Rozdělaná koupelna

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.13 11:51

Rozdělaná koupelna

Děláme novou koupelnu, vybrali jsme si cihlový matný obklad v kombinaci s bílou. Vypadá to divně, moc se mi to nelíbí. Je teda fakt, že zatím to máme pouze okolo rohové vany, není to hotové celé tak doufám, že to pak bude vypadat líp. Nepůsobí to studeně, ale prostě moje představa byla ttrochu jiná. Tak mě napadá oživit to třeba vymalováním na zářivě žlutou. Ta protější strana od vany bude celá vymalováná. Je to podkrovní koupelna. Světla je tam hodně. I z toho důvodu jsem nechtěla zářivé a lesklé obklady, ale zatím se mi to zdá takové smutné. Má někdo nějaké nápady jak to oživit? Ta cihlová je něco mězi červenou a hnědou barvou. A je tu někdo komu se nelíbí jeho koupelna? Ach jo jsem z toho špatná. Můj říká, že stejně v koupelně se tráví nejmín času, a je to jen ten první dojem.Pak už mi to nepřijde. Asi řeším kraviny, ale není to prostě to ono co jsem chtěla. Jo a na zem máme světle béžovou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
27.5.13 11:54

Nějaký roští do rohu, svíčky, blbosti atd??? Barevný ručníky apod. Myslím, že se určitě něčím oživit dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 12:01

Jo a manža říka, že těma doplňkama budeme mít pokaždé jinou koupelnu. Něco na tom bude. A jediné co mě těší, že ty obklady jsou matné. Nejsou tam vidět kapky od vody.To jsem ráda. Tak uvidím, snad to bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
16365
27.5.13 12:11

Ta výmalba mi příjde přehnaná, ale tak to by bylo potřeba vidět
Počkala bych až to bude hotové celé a pak bych se vyřádila na doplňcích, třeba jen ručníky to určitě super doladí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.5.13 12:18

Ono potom taky hodně udělá spárovačka. Já když jsem poprvé vlezla do koupelny, když řemeslnící položili obklady, taky jsem z toho byla taková rozpačitá.
A to jsem koupelna řešila sakra dlouho.
Potom dali spárovačku a bylo to něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 12:24

@ave No právě, chvilkama jsem to chtěla sundat a koupit jiné. Spárovačku máme středně šedou tak z toho mám taky vítr. Navíc mi přijde, že i ta podlaha bude hrozná. časem se stejně všechno ohledí a fakt je ten, že v koupelně se s návštěvami nesedí. Každou chvilkui tam chodím se dívat, jednou se mi to líbí, pak zas ne, prostě smíšené pocity. Navíc je to šok, ta místnost byla 2 roky skladištěm, máme ještě jednu dole. Takže během týdne se tam udělalo moc práce a je to nezvyk.

• Citovat
  • Upravit
ave
837
27.5.13 12:29

A co jen teda dát jinou spárovačku? Dnes běžně berou materiál zpět.
Pokud máš strach, že to bude tmavé, dej tam světlejší spárovačku.
Pozor - ne na podlahu. To jsem udělala já a do palice se mlátím ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 12:40

Ta bílá nevypadá jako bílá, ale spíš krémová. Do obkladů mám středně šedou spárovačku manhattan.Na dlažbu čokoládovou. No a ted nevím.

• Citovat
  • Upravit
1256
27.5.13 13:04

Oživila bych to pak světlou zelenou - kytky, doplňky a bude to super uvidíš! zeď bych nechala až jako poslední řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 13:38

@orion77 Na tu dlažbu máme ořechovou spárovačku tu bych nechala.Na ty obklady máme manhaton-středně šedá. Nejspíš tam zamknu dveře a klíč dám manželovi. Já tam chodím i v noci :oops: A fakt je ten, že až to bude hotové celé bude to zase jiné :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 14:21

Holky prosím poraďte s tou spárovačkou do obkladů? Co třeba žlutá?

• Citovat
  • Upravit
1256
27.5.13 15:53

Na obklady bych dala buď klasiku bílou, ta to prosvětlí nebo nějakou béžovou… žlutá by mi tam moc nepasovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.5.13 16:31
@orion77 píše:
Na obklady bych dala buď klasiku bílou, ta to prosvětlí nebo nějakou béžovou… žlutá by mi tam moc nepasovala…

Taky si myslím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
29.5.13 08:48
@Lucys19 píše:
Taky si myslím :palec:

Máme podobnou barevnou kombinaci. Spárovačku jsem dala béžou a vypadá to dobře.
Koupelna je už pár let, ale je pořád taková útulná, barevně bych neměnila. Čokoládovou bych na dlažbu dala, nebude se tak špinit.
Do obkladů ani šedou ani žlutou - to už se mi zdá přeplácané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.13 17:34

@ave A co třeba spárovačka rosa? je to něco mezi meruňkovou a růžovou taková světlejší, nevýrazná. Viděla jsem to v koupelnovém studiu v této kombinaci co máme a vypadalo to dobře, jemně. Tak nevím. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný