Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim, mate nektera zkusenosti s touto jidelni zidlickou? Nasla jsem ji zde http://www.nej-hracky.cz/…3500829.html. Dekuji za zkusenosti ![]()
@Petulak1988 píše:
Obnovuji diskuzi..mate nektera zkusenost?.
Nakonec jsme ji koupili a super! Krasna malinova barvicka, kterou jsme vybrali, polohovani zad, vyskove nastavitelna. Jedine, co bych vytkla je, ze potah neni az uplne dobre omyvatelny, ale vzdy ocistim vlhcenym ubrouskem a v pohode.
@Pandorka Dobrý den, taky přemýšlím o této židličce. Jde potah sundat a případně vyprat v pračce? A má židlička homologaci? Zatím jsem to nikde nenašla. A máte pořád pozitivní zkušenosti? díky
Zdravím, tuto židličku jsme si již objednali z mall.cz - zatím ji máme u tchánovců, kde jí malej dostane k Ježíšku, tak ji tam zítra jedeme složit a zkouknout, zda je vše v pořádku.. s tím sundáním potahu si právě nejsem jistá, nikde jsem to nenašla…jinak ale recence na mall.cz dobré…dám vědět co ten potah.
Potah lze sundat, ale jeste jsem to nemusela zkouset, jde krasne ocistit vlhcenym hadrikem, nebo ubrouskem. O homologaci netusim.
Tak ten potah opravdu sundat lze
a vypadá, že půjde otírat dobře, jak píše Pandorka. Židlička hezká, my máme tu béžovou. Jen jsem čekala, že půjde polohovat trochu víc do lehu, náš prcek má skoro 5 měsíců, ale ještě bych ho tam neposazovala…Myslela jsem, že to bude mít sklon podob.jako máme doma houpací křesílko..