Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaké hrnce používáte?
U nás to zatím byla Tescoma tulip, několik letj sem byla spokojená, tak jsem před 6ti měsíci dokoupila 2 hrnce a děs děs. Okamžitě to rezne, „nerez“ se odírá… katastrofa. 2× jsem už reklamovala, jdu opět, tentokrát beru peníze a sbohem Tescomo.
Tak kam mám zamířit na nákupy teď? ![]()
Také mám hrnce z IKEI a jsem naprosto spokojená. Myju tedy ručně, po vaření vývaru myju prostředkem na nerez a jsou stále jako nové.
@Tiger-lily
No mi ty původní taky ne, až v listopadu jsem dokupovala (po několika letech) další tulipy a to je katastrofa…
@Vorvaň obrovský píše:
V kuchyni
Snad jsem normální…
konečně v tom mám jasno, díky ![]()
Je teda fakt, že mi prodavačka po druhé reklamaci špitla, že to ta poslední serie tulipů je nějaká divná.. (asi byla ráda, že po ní vtekle neprskám
protože od první do druhé reklamace to bylo 5 dnů…
).
prostě potřebuju nějaké 2 hrnce a do tulipů už znovu nejdu, resp. do tescomy už znovu nejdu.
Tak díky za další tipy. Ikeu omrknu - ač k nádobí tam moc důvěru nemám… nevím, jak moc to snese, vařím hodně.
Nejlepší zkušenost mám s titanovými hrnci. Neměnila bych za nic jiného.
Tak abych to napravila: staré, omlácené, funkční.
Taky to moc neprožívám.
@Vorvaň obrovský píše:
V kuchyni
Snad jsem normální…
Ptala se v čem ne kde ![]()
@BellinkaX http://www. proguss. cz/content/6-faq
CuisineArt. Mam je tri roky, myju v mycce a tuhle u nas byla mama a rika: ty mas novy hrnce? Ne, vyprany v Perwollu
. Maji specialne posileny dno, takze tezko neco prismahnout, plus drzadla, ktera zustanou studena. Byla to investice, ale lepsi, nez koupit sunt menit nadobi kazde dva roky
.
@Vorvaň obrovský taky používám staré omláceniny neurčitého typu a značky
a zatím drží.
Jinak třeba vysoký plech na pečení masa jsem koupila v Lidlu, je smaltovaný, a jsem nadmíru spokojená…