Sedací vak, která náplň je lepší?

Mi24
30.5.13 14:09

Sedací vak, která náplň je lepší

Zdravím chci si koupit sedací vak, ale nevím zda s vyplní granulatu a nebo EPS kuliček na internetu jsem četla že je lepší s těmi kuličkami, ale zajíma mě zda je to až tak velký rozdíl a zda se sedí huř na sedacím vaku, který má vypln granulati po sednutí už nejde ten vak tak tvarovat co psali na netu…tak mě zajimají vaše zkušenosti klidně si připlatím za kvalitu a koupim s kuličkami, ale je o 500kč dražší a jestli uděla levnější vak stejnou službu tak je zbytečnost kupovat dražší ještě o 500kč :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
30.5.13 14:41

Vyhledej si který je lepší…švagrová má s jednou(ale fakt nevím která to je) a ten je suprový je trošku tužší ale lépe tě drží když sedíš a moje sestra má s jinou a to je naprd…furt taknějak nemůžu najít polohu na tom vaku protože kolem mě furt vše utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
30.5.13 15:39

@lilie12 Šijeme vaky pro děti s výplní EPS kuličkama a ty šustí, tak ty bych do vaku pro dospělé asi nedoporučovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.5.13 15:42

Tak to je přesně ten co má ségra šustí a není nic moc…pro ty děcka co se v tom furt vrtí je to super ale mě víc vyhovuje ten od švagrové…ten nešustí a je tužší takže asi to bude ten s granulátem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.5.13 19:40

Kvalitnější jsou kuličky než granulát, kuličky by měli být eps 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.5.13 12:59

@cizova @Gladys Přesně tak, jsou kvalitnější, ale pro dospělého bych dala ten granulát, to šustění by mi vadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.7.13 17:03

Ahoj holky :mavam:

tak jak jste nakonec vybraly ty kuličky.. já si vůbec nevím rady a tak doufám, že mi poradíte :idea:

• já chci teď koupit vak pro dcerku a myslím že sem tam se na něm poválíme taky (nic častého pro nás) bude sloužit hlavně jako doplněk v dětském pokoji no a teď mám právě možnost koupit úplně nový se zárukou 140×180 za 650,–kč (což je bezkonkurenční cena si myslím) - ALE náplň jsou polystyrenové kuličky (granulát).. a tak nevím jestli jít do toho a nebo připlatit za ty EPS kuličky

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.7.13 17:21

Vaky jsem dětem šila a raději jsem koupila EPS kuličky. děti je mají v pokojíku, válí se po tom, nechtěla jsem, aby dýchyli nějaké chemické hnusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.7.13 17:24

@Novire no já si myslím že ten granulát je taky s atestem ne? akorát že to nejsou souměrné kuličky ale jsou různých velikostí a tak nedrží prý snad tak dobře tvat.. každopádně je to od české renomované firmy - tak doufám že by si ani netroufli něco takového prodávat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.7.13 17:51

Aha, tak to se omlouvám… ono někteří plní pytle drtí ze stavebního polystyreénu, tomu jsem se chtěla vyhnout. spletla jsem si to s tím granulátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.7.13 17:55

@Novire nnn to se vůbec neomlouvejte.. já jsem taky slyšela že někdo to klidně naplní tím stavebním polysyreném.. to bych nikdy nedovolila.. takový dobrodruh nejsem :mrgreen:

• mě spíš teď zajímalo jestli má některá s maminek zkušenost od svých dětí.. třeba s tím granulátem.. protože to vyjde o hodně levněji.. právě že dneska mi poslala paní i odkaz na jejich stránky ať si něco o té firmě přečtu a docela mě přesvědčili jak cenově tak kvalitativně..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.7.13 18:19

No, máme s kuličkama a teda nic moc. Dcera ho má 2.5 roku tím jak se po něm válý tak ty kuličky se asi zpoloští no a teď to vypadá, že jich tam je tak slabá třetina(na pytel je možné si lehnout, ale už rozhodně nefunguje jako sedací žok) :cert: Pak máme ještě další cca půl roku no a na něm to začíná být pomalu ale jistě taky, :cert: :cert: :cert: Budu muset asi sehnat polystirén a doplnit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.7.13 18:31

@Uju tak myslíte že ten granulát bude lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.7.13 22:03

Nevím jestli bude lepší, ale kuličky jsou na houby :cert: :cert: :cert:
No, možná bych se zeptala výrobce jestli se na to vztahuje záruka a kdyžtak psolat na reklamaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.7.13 23:38
@Barusatko píše:
Ahoj holky :mavam:

tak jak jste nakonec vybraly ty kuličky.. já si vůbec nevím rady a tak doufám, že mi poradíte :idea:

• já chci teď koupit vak pro dcerku a myslím že sem tam se na něm poválíme taky (nic častého pro nás) bude sloužit hlavně jako doplněk v dětském pokoji no a teď mám právě možnost koupit úplně nový se zárukou 140×180 za 650,–kč (což je bezkonkurenční cena si myslím) - ALE náplň jsou polystyrenové kuličky (granulát).. a tak nevím jestli jít do toho a nebo připlatit za ty EPS kuličky
Děkuji za rady
@Barusatko píše:
Ahoj holky  :mavam:

Děkuji za rady

Ahoj můžu vědět od které firmy budeš kupovat? Ta cena je dobrá, chci pořídit dceři k narozkám. Má 11 let, myslíte že ten rozměr co tady píšeš je ok? dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný