Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsem to holky rozsekla… bordelářky sem… https://www.emimino.cz/…ne-uklidime/
@Borůffka za mě je vážně lepší když chlap není puntičkář, protože co slýchám od kamarádek, které takové muže doma mají tak to by nebylo nic pro mě
![]()
@abc123 si děláš prču ne?? Jako než dojde v napařovačce voda, to nevím jestli mám divnou, ale to mi přijde že by mohlo trvat klidně 6hodin i dýl
![]()
Jinak já žehlení nesnášela a proto jsme si pořídili sušičku- nejmilejší to můj spotřebič
a od té doby tak cca 1 za měsíc žehlím těch 5 kousků které to popravdu potřebují i docela ráda ![]()
Nedělám si prču, to bych si netroufla
Než mi dojde voda trvá různě, podle toho co žehlím (jak mohutně napařuju), ale třeba na ručníkách či povlečení je to otázka 20 minut
Takže tak:-)
@abc123 píše:
@quinnyNedělám si prču, to bych si netrouflaNež mi dojde voda trvá různě, podle toho co žehlím (jak mohutně napařuju), ale třeba na ručníkách či povlečení je to otázka 20 minut
Takže tak:-)
s tím žehlením jsem na tom podobně:-) ale u nás to většinou nevydrží manžel a žehlí sám ![]()
Prosím, prosím, smutně koukám
, ráda bych se přidala ke skupině, ale nemůžu ji najít. V seznamu skupin, kde bych mohla požádat o členství ji nemám:.-((((((
@abc123 píše:
@EfshenyProsím, prosím, smutně koukám![]()
, ráda bych se přidala ke skupině, ale nemůžu ji najít. V seznamu skupin, kde bych mohla požádat o členství ji nemám:.-((((((
já myslím, že ji musí teprve admin schválit.. a nevím jak dlouho to trvá ![]()
Jéé a kde se žehlící manželové hledají? Hned bych se tam vydala ![]()
@abc123 píše:
@pavlasuJéé a kde se žehlící manželové hledají? Hned bych se tam vydala
no, když si nemá co obléct, tak mu nic jiného nezbývá
ale já fakt nesnáším žehlení.. manžel to ještě neví, ale tady na emiminu jsem si přečetla, že když máš sušičku, tak nemusíš žehlit.. takže už vím, co chci jako vánoční dárek ![]()
@pavlasu aha, tak to jo. Jsem tady celkem nováček, proto nejsem tak zběhlá:-) Já bych se tam hrnula hned teď:lol:
Už bych měla jít plnit ty dva dnešní uklízecí úkoly co jsem si zadala, ale pořád to odkládám. Abych ještě nemusela tak jsem si pro jistotu uvařila kafíčko a hned mám důvod tu ještě chvíli setrvat ![]()
@abc123 píše:
@pavlasu aha, tak to jo. Jsem tady celkem nováček, proto nejsem tak zběhlá:-) Já bych se tam hrnula hned teď:lol:![]()
Už bych měla jít plnit ty dva dnešní uklízecí úkoly co jsem si zadala, ale pořád to odkládám. Abych ještě nemusela tak jsem si pro jistotu uvařila kafíčko a hned mám důvod tu ještě chvíli setrvat
já už jsem tady docela dlouho a taky jsem to posílala dvakrát a nic
a pak jsem tu skupinu hledala a nenašla, tak mi došlo, že jsem někde četla, že skupiny schvalují admini.. Ty si děláš uklízecí úkoly? já pořád nevím, jak na toho autopilota podle fly lady:)
Fatin už je tam… pozvánka asi poslat nejde… nenasla jsem nic takového…
ten odkaz nahore na strance, nejde to tama?
@fatin píše:
@abc123 Já žehlícího manžela mám, ale nedám.
a žehlí dobrovolně nebo jako ten můj, protože musí? ![]()
@pavlasu píše:
no, když si nemá co obléct, tak mu nic jiného nezbýváale já fakt nesnáším žehlení.. manžel to ještě neví, ale tady na emiminu jsem si přečetla, že když máš sušičku, tak nemusíš žehlit.. takže už vím, co chci jako vánoční dárek
Taky jsem tu už x krát četla o výhodách susičky. Brala bych ji všema deseti, musím mít doma neustále rozložený sušák, tak už jen kvůli tomu, ale bohužel koupelnu máme jako dlaň a tak neřešitelná situace
![]()