Jídlo na výlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
30.5.13 16:57

@pikola Ale jestli je tam nějaka naplň ;) :oops: :oops:
Vím že jsem otravná, omlouvám se :oops:
Ma tam housenky

Příspěvek upraven 30.05.13 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.5.13 16:58

:roll: na tohle nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.5.13 16:59

No nic, chtěla jsem radu místo tohu tu dostanu sprda tak nicno :roll:

Příspěvek upraven 30.05.13 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.5.13 17:00

@pikola Jo aha :mrgreen: :mrgreen: Myslela sem že myslí nějake specialní jídlo, jako něco upečeného :nevim:

Příspěvek upraven 30.05.13 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.5.13 17:00

@Malickah Housenka je housenka, ne? http://cs.wikipedia.org/wiki/Housenka prostě to myslela jako vtip, chtěla jsi něco originálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.5.13 17:02

Achjo, čekala jsem radu a ne sprda :roll: Tak děkuji no poradím si sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.5.13 17:04

Ptáš se na svačinu, to by ti mohlo stačit i jablko když jdete na oběd, ne? Co jako pečeného, dort? Zákusek? Kup si jogurtová nápoj, jablko a sušenku a do oběda to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.5.13 17:19

A nebo upéct něco sladkého…koupit koblížek, koláček, nebo něco upéct ;) a nebo PALAČINKY udělat jich celou bedýnku a podělit se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.5.13 17:22
@Malickah píše:
Achjo, čekala jsem radu a ne sprda :roll: Tak děkuji no poradím si sama :nevim:

jako nezlob se, ale co jsi tu čekala? Je ti 13náct a ptáš se na radu, co k svačině? Jestli se lidi neumí rozhodovat, co s sebou k jídlo na výlet, tak se pak nedivím, že nejsou schopni rozhodovat o opravdu důležitých věcech. Btw. na výlet bych si s sebou nebrala rozhodně nic jen proto, abych ohromila ostatní, ale to, z čeho se mi neudělá špatně a co jsem zvyklá jíst. Raději se dohodni s se svou maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.5.13 17:26
Pita to neznám, znám jen PITA chléb. ;)

diky za rozesmati :-* :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.5.13 17:28

@Malickah já dělám dětem obložené bagety, zabalím do folie a je to. Vím co tam dávám a nemusí si nikde nic kupovat ;)

• Citovat
  • Upravit
17878
30.5.13 17:29

Ufff, pokud odhlidnu od toho, ze mit dotycnou slecnu doma, tak ji asi zaskrtim :mrgreen: tak doporucim:

• palacinky (cim vic, tim lip, podelit se se spoluzaky, klidne toping v lahvi, da se s tim uzit kupa srandy- a pak pribalit i vlhcene ubrousky, at nejste jak prasatka)
  • muffiny (totez jako placinky, mam osvedcene u synu, vzdycky jsou za hvezdy :mrgreen: )
  • hoooodne velke baleni gumovych bonbonu (medvidvi, kosticky, cokoliv)
  • ovocny salat a spooousta paratek (at ziji vitaminy)

uzij si Brno, ja se do nej nedavno znovu zamilovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.5.13 17:34

Udělej si toasty, vynikající jsou studené :) Nebo si vem křupky, jabko, nějakou ovocnou taštičku, croasant, hroznové víno, nějaký salát, třepa s tuňákem a těstovinama, brambůrky, zeleninu (to se děláme my s partnerem do auta, děláme tam cherry rajčata, okurku, kedluben, ředkvičky, papriku a všechno na malé jednohubky do krabičky), různé sušenky (tatranku, snickers), třeba čokoládu, i telku, tu máme nejradši, sýrové tyčinky, bagetu z domova, klasiku řízek v chlebu :mrgreen:, rohlíky s něčím, dětskou přesnídávku… Mám pokračovat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
30.5.13 17:36

@nikol.ondrášovka testovinovy salat s tunakem je super tip pro me na zitra :-D dik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.13 17:37

Řízky out?:-) Počkej za pár let, to budeš za ně vděčná:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný