Jídelní židlička - Papiwi Papi

1398
22.8.14 14:56

Jídelní židlička Papiwi Papi

Zdravim, mate nektera zkusenosti s touto jidelni zidlickou? Nasla jsem ji zde http://www.nej-hracky.cz/…3500829.html. Dekuji za zkusenosti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5075
6.8.15 11:38

Obnovuji diskuzi..mate nektera zkusenost?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
6.8.15 17:55
@Petulak1988 píše:
Obnovuji diskuzi..mate nektera zkusenost?.

Nakonec jsme ji koupili a super! Krasna malinova barvicka, kterou jsme vybrali, polohovani zad, vyskove nastavitelna. Jedine, co bych vytkla je, ze potah neni az uplne dobre omyvatelny, ale vzdy ocistim vlhcenym ubrouskem a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.11.15 11:10

@Pandorka Dobrý den, taky přemýšlím o této židličce. Jde potah sundat a případně vyprat v pračce? A má židlička homologaci? Zatím jsem to nikde nenašla. A máte pořád pozitivní zkušenosti? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
20.11.15 13:54

Zdravím, tuto židličku jsme si již objednali z mall.cz - zatím ji máme u tchánovců, kde jí malej dostane k Ježíšku, tak ji tam zítra jedeme složit a zkouknout, zda je vše v pořádku.. s tím sundáním potahu si právě nejsem jistá, nikde jsem to nenašla…jinak ale recence na mall.cz dobré…dám vědět co ten potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
20.11.15 14:58

Potah lze sundat, ale jeste jsem to nemusela zkouset, jde krasne ocistit vlhcenym hadrikem, nebo ubrouskem. O homologaci netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.11.15 21:01

Tak ten potah opravdu sundat lze :)a vypadá, že půjde otírat dobře, jak píše Pandorka. Židlička hezká, my máme tu béžovou. Jen jsem čekala, že půjde polohovat trochu víc do lehu, náš prcek má skoro 5 měsíců, ale ještě bych ho tam neposazovala…Myslela jsem, že to bude mít sklon podob.jako máme doma houpací křesílko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.11.15 08:35

Díky moc za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie