Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No teda je opravdu nešikovný..A to fest..
S tou prací je asi línej..Pračka…Nemůžeš si třeba někomu říct??
Proc by ho nikde nevzali??? ![]()
CHlap ktery ma zajem o jakoukkoliv praci udela vse mozny i nemozny aby ho vzali, a snazi se!!!
To je docela sila no nedivim se ti kdyby mi chlap porad neco nicil, nevim no co bych delala…Jako utracet penize porad za neco novyho a kupovat to to by jsme byli brzy na mizine..
A kdybych mela prat pradlo v ruce, to by me upadli,..Jaaaj
Rok pereš v ruce? Mě by hráblo.. Radu nemám, mám doma sice absolutního nekutila, ale zase je ochotný na to někoho pozvat, než aby se s tím páral sám.
Uff, mít takového chlapa, tak se asi hodně brzy odmiluju.
Nevím jak poradit, asi musí dělat vše víc z rozvahou a opatrňeji ![]()
Příspěvek upraven 28.05.13 v 17:35
Ježíši Kriste rok bez pracky? Teda sorry ale to bych ho hnala…jak peres džíny zimní bundy zatepleny kalhoty…to byla jen otázka mmch… Nedokážu si to ani představit…jinak? Nůž na krk - okamžitě začni neco dělat, nebo bude zle…promin opravdu nevim, jak jinak poradit…
Když si někomu řeknu o připojení pračky, kterou má on zamčenou, a kdybych to nakrásně zvládla sama, nepromluví se mnu, respektive bude peklo…
A s prací, líný není, jen u nás v regionu je to bída, a on není fakt manuálně ani jinak zručný, snaží se, ale prostě to nevyjde… Nebo něco pooře už při pohovoru. Dojde třeba jinam než měl, zapomene s sebou mít to, co měl mít… A při dnešním návalu na každé pracovní místo ho prostě nevezmou. A kdyby měl jít s chlapama na stavby, tak jsem asi předčasná vdova ![]()
Cože? bude peklo? si delas srandu? Peklo by mel on se mnou, za to, ze si rok ničím ruce ručním pranim!!!
Běž se podívat do zrcadla jestli nemáš svatozář. Já bych s takovým chlapem nemohla žít. Proč mu to nepřiznáš? Zkusila bych si s ním nejdříve v klidu promluvit, že takhle to dál nejde…jako 30tis. za neudělaný řidičák a přitom nemáš pračku, tak to je hardcore. Pokud by se nic nezměnilo, tak bych mu asi udělala pekelnou scénu…Ale to bych udělala já, ty jsi asi dost mírná osoba, jinak to není možný, že ještě není mrtvej ![]()
A ty teda chodíš do práce a on doma dělá celé dny co, že nedokázal doteď zapojit pračku? S takovým člověkem bych asi odmítla mít děti, to je o život ![]()
Jejda, to by me kleplo. ![]()
Ja teda bych se na nej vykakla a pracku si nechala zapojit, at si je urazenej jak chce, nema byt levej
Proc si ji nenechas zapojit? Ty jo me to hlava nebere.
Jinak k te praci, neni on spis udechlej? Ja osobne bych ho poslala asi k sipku ![]()
Omlouvám se, že anonymně, ale…
Můj chlap je šíleně nešikovný. Na co sáhne, to pooře. Miluju ho, ale toto mne vytáčí, ač mu to nepřiznávám. Už přes rok jsem bez pračky. Chtěla jsem ji zapojit sama, to mi zakázal a je zamčená v kovárně, od které nemám klíče. Takže vše peru v ruce, paráda…
Na co sáhne, to rozbije, vezme si skleničku z linky, ale je schopný díky tomu rozbít talíře.
Shazuje odkapávač s nádobím, polovina nádobí je na střepy. Bydlíme v domku a když chce něco opravit, nadělá desetinásobnou škodu. Už je rok bez práce, nikde ho nevezmou, nebo když tam jde totálně skope pohovor (zapomene si portfolio, ztratí maturitní vysvědčení, výpis z rejstříku, zapomene, kam měl dojít…)
Již potřetí dělá řidičák (pokaždé 10000). Ani teď ho neudělal.
Miluju ho, chodím po brigádách, ale nevím, co s ním. Když mu řeknu, že mi to udělá švagr, že si objednáme firmu, urazí se. Když jsem vymalovala, urazil se. Chválím ho, pořád, ale když mi zničí běhen dne 3 talíře, pánev, friťák už nemám slov. Proboha, jak jednat s chlapem, že potřebuji to a to, že to není ostuda, když to udělám já, švagr nebo firma? On se všude dere po hlavě, ale ve finále přeplatíme za opravy desetkrát tolik