Jídlo a chřipka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
14.2.25 17:45

Jidlo a chřipka

Dobrý den chtěla bych se zeptat prosím dítě je nemocný dcera 7let a už 3 den nejí měla jen přesnídávku rohlík a hlavně pije mlíko a čaj. jak dlouho vydrží bez jídla nebo když zajít k doktorovi? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8304
14.2.25 17:48
@Denna130 píše: Více

Tak je nemocná, člověk nemá moc chuť jíst :nevim: neboj, hlady neumře. Uvař ji pořádný vývar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.25 17:52

@izabe právě vývar nechce a rodina říká okamžitě pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64867
14.2.25 17:53

když pije, je to dobrý. Zkus jí nabízet dál aspon tu přesnídávku, ta se snadno jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.2.25 17:53

@Denna130 Žádnou paniku, až jí bude lépe, určitě bude mít pořádný hlad 🙂 Taky jsem nedávno měla chřipku, horečky přes 38 a několik dní jsem absolutně nic nemohla. A co jsem snědla, to letělo ven. Také by co doporučila silný vývar. A pokud jí alespoň přesnídávky a rohlíky a pije mléko, tak potřebnou energii tělo získává. Tak přeji, ať je malá brzy fit! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.25 17:57

@CatOnTheMoon moc děkuji. pije hodně i mlíko a hlavně i Sunar ještě. rodina že musím okamžitě na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
14.2.25 17:58

Má Sunar, takže jídlo má. To bych vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85232
14.2.25 17:58

Ja pri chripce a podobne piju prvni 3 dny jen pomerancovy dzus, nic jineho do sebe nedostanu a normalne se mi pak darilo dobre. Dulezite je pit, pokud do sebe dostane rohlik a presnidavku, je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24129
14.2.25 18:01

Když měla rohlík a přesnídávku, tak jí. Já bych teda nedávala mléko. Raději vývar a nebo rohlík. Naše děti, když si při nemoci dají mléko, tak je jim špatně. Hlavně začnou zvracet.
Každopádně, když pije, tak je to úplně v pohodě. Zkuste třeba piškoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8304
14.2.25 18:02

Na pohotovost a ještě s chřipkou bych opravdu nechodila. A úplně bez jídla přece taky není, viz přesnidavka, sunar, rohlík, takže nějakou energii dostává. Hlavně při chřipce hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.2.25 18:04

Uvařila bych silný vývar. Nabídla bych piškoty nebo BeBe sušenky, ovoce, ty rohlíky, mléko nebo jogurt. Ať má k dispozici, kdy bude chtít. Ale určitě bych nenutila. Důležité je doplňovat tekutiny. Měla jsem nedávno prvně v životě chřipku. Jela jsem jen na vývaru, ovoci, suchém pečivu, těch sušenkách a ovocném čaji. To jinak prostě nešlo. Chuť nebyla. Tak po troškách.
Ještě mám zkušenost, že mojim děckám chutná hodně šlehaná bramborová kaše, když jim není někdy dobře. A vývar teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32036
14.2.25 18:12

@Denna130 k čemu pohotovost, něco málo sní a není jí dobře, tak jí to stačí…ty snad máš chuť k jídlu, když ti není dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
14.2.25 18:12

Taky mi 9-letá nejedla několik dní, hubeňoučká i bez nemoci, vývar i jiné normální jídlo důsledně odmítala. Celé dny byla jen na čaji s hodně medem a mléčné výrobky, které jindy má ráda, by letěly ven. Nejmladší má teď totéž a taky nic nechce, dnes tedy úspěch snědl 2,5 Tvaroháčka. Za celý den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.25 18:13

Vůbec si tím nelamejte hlavu, já zrovna teď procházím chřipkou, celý den skoro jen ležím, spím a jídla do sebe moc nedostanu. Je fajn, že Vám pije čajík, myslím, že až ji bude lépe ráda si z chutí něco dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2936
14.2.25 18:16

Při chřipce normální, co si asi příbuzní myslí, že s ní na té pohotovosti udělají? :roll: Hlavní jsou tekutiny, když k tomu dostane nějakou energii z těch presnidavek a nějakého toho rohlíku, tak v pohodě. Až ji bude lépe, dojí se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí