Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo v koupelně takto řešený malý prostor a jak jste s tím spokojeni…
Díky
Máme to tak… klasika činžák… není to nejpohodlnější, ale jak jinak resit malý prostor…
Driv to tak byvalo v malych koupelnach v panelaku, jestli si dobre pamatuju. Asi pujde o to, aby se ti u toho umyvadla dobre stalo, ve vane se vzdycky nejak poskladas, pokud vanu chces a sprcha ti nestaci
Osobni zkusenost s timhle resenim nemam, ale bez vany bych byt nechtela.
Doma u mámy zrovna začínají rekonstrukci koupelny v paneláku a protože místa bude pořád stejně, tak budou mít tohle. Máma chtěla sprchu, přítel koupelnu, umývadlo musí být, takže kompromis.
Ano, máme to tak a spokojenost… Chce to vybrat dobrý tvar vany i umyvadla, aby to bylo obojí přístupné… ![]()
Máme a nesnáším to. Celkem špatně se mi umývají některá místa na vaně. Navíc to umývadlo léty nějak kleslo, takže tam je pořád loužička vody, koroduje to a vypadá to hnusně. Ale máme starou panelákovou koupelnu, věřím, že když se to udělá nově a pořádně, tak to může být prima a prostorově praktické. Třeba to, co tu dává Murka, to vypadá nádherně
, to bych si dala líbit.
@Erian píše:
Ano, máme to tak a spokojenost… Chce to vybrat dobrý tvar vany i umyvadla, aby to bylo obojí přístupné…
Nemohla by jsi mi prosím poslat fotku?
@Murka píše:
Doma u mámy zrovna začínají rekonstrukci koupelny v paneláku a protože místa bude pořád stejně, tak budou mít tohle. Máma chtěla sprchu, přítel koupelnu, umývadlo musí být, takže kompromis.
Na tento komplet jsme právě koukali…
My předěláváme koupelnu v patře právě teď a dáváme toto http://www.ravak.cz/…az_00011.jpg Manžel nechtěl hranatou variantu z příspěvku výše. Vany bych se s malým prckem nevzdala. Zkoušela jsem to mnohokrát v koupelnovém studiu a tahle kulatá verze mi přijde s lepším přístupem k umyvadlu.
@C.H. píše:
My předěláváme koupelnu v patře právě teď a dáváme toto http://www.ravak.cz/…az_00011.jpg Manžel nechtěl hranatou variantu z příspěvku výše. Vany bych se s malým prckem nevzdala. Zkoušela jsem to mnohokrát v koupelnovém studiu a tahle kulatá verze mi přijde s lepším přístupem k umyvadlu.
Tak to vypadá pěkně. Já se taky nechci vzdát vany, máme 2 malé děti, rádi řáděj ve vaně. To se mi líbí moc.To je od Ravaku?
@lennny jj, koncept Avocado. Ale teda vyjde to cenově jako velká rohovka. My to máme i s tím čelním panelem. A ještě máme to umyvadlo o cca 10 cm dál od vany, na to nám místo zbylo.
@lennny píše:
Nemohla by jsi mi prosím poslat fotku?
Máme to, co sem dávala C. H.
Dvě děti se tam vejdou skvěle, manžel si rád čte ve vaně, takže se taky naučil se tam pohodlně poskládat a pár hodin poležet. A já radši sprchu, takže i to jde. Pro nás ideální řešení.
Reálně to vypadá takhle - u nás v ještě nedodělané koupelně.
@Erian píše:
Reálně to vypadá takhle - u nás v ještě nedodělané koupelně.
Moc děkuju za fotku, vypadá to pěkně, akorát škoda, že už pod umyvadlo nedám skříňku.
Prosím tě, s jakým čelním panelem?
@lennny, čelní panel je to, co dáš na vanu zepředu, aby se nemusela obkládat dlaždicemi. ![]()