Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vzdala jsem se toho že nemá smysl na emiminu diskutovat o slovech pribináček. párek, granko, čokoláda, nanuk, zmrzlina,
![]()
Vzdala jsem vysvetlovani, ze kazdy ma SVUJ vlastni rucnik
Ale vytaci mne to furt
![]()
Vzdala jsem se myslenky na domek na samote, na stado ovci, kozu a kone.
@78mamina píše:
Vzdala jsem se toho že nemá smysl na emiminu diskutovat o slovech pribináček. párek, granko, čokoláda, nanuk, zmrzlina,![]()
![]()
@denisa 76 píše:
Vzdala jsem přinutit manžela jíst zeleninu![]()
Já se ještě pořád marně pokouším ![]()
Jinak jsem se vzdala představy jak budou mé děti vždy čisté a upravené- nejde to už to vím
![]()
Kojení, snahu udělat si řidičák (ty moje kondicky už nás stály dost peněz), úpravu hovězího masa (ať dělám co dělám, je to vždycky jako podešev).
Vzdala jsem žehlení, to už dávno, taky úklid u kluků v pokoji, kde je „Vstup jen na vlastní nebezpečí“. Taky jsem vzdala snahu pochopit sousedku a rozvázala jsem s ní „sousedský poměr“, protože mě neustále zásobovala svými srač. ami a já mám těch svých víc, než dost ![]()
@lyrica píše:
Já se ještě pořád marně pokouším
jj přesně a uvidíš, že skončíš jako já ![]()
Stát neřeším, už ani noviny nečtu, nesleduji zprávy a na rasismus se vyjadřuji vesele dál.
@Hotaru píše:
Já se vzdala naděje, že se tenhle stát zlepší
Vzdala jsem se možnosti svobodně vyjádřit svůj názor na rasismus v České republice..
A taky jsem se vzdala naděje, že první dítko se mi narodí před 25. narozeninama
Vzdávám se naděje na třetí dítě. Jinak jsem „možná“ idealista a nevzdávám se ničeho. ![]()
Jak to myslíte s tím rasismem?
Máme labradora
- a když se roztáhne, my stojíme
.
Normálka - mu řeknem dolů - sednem si, pak si vleze on a už se roztahovat nemůže. Naopak - začneme ho utlačovat my - jemu to vadí, vzdá to - a je dole sám a od sebe
.
@lyrica píše:
@Larr mno jo, jenže mě vadí, že tu dřepí, protože pak máme málo místa my. Je to sice jen JRT, ale stejně, roztahuje se jak…
@Larr Noviny nečtu, na zprávy nekoukám.. ale stejně mi pokaždý někdo prozradí co se kde událo a co se zas vymýšlí na kraviny
![]()
A na rasismus jsem se kolikrát chtěla vyjádřit, ale vždy před zveřejněním mého příspěvku šly stránky do blokace nebo byla diskuze smazána
A tady jsem to vzdala proto, že si to nechci u adminů rozházet ![]()
- tak teď jsem ho tím smíchem - lekla - a on seskočil z toho gauče sám. Nechcete si někdo sednout
.
@gabriela82 píše:
Malovat si řasy - na jednom oku mi prostě trčí dopředu zatímco na druhém jsou otočené.. Nepomůžou ani kleštičky, ani drahá řasenka. Tak na to kašlu
@Aladina píše:Ále, už dvakrát tu smazali o něm diskuzi…
Vzdávám se naděje na třetí dítě. Jinak jsem „možná“ idealista a nevzdávám se ničeho.Jak to myslíte s tím rasismem?
Kolik máte těch psů
.
@Weru píše:
Vzadala jsem se vytirani a vysavani zeme kazdy den a zjistila, ze jsem nezila