Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pikola Ale jestli je tam nějaka naplň
![]()
Vím že jsem otravná, omlouvám se ![]()
Ma tam housenky
Příspěvek upraven 30.05.13 v 16:58
No nic, chtěla jsem radu místo tohu tu dostanu sprda tak nicno ![]()
Příspěvek upraven 30.05.13 v 17:01
@pikola Jo aha
Myslela sem že myslí nějake specialní jídlo, jako něco upečeného ![]()
Příspěvek upraven 30.05.13 v 17:01
@Malickah Housenka je housenka, ne? http://cs.wikipedia.org/wiki/Housenka prostě to myslela jako vtip, chtěla jsi něco originálního.
Achjo, čekala jsem radu a ne sprda
Tak děkuji no poradím si sama ![]()
Ptáš se na svačinu, to by ti mohlo stačit i jablko když jdete na oběd, ne? Co jako pečeného, dort? Zákusek? Kup si jogurtová nápoj, jablko a sušenku a do oběda to zvládneš.
A nebo upéct něco sladkého…koupit koblížek, koláček, nebo něco upéct
a nebo PALAČINKY udělat jich celou bedýnku a podělit se ![]()
@Malickah píše:
Achjo, čekala jsem radu a ne sprdaTak děkuji no poradím si sama
jako nezlob se, ale co jsi tu čekala? Je ti 13náct a ptáš se na radu, co k svačině? Jestli se lidi neumí rozhodovat, co s sebou k jídlo na výlet, tak se pak nedivím, že nejsou schopni rozhodovat o opravdu důležitých věcech. Btw. na výlet bych si s sebou nebrala rozhodně nic jen proto, abych ohromila ostatní, ale to, z čeho se mi neudělá špatně a co jsem zvyklá jíst. Raději se dohodni s se svou maminkou.
@Malickah já dělám dětem obložené bagety, zabalím do folie a je to. Vím co tam dávám a nemusí si nikde nic kupovat ![]()
Ufff, pokud odhlidnu od toho, ze mit dotycnou slecnu doma, tak ji asi zaskrtim
tak doporucim:
uzij si Brno, ja se do nej nedavno znovu zamilovala ![]()
Udělej si toasty, vynikající jsou studené
Nebo si vem křupky, jabko, nějakou ovocnou taštičku, croasant, hroznové víno, nějaký salát, třepa s tuňákem a těstovinama, brambůrky, zeleninu (to se děláme my s partnerem do auta, děláme tam cherry rajčata, okurku, kedluben, ředkvičky, papriku a všechno na malé jednohubky do krabičky), různé sušenky (tatranku, snickers), třeba čokoládu, i telku, tu máme nejradši, sýrové tyčinky, bagetu z domova, klasiku řízek v chlebu
, rohlíky s něčím, dětskou přesnídávku… Mám pokračovat? ![]()
@nikol.ondrášovka testovinovy salat s tunakem je super tip pro me na zitra
dik ![]()