Umyvadlo nad vanou

416
29.5.13 12:55

Umyvadlo nad vanou

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo v koupelně takto řešený malý prostor a jak jste s tím spokojeni…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
29.5.13 13:02

Máme to tak… klasika činžák… není to nejpohodlnější, ale jak jinak resit malý prostor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
29.5.13 13:04

Driv to tak byvalo v malych koupelnach v panelaku, jestli si dobre pamatuju. Asi pujde o to, aby se ti u toho umyvadla dobre stalo, ve vane se vzdycky nejak poskladas, pokud vanu chces a sprcha ti nestaci :-) Osobni zkusenost s timhle resenim nemam, ale bez vany bych byt nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.5.13 13:10

Doma u mámy zrovna začínají rekonstrukci koupelny v paneláku a protože místa bude pořád stejně, tak budou mít tohle. Máma chtěla sprchu, přítel koupelnu, umývadlo musí být, takže kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.5.13 13:24

Ano, máme to tak a spokojenost… Chce to vybrat dobrý tvar vany i umyvadla, aby to bylo obojí přístupné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
29.5.13 13:58

Máme a nesnáším to. Celkem špatně se mi umývají některá místa na vaně. Navíc to umývadlo léty nějak kleslo, takže tam je pořád loužička vody, koroduje to a vypadá to hnusně. Ale máme starou panelákovou koupelnu, věřím, že když se to udělá nově a pořádně, tak to může být prima a prostorově praktické. Třeba to, co tu dává Murka, to vypadá nádherně :palec:, to bych si dala líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.5.13 14:06
@Erian píše:
Ano, máme to tak a spokojenost… Chce to vybrat dobrý tvar vany i umyvadla, aby to bylo obojí přístupné… :palec:

Nemohla by jsi mi prosím poslat fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.5.13 14:06
@Murka píše:
Doma u mámy zrovna začínají rekonstrukci koupelny v paneláku a protože místa bude pořád stejně, tak budou mít tohle. Máma chtěla sprchu, přítel koupelnu, umývadlo musí být, takže kompromis.

Na tento komplet jsme právě koukali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
29.5.13 14:09

My předěláváme koupelnu v patře právě teď a dáváme toto http://www.ravak.cz/…az_00011.jpg Manžel nechtěl hranatou variantu z příspěvku výše. Vany bych se s malým prckem nevzdala. Zkoušela jsem to mnohokrát v koupelnovém studiu a tahle kulatá verze mi přijde s lepším přístupem k umyvadlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.5.13 14:13
@C.H. píše:
My předěláváme koupelnu v patře právě teď a dáváme toto http://www.ravak.cz/…az_00011.jpg Manžel nechtěl hranatou variantu z příspěvku výše. Vany bych se s malým prckem nevzdala. Zkoušela jsem to mnohokrát v koupelnovém studiu a tahle kulatá verze mi přijde s lepším přístupem k umyvadlu.

Tak to vypadá pěkně. Já se taky nechci vzdát vany, máme 2 malé děti, rádi řáděj ve vaně. To se mi líbí moc.To je od Ravaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
29.5.13 14:23

@lennny jj, koncept Avocado. Ale teda vyjde to cenově jako velká rohovka. My to máme i s tím čelním panelem. A ještě máme to umyvadlo o cca 10 cm dál od vany, na to nám místo zbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.5.13 14:34
@lennny píše:
Nemohla by jsi mi prosím poslat fotku?

Máme to, co sem dávala C. H. :palec: Dvě děti se tam vejdou skvěle, manžel si rád čte ve vaně, takže se taky naučil se tam pohodlně poskládat a pár hodin poležet. A já radši sprchu, takže i to jde. Pro nás ideální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.5.13 14:36

Reálně to vypadá takhle - u nás v ještě nedodělané koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.5.13 22:30
@Erian píše:
Reálně to vypadá takhle - u nás v ještě nedodělané koupelně.

Moc děkuju za fotku, vypadá to pěkně, akorát škoda, že už pod umyvadlo nedám skříňku.
Prosím tě, s jakým čelním panelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
30.5.13 08:15

@lennny, čelní panel je to, co dáš na vanu zepředu, aby se nemusela obkládat dlaždicemi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný