Co už jste vzdali?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Larr
27.5.13 16:42

Co už jste vzdali?

Tak já vzdala: neházet do kafe - 5 - 6 lžic cukru, odejít od emimina včas, abych stihla pravidelné vytírání psích chlupů a nedělala to v jednu ráno, držet krok v kurzu angličtiny s ostatními, znovu mít 58 - 62 kg na 182 cm, což by znamenalo zase kouřit jednu cigaretu za druhou, najít si smysluplného koníčka, protože těch nesmysluplných mám dost, nečučet furt na horory, pač jsem z toho trochu mačo a pravidelně vařit, protože to žena má…to poslední ještě zkusím :mrgreen:.
Co vy, s čím už se nerozčilujete, co jste vzdali :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
27.5.13 16:43

Vzdala jsem neustále uklízet hračky, rovnat koberec, napomínat psa, aby neseděl na gauči. Taky jsem už zjistila, že nemá cenu vysvětlovat, že ponožky se obrací a ručník se nenechává pohozený na zemi v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.5.13 16:45

My jsme mu dali na gauč deku a on ví, že může jen na ní a odpadlo napomínání psa - ať letí z gauče. Stejně, jak zabouchnete dveře, je tam znova :roll: :mrgreen:.

@lyrica píše:
Vzdala jsem neustále uklízet hračky, rovnat koberec, napomínat psa, aby neseděl na gauči. Taky jsem už zjistila, že nemá cenu vysvětlovat, že ponožky se obrací a ručník se nenechává pohozený na zemi v koupelně.
  • Citovat
  • Upravit
Jitka1976
27.5.13 16:46

Jsme s partnerem první rok spolu…JÁ se/to ještě nevzdávám!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.05.13 v 16:46

• Citovat
  • Upravit
1314

Já se vzdala naděje, že se tenhle stát zlepší :mrgreen:
Vzdala jsem se možnosti svobodně vyjádřit svůj názor na rasismus v České republice..
A taky jsem se vzdala naděje, že první dítko se mi narodí před 25. narozeninama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646

@lyrica Jezis :-D nebydlis nahodou u nas? :-D ale s tim psem jsem to jeste nevzdala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.5.13 16:48

@vehon70 no já jí sem tam řeknu,,dolů…nevím, jestli to říkám špatně, blbě vyslovuju, ale ten blbej pes si poposedne o deset čísel a to je všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.5.13 16:49

@Larr mno jo, jenže mě vadí, že tu dřepí, protože pak máme málo místa my. Je to sice jen JRT, ale stejně, roztahuje se jak… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.13 16:49

Malovat si řasy - na jednom oku mi prostě trčí dopředu zatímco na druhém jsou otočené.. Nepomůžou ani kleštičky, ani drahá řasenka. Tak na to kašlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.5.13 16:53

Žehlení. Po zkušenosti, že děti i manžel si stejně vždycky vytáhnou ze skříně to nejspodnější tričko a veškeré žehlení přijde vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
27.5.13 16:55

Vzdala jsem vysvětlovat tchyni, že její pes by na náš gauč opravdu neměl lézt, vzdala jsem neutálé uklízení hraček (chtěla jsem do obýváku pořídit nějakou plastovou nádobu, do které bych ty hračky večer jen naházela, ovšem můj přítel tvrdí, že to je blbost kupovat, když má Dani pokojík v patře) a vzdala jsem vysvětlovat partnerovi, proč mě nebaví pořád chodit po schodech nahoru a dolů s hračkama pro dítě, když potřebuju udělat něco v kuchyni a večer zase nazpět do pokojíku, aby se neválely po koberci v obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.5.13 16:55

Vzadala jsem se vytirani a vysavani zeme kazdy den a zjistila, ze jsem nezila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.5.13 16:58

Vzdala jsem přemlouvání syna, že by opravdu ve dvou a půl letech už měl mluvit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 16:59

Vzdala jsem přinutit manžela jíst zeleninu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 16:59

Hadky o to, kdo bude u PC-predevsim od doby co jsem objevila e-mimino, boj proti striim, pripominat se kdysi ceskym kamaradkam, pokouset se narvat predepsany limit mlika do decka, reagovat na priblble prispevky(ikdyz to me obcas jeste bavi),cvicit, donutit se k sexu :mrgreen:,neutracet penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný