Společně uklidíme

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
26.5.13 23:51

Společně uklidíme

Ahoj, jsou tu různé diskuse jako společně zhubneme, otěhotníme, odplenkujeme atd. A co takhle společně uklidíme? :)

Jediné, co jsem dnes byla schopná udělat - umýt WC. Co vy?

Přiznám se, že jsem hrozný bordelář. Ještě štěstí, že k nám občas zajdou babičky, což mi donutí uklidit, jinak bychom si místo prachovky pořídili vidle a lopatu. Nedokážu se dokopat k pravidelnému úklidu. Přitom mám ráda, když je uklizeno. Ještě větší problém - pořádek udržet. V hlavě mám dlouhý seznam restů, co je potřeba udělat a nejsem schopná se dokopat.

Můj hlavní cíl na tento týden - vyklidit místnost, co by měla být dětský pokojík. Tzn. zlikvidovat koš s vypraným prádlem. Umístit někam hladu věcí, co stále nemají místo. Vytřídit několik tašek s různými dokumenty a účty za poslední 4 roky. Samozřejmě to nejsou účty třeba za rohlíky. Ale za věci, na které byla záruka. Boty, hračky, vybavení do bytu atd. Roztřídit nějaké hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
917
26.5.13 23:57

:palec: tak já si dávám za cíl probrat skříň a roztřídit oblečení… Zimní dát k ledu do krabic, a to do kterýho se teď stejné nevejdu taktéž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 00:01

Jelikož mám dvě domácnosti tak jsem se musela naučit, že všechno nejde hned :mrgreen:
Když si vzpomenu na trávník co řve po posekání nebo jak je zadělaná zed po náletu zedníků a i mého manžela jak dneska vymaloval barvou co je už starší a nezbývá než celou místnost přemalovat nebo jak jsem zatloukala obrázek a přesekla kabel a jak další zed vypadá jak po náletu beru koš prádla jako asi odpočinek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže hlavní cíl tento týden mám ten, že se pokusím se z toho nezbláznit :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
27.5.13 00:04

Ahoj, taky nezvládám pravidelný úklid - utírání prachu, vytírání. Jediné, co mě donutí, je ob den vysávat, to by se jinak nedalo. Ale jako prase si nepřipadám… prostě tady není naleštěno, ale nánosy prachu a plísně taky ne :)
Mě te%d trápí jiná věc, jeeště nemáme podkroví, skříní málo a nemám kde skladovat oblečení po malé. Zítra se chystám koupit krabice a vystohovat to krabic, přebra, něco dát na charitu… skoro se na to těším, až to ubyde…
Jinak jsem bordelář v tom smyslu, že mi věci „padají od ruky“. Ale většinou ještě ten den uklidím… je to paradox, mám ráda, když mají věci svoje místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.5.13 00:04
@K9Girl píše: :palec: tak já si dávám za cíl probrat skříň a roztřídit oblečení… Zimní dát k ledu do krabic, a to do kterýho se teď stejné nevejdu taktéž :)

Tak to taky musím :palec: I kdyždneska tu bylo 6 stupňů, možná se ještě zimní bude hodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
27.5.13 00:07

Já jsem nervní s takových těch drobností, co nechci vyhodit, ale nemůžu jim najít smysluplné místo. Nebo z manželovy skříně, kde je mraky oblečení, co nenosí, ale není čas to přebrat (to se ho musím zastat, čas opravdu není). Ale tady by toho tolik ubylo… jéééé :)
Mě chytne jednou za čas vyhazovací nálada a to musím jednat :) Za 3 týdny mám termín s druhým a do tý doby to tady chci co nejvíc dát do cajku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
27.5.13 00:11

@Petra8a já už nic ze zimního nezapnu, plánovala sem prcka na léto, źe nebudu muset utrácet za zimní oblečení s břichem :D
takže u naś zůstane na vrchu jen přítelovo zimní, protože do toho se ještě jakžtakž nasoukám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.13 00:13

Fujtajksl, do depréze mne přivádí už jen o úklidu číst :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: a to jsem si myslela, že se tady inspiruji :think: :mrgreen:
Tak teda závazek si dám, že zítra vyžehlím tu hromadu prádla a pak se sem přijdu zkontrolovat. :lol: Žehlení je celkem cajk, dá se při tom čumět na filmy nebo poslouchat rozhlasové hry :palec:

Příspěvek upraven 27.05.13 v 00:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.5.13 00:13

@avm3 Padání věcí od ruky a drobnosti, co nemají místo - obojí moc dobře znám. A když to jednou za čas uklidím, tak pak nemůžu nic najít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.5.13 00:19

@Gina108 :mrgreen: Trocha inspirace… dnes jsme přidělali stojan na noviny http://www.ikea.com/…ts/20118174/#… Na záchod, kam jinam :mrgreen: Takže konečně zmizí časopisy z lednice. (Kvůli dětem nemohou být v konferenčním stolku, protože by z nich nic nezbylo ;) ).

Je to super věc a dobře to vypadá. Což mi připomíná - měla bych ty časopisy z lednice přebrat a opravdu je do toho stojanu dát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.13 00:22

@Petra8a Jůůů, ten je hezkej. :palec: Já Ikeu miluju už jen tam vočumovat vychytávky a vida, tenhle jsem přehlédla. Akorát na WC se nám nehodí :think:, tak ale frknout bych si ho mohla třeba k posteli nebo na chodbu před wc, si každý vezme pěkně jeden časák ze stojanu a na víc nebude mít nárok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.5.13 00:28

@Gina108 Je opravdu krásnej. A překvapilo mě, že není z plastu, ale z kovu. Takže na něj můžeš něco přichytit magnetkou.

A ta cena je bezkonkurenční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
27.5.13 00:34

@Petra8a Ten mam na wc taky. Je paradni. Akorat chlap by nesmel byt takovy bordelar. Vynda si z nej casopis a misto toho aby ho vratil zpet, tak ho hodi na zem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
27.5.13 00:55

Mmm ten stojan vypadá moc pěkně… Ještě, že musím do ikey pro koncovky na tyče od záclon, nějak sme se přepočítali a chybí… Takže spolu s koncovkama vezmu i stojan na noviny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
27.5.13 04:17

Znas FlyLady? http://www.flylady.net/ Tam se zaregistrujes a pak ti chodi kazdy den email, co ten den mas uklidit. Je to delany tak, ze kazdy den v podstate uklizis jen 15 minut. Jednu dobu jsem to pouzivala a prislo mi to super, fakt efektivni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný