Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
…
Příspěvek upraven 07.11.15 v 16:41
@Emno koukni po netu, pokud nemáš oko
jen chytit inspiraci
myslím si že svůj domov by si měl člověk zařizovat sám, tak aby se v něm cítil dobře a ne jak na návštěvě.
Nikdo nikdy nevystihne tvou osobnost.
@Jasněnkaa To souhlasím, já mám tipy, jak to doladit, ale ta fantazie mi trochu chybí a neumim si představit, jak to bude pak finálně vypadat. Nerada bych se pak zděsila, tak bych uvítala pomoc od někoho, kdo tu představivost má, aby mi řekl, jak dalece jsem od pravdy ![]()
@Emno doporučuji tuto paní -dělala nám barák a jsme mooooc spokojený
Taky nemám fantazii a cit pro tyhle věci, ale petra má skvělý vkus a vše přizpůsobila mým představám ![]()
Příspěvek upraven 26.05.13 v 23:23
Souhlasím s naší černou Jasněnkou
kazdopadne bych zavitala do mensich obchudku, jestli tam neco ve meste mate, pokud teda nebydlis na vesnici..najdes tam mnoho krasnych veci, je teda fakt, ze ty ceny se pak pohybuji nekde jinde nez napriklad v ikee..zalezi jen na tvem v kusu ![]()
@Emno píše:
Holky, já vás chápu, že to vidíte jako otázku mýho vkusu, ale fakt je ten, že mně se něco líbí jako věc samotná, koupim to, dodám do místnosti a najednou VIDIM, že jsem přestřelila, že ta místnost je děsně tmavá, nebo se společně bijou vzory… atd. Chci se tomu vyhnout, proto ten dotaz. Jasně že šounim po netu a po krámech, nedělám skoro už nic jinýhoAle nedaří se mi to dotahnout do konce. Nechci navrhnout interiér, my už máme podlahy, máme obklady, některý nábytek… jen potřebuju doladit ten zbytek.
Jsem na tom podobně
a raději někoho zaplatit než se koukat dalších pár let na všehosměs co jsem tam poskládala a dohromady vypadá tragicky ![]()