Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak na sušičku nemáme místo a zřejmě ani finance
ale to žehlení - žehlím i ponožky, spodní prádlo, prostě všechno co jde, zabare mi to pravidelně celou noc. Ale já to prostě nedokážu nevyžehlit, ale teď už asi začnu třídit, co je pro malou třeba jenom na doma, atd. No mě stačí těch 20 plinek co vyperu za týden
- už i to je dost
![]()
@Elen.Lenka píše:Žehlíš ponožky??
@quinnyTak na sušičku nemáme místo a zřejmě ani financeale to žehlení - žehlím i ponožky, spodní prádlo, prostě všechno co jde, zabare mi to pravidelně celou noc. Ale já to prostě nedokážu nevyžehlit, ale teď už asi začnu třídit, co je pro malou třeba jenom na doma, atd. No mě stačí těch 20 plinek co vyperu za týden
- už i to je dost
![]()
@peggy.sl Tak někdo musí, pokud je člověk náchylný na plísně nohou… tak to hodně pomáhá.
@avm3 píše:
@peggy.sl Tak někdo musí, pokud je člověk náchylný na plísně nohou… tak to hodně pomáhá.
To by byla moje smrt..
@peggy.sl Plísně nebo žehlit ponožky?
Hele, já nežehlím nic, jen teď na novorozeně asi měsíc budu… ale na plísně nohou trpím dobrých 15 let, zkouším vše možné, ale vždycky se to vrátí. Nakazila jsem manžela, takže jsem ty ponožky už taky málem žehlila…
Ale máme ot teď oba v klidu.
@avm3 píše:
@peggy.sl Plísně nebo žehlit ponožky?Hele, já nežehlím nic, jen teď na novorozeně asi měsíc budu… ale na plísně nohou trpím dobrých 15 let, zkouším vše možné, ale vždycky se to vrátí. Nakazila jsem manžela, takže jsem ty ponožky už taky málem žehlila…
Ale máme ot teď oba v klidu.
Já nežehlím taky nic..ani na novorozence..mám sušičku a to musí stačit..když má někdo pocit, třeba manžel, že by to,,trochu,, chtělo má možnost si koupit žehličku (je jich všude plno) ![]()
@peggy.sl píše:
Já nežehlím taky nic..ani na novorozence..mám sušičku a to musí stačit..když má někdo pocit, třeba manžel, že by to,,trochu,, chtělo má možnost si koupit žehličku (je jich všude plno)
tak to jo, sušička je dobrá. Já když něco vyperu na 50 nebo 60, tak je to tvrdší, ale stejně nežehlím, ono se to na těle porovná. Na novorozonce mi to nedá, ale uvidíme, jak to budu s menší zvládat - je hodně malinká a žehlit s ní se bojím.
Ja jsem ted po sestinedeli najela na velky uklid, a mimoto - protoze jsem taky moc nedokazala udrzet poradek - jsem si udelala normalne seznam cinnosti, ktere se musi v byte udelat, ke kazdemu dni mam krome toho bezneho ranniho rychlo-uklidu utreni prachu, stlani a rovnani veci vzdycky jednu cinnost (takze treba pondeli je utirani prachu na vsech plochach, utery vytirani podlah, streda vysavani, ctvrtek prani, atd. vzdycky to stihnu pekne dopoledne, a odpo uz je pouze uklid po vareni, sporak.. a kdyz to mam takhle pekne napsane v tabulce, tak se mi to daleko lepe dodrzuje a nestravim uklidem cely den
manzel si tukal na celo, kdyz mou precizni tabulku videl(kazda cinnost a kazda mistnost ma sve vlastni cislo
ale mi to takhle pomaha ![]()
@Elen.Lenka finance problém byt můžou místo nikoliv to je jen o tom chtit
a ja chtěla moc ![]()
Ponožky to už je možna i trochu úchylka ne
no kazdej máme nějakou ze jo ![]()
@peggy.sl píše:
Já nežehlím taky nic..ani na novorozence..mám sušičku a to musí stačit..když má někdo pocit, třeba manžel, že by to,,trochu,, chtělo má možnost si koupit žehličku (je jich všude plno)
Hehe no to se u nás řešilo rano. My jeden exemplář dokonce vlastními z dob kdy suska ještě nebyla ale panáček se tvářil ze neví jak se na lopatu sedá ![]()
@KlaraBoch jsi dobra tak jsem to taky zkoušela ale postupne jsem to flakala víc a vic ![]()
A není zvláštní jeden den vytirat a druhy vysávat… Nerypu jen se ptam ![]()
Jééé, já jsem si takový plán vypsala včera večer a jedu podle něho. Tak snad mi to vydrží ![]()
Holky taky do těch systémů máte zakomponovaný i mužský element??
Třeba nějaké speciální okénko kdy mužík drhne záchod, žehlí, myje nádobí?
@quinny jasne..vytiram jenom v kuchyni, cast chodby, jinak mame vsude koberce, v kuchyni chodim v cuklich, takze spinu si neprenasim ![]()
@Elen.Lenka jsem rada, ze v tom nejsem sama
jedu ted druhy tyden a zatim to drzim- jinak nedeli mam na pripadne resty, takze kdyz jsme treba nekde pryc a nestiham, nedele to jisti. Bohuzel v systemu manzel svuj prostor k uklidu nema- ale on mam hodne prace, takze bych nic ani po nem nechtela, i kutilske veci me bavi, na to on je levy ![]()
@KlaraBoch píše:
@quinny jasne..vytiram jenom v kuchyni, cast chodby, jinak mame vsude koberce, v kuchyni chodim v cuklich, takze spinu si neprenasim
@Elen.Lenka jsem rada, ze v tom nejsem samajedu ted druhy tyden a zatim to drzim- jinak nedeli mam na pripadne resty, takze kdyz jsme treba nekde pryc a nestiham, nedele to jisti. Bohuzel v systemu manzel svuj prostor k uklidu nema- ale on mam hodne prace, takze bych nic ani po nem nechtela, i kutilske veci me bavi, na to on je levy
Já názor,,moc práce,, neberu…až se vrátíš po MD do práce budeš mít taky,,moc práce,, a manžel bude jaksi pozadu.. ![]()
No přímo v kolonkách zakomponovaný není, ale dneska je celý den doma, tak jsem si myslela, že si pohraje s malou a vezme ji ven. Místo toho se sbalil a jel na celý den na kolo. Já jsem tak nasraná holky!!! ![]()
@Elen.Lenka píše:
@peggy.slNo přímo v kolonkách zakomponovaný není, ale dneska je celý den doma, tak jsem si myslela, že si pohraje s malou a vezme ji ven. Místo toho se sbalil a jel na celý den na kolo. Já jsem tak nasraná holky!!!
Doufám, že jsi taky nic nedělala!
Až se vrátí strč mu dítě a běž jezdit ty..