Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@fatin Lepší je používat ty anglické stránky. Když se ti do něčeho nebude chtít, můžeš dělat, že si to neumíš přeložit
![]()
Tak já si zdřímla
Uvařeno mám, tak půjdu asi dělat truhlíky - to je na pár minut. Ale koupelna taky volá…
Tak místo úklidu teď sedím u PC, čtu si a projíždím tu FB stránku. ![]()
Já jsem dneska vstávala v šest..jela jsem na nákup, potom s kamarádkou na kávu na pumpu (tam jsem se zdržela), uvařila jsem, vyprala jednu pračku, usušila dvě sušičky..no a to je všechno..nejraději bych šla spát, ale musím do práce..přijdu večer a neudělám už nic.. ![]()
Já jsem na to už přišla..nejsem líná, nebo neschopná!!
Je to všechno tím, že den má málo hodin!!!
![]()
Ještě přidám jeden poznatek mojí mamky - nikdy jsem o něm nepochybovala, ale ona to řekla první, tak ať to neberu za svoje. Naši mají barák, zahrádku, skleník. Taťka je celkem kutil a velice šikovnej elektrikář… mamku vždycky štvalo (a štve), když někdo řekne „ten Pepík je ale šikovnej“… on udělá něco jednou za čas, pomaloučku si to dává dohromady v dílně a ona lítá, uklízí, pere, žehlí, vaří… ono udržet barák v nějaké čistotě taky něco zabre, však to víme, že. JE sice trochu její chyba, že ten taťka po sobě neopláchne ani talíř, ale to by bylo asi na jinou diskuzi…
Zkrátka závěr je takový: ŽENSKÁ SE NADŘE STEJNĚ JAKO CHLAP (NE-LI) VÍC, ALE PO NÍ PROSTĚ PRÁCE NEJDE VIDĚT. (to, že je uklizeno, navařeno a vypráno se bere jako samozřemost).
@avm3 To je normální. Když manžel někde řekne, že o víkendu vytírá on, tak ho všichni chválí a jsou ohromení, jaký je úžasný manžel. Kdybych já řekla: V úterý a ve čtvrtek jsem vytřela. Tak na mě budou koukat, jesli mi nehráblo ![]()
@Petra8a
tak to je přesný… nebo když někdo řekne, že u nich chlap vaří a umývá nádobí… to je hned údivu a chválení…
Já teda ještě vidím veliký rozdíl v tom, jeslti dva bydlí v bytě nebo v baráku. Na bytě bych po chlapovi rozhodně chtěla víc práce.
No tak já jsem se do toho včera pustila, malému bude rok a chystáme oslavu, tak ať to tu vypadá. Večer jsem byla úplně vyřízená, ale TROCHU to tady vidět je
snažím se uklidit hlavně takové ty věci všude odložené, což je nejtěžší (pro mě), nějaké luxování a vytírání už je denní rutina, vysavač neuklízím, malý roznese drobky všude, takže lux je v pohotovosti
. Dneska pokračuju, nějak mě ta diskuze nakopla, že v tom nejsem sama ![]()
@Petra8a bez TV úplně v pohodě, bez PC… no to je už horší
Když nejsem doma, mám net v mobilu, takže to by nesměl být signál, jinak to nedám ![]()
@Nika079 super
odložené drobnosti jsou nejhorší ![]()
@avm3 Bojuju s tím, že chlap to nikdy neudělá tak, jak je třeba. Ale lepší něco, než nic ![]()
Se taky musím pochválit.
Malý usnul, starší jsem pustila Mickey Mouse a pustila jsem se do toho pokojíku. Nejen, že jdou otevřít dveře, ale začíná prosvítat koberec
Plus velká krabice oblečení po dětech, kterou odvezu k našim. V pračce se mi pere potah na lehátko, které už dávno chtělo složit a taky odvézt. A zprovoznila jsem nový ubrus a prostírání do kuchyně. Což je sice blbost, co zabere minutu, ale udělalo mi to radost, že je to jiné a líp se hodí ke kuchyni. Teď bych si měla jít umýt hlavu.
@Petra8a Šikula. ![]()
Teeeda - vy jste se do toho daly… Zvíře usnulo, tak se do toho taky vrhnu - zkusím trochu hnout s pokojíkem. Zatím jsem vyprala prádlo, tak snad to uschne, dokud je ještě jakž takž.
Tak až já řeknu večer přítelovi, že máme takhle uklizeno díky emiminu, tak myslím, že už mi ten internet bude tolerovat ![]()
Jen tak na okraj:)
Několik týdnů jsem nemohla najít svoji platební kartu. Ale já jsem na to hrozná. Kolikrát jsem šla bez kabelky, jen s kartou a doklady v kapse. Pak ji věčně hledám. Tentokrát to vypadalo už beznadějně. Prolezla jsem zimní i jarní bundu. Kalhoty, kabelku. Asi 5 míst, kam nejčastěji něco odkládám. A pořád nic. Pak jsem vzala peněženku. Dávám ji vždycky vlevo. A ona byla v kapsičce vpravo. Takže jsem ji celou dobu nosila u sebe.
![]()
Jo a manžel prohlásil, že novej ubrus je hnusnej, páč je hnědej. A on hnědou tuze nerad. A já měla z ubrusu takovou radost, páč nejen že ladí s pracovní deskou a linem (sháněla jsem ho asi měsíc), ale navíc to byla náramě výhodná koupě v maxi hitu, kam jsem čirou náhodou zavítala. A to za pouho pouhých 69 káčé. A není hnědej, ale něco mezi velbloudí srstí a karamelovou ![]()