.. kdyz jsme kupovali zidlicky my, tak ji v nabidce nemeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.12.12 13:19

Já měla babypoint fábula, je super ale už jsem jí ráda půjčila kamarádce co miminko teprve čeká ale mě tu nezavazí :-) Dnes jedu pro tu obyčejnou s pultíkem do ikei, chci aby malá začala jíst sama a tahle bude raz dva umytá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
11.12.12 13:20

Tak asi neporadím, co se týče těchhle dvou typů, z Ikea znám osobně jen Antilop. Ale co se týče polohování, já krmila v autosedačce, než začala sedět (celkem asi 3 měsíce), když ta nebyla k dispozici, tak v klubíčku na ruce, šlo to v pohodě. Akorát už ke konci začínala blbnout, takže máchala rukama, nohama, no už jsem se těšila, až ji pěkně připoutám do židličky a nožičky se schovají pod pultík :-) Pak jsem pořídila rovnou rostoucí dřevěnou Jitro. Takže já bych to polohování využila tak ty 3 měsíce a vzhledem k tomu, že jsem byla rovnou odhodlaná pořídit židli na hooodně dlouho (proto ta rostoucí), tak by mi to přišlo celkem zbytečné. Ale každý máme jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
11.12.12 13:27

Já jela do Ikea pro Antilopu a přijeli jsme s tímhle :mrgreen:
Super židle, super prolízačka :mrgreen:

Taky se myje úplně super, je to plast. NA údržbu stejná jako Antilopa (zkušenost vlastní, měla jsem ji u prvního syna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.12.12 13:39

Ahojda, my též máme z ikei Antilop a můžu říct že sice nejni vzhledově nic moc ale na údržbu je určo nejlepčí a nejpraktičtější kord když tejďka jí prďola sám :) určo nedoporučuju tu látkovu ta by byla jen pro zlost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.12.12 13:52

Měli jsme Spoling, ale jen na cesty, což bylo super..na denní jezení nedoporučuji, nemá podnožku, tak je to pro prcky a pak i starší děti nepohodlné.
Máme židličku Inglesina Zuma a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.6.13 15:24

Leopard nebo Antilop

Chtěla bych poprosit maminky o radu, kterou z těchto židlí vybrat. Jedná se mi hlavně o skladovací místo židličky :) Potřebuji, aby židle nezabrala moc prostoru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
24.6.13 15:55

Nakonec mám Antilop a jsem maximálně spokojená. Krásně se čistí, pokud jí bereme na návštěvy, tak nám nezabere žádné misto v autě. Hlasuju pro Antilop. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.6.13 15:56

@Elilen je skladatelnost snadná? Nechci ji mít totiž celý den rozloženou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
24.6.13 15:59

Misto, v porovnání s klasickými, skoro nezabere. Složí se do minuty, rozložená se vejde všude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.6.13 16:03

@Elilen máme půjčenou Fábulu a v té nechce malý sedět ani omylem a to nemluvím o tom, že je to fakt kráva a zabere hodně místa (máme v bytě málo místa) :oops: Tak to je super info, moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
24.6.13 16:12

@NatalieII z této dcera vidí krásně okolo. Když jsem jí u kamarádky posadila do klasické, možná to byl také fabula, tak měla pultik hrozně vysoko, potah se čistil mnohem hůř a zabírala víc místa. Ona jí tedy měla kamarádka na tříletou, ale i tak, Antilop bych nevyměnila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.6.13 16:15

@Elilen ok, děkuji, to jsem potřebovala slyšet…v nejbližší návštěvě Brna ji koupím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí