Co už jste vzdali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
27.5.13 17:00

Vzdala jsem se toho že nemá smysl na emiminu diskutovat o slovech pribináček. párek, granko, čokoláda, nanuk, zmrzlina, :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.13 17:01

Vzdala jsem vysvetlovani, ze kazdy ma SVUJ vlastni rucnik :roll: Ale vytaci mne to furt :zed: :mrgreen:
Vzdala jsem se myslenky na domek na samote, na stado ovci, kozu a kone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@78mamina píše:
Vzdala jsem se toho že nemá smysl na emiminu diskutovat o slovech pribináček. párek, granko, čokoláda, nanuk, zmrzlina, :lol: :lol: :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
@denisa 76 píše:
Vzdala jsem přinutit manžela jíst zeleninu :mrgreen: :mrgreen:

Já se ještě pořád marně pokouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
27.5.13 17:02

Jinak jsem se vzdala představy jak budou mé děti vždy čisté a upravené- nejde to už to vím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
27.5.13 17:02

Kojení, snahu udělat si řidičák (ty moje kondicky už nás stály dost peněz), úpravu hovězího masa (ať dělám co dělám, je to vždycky jako podešev).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.5.13 17:04

Vzdala jsem žehlení, to už dávno, taky úklid u kluků v pokoji, kde je „Vstup jen na vlastní nebezpečí“. Taky jsem vzdala snahu pochopit sousedku a rozvázala jsem s ní „sousedský poměr“, protože mě neustále zásobovala svými srač. ami a já mám těch svých víc, než dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 17:07
@lyrica píše:
Já se ještě pořád marně pokouším :D

jj přesně a uvidíš, že skončíš jako já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.5.13 17:11

Stát neřeším, už ani noviny nečtu, nesleduji zprávy a na rasismus se vyjadřuji vesele dál.

@Hotaru píše:
Já se vzdala naděje, že se tenhle stát zlepší :mrgreen:
Vzdala jsem se možnosti svobodně vyjádřit svůj názor na rasismus v České republice..
A taky jsem se vzdala naděje, že první dítko se mi narodí před 25. narozeninama :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7584
27.5.13 17:12

Vzdávám se naděje na třetí dítě. Jinak jsem „možná“ idealista a nevzdávám se ničeho. :D

Jak to myslíte s tím rasismem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.5.13 17:13

Máme labradora :mrgreen: - a když se roztáhne, my stojíme :mrgreen:.
Normálka - mu řeknem dolů - sednem si, pak si vleze on a už se roztahovat nemůže. Naopak - začneme ho utlačovat my - jemu to vadí, vzdá to - a je dole sám a od sebe :mrgreen:.

@lyrica píše:
@Larr mno jo, jenže mě vadí, že tu dřepí, protože pak máme málo místa my. Je to sice jen JRT, ale stejně, roztahuje se jak… :cert:
  • Citovat
  • Upravit
1314
27.5.13 17:14

@Larr Noviny nečtu, na zprávy nekoukám.. ale stejně mi pokaždý někdo prozradí co se kde událo a co se zas vymýšlí na kraviny :nevim: :mrgreen:
A na rasismus jsem se kolikrát chtěla vyjádřit, ale vždy před zveřejněním mého příspěvku šly stránky do blokace nebo byla diskuze smazána :zed: A tady jsem to vzdala proto, že si to nechci u adminů rozházet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - tak teď jsem ho tím smíchem - lekla - a on seskočil z toho gauče sám. Nechcete si někdo sednout :?: :mrgreen:.

@gabriela82 píše:
Malovat si řasy - na jednom oku mi prostě trčí dopředu zatímco na druhém jsou otočené.. Nepomůžou ani kleštičky, ani drahá řasenka. Tak na to kašlu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
699
@Aladina píše:
Vzdávám se naděje na třetí dítě. Jinak jsem „možná“ idealista a nevzdávám se ničeho. :DJak to myslíte s tím rasismem?
Ále, už dvakrát tu smazali o něm diskuzi… :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.5.13 17:16

Kolik máte těch psů :?: :mrgreen:.

@Weru píše:
Vzadala jsem se vytirani a vysavani zeme kazdy den a zjistila, ze jsem nezila :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný