Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@peggy.sl az budu taky pracovat, bude to uz o necem jinem, to je jasne- zastavam nazor, ze pokud vydelava i zena, nemuze mit po navratu z prace jeste dalsi sichtu v podobe uklidu, vareni, pece o dite/deti a jeste byt mila na manzela ![]()
Vratí se až v 10
prý si vezme malou zítra ven ať se můžu věnovat sama sobě. To chci vidět
včera jsem dřela až do půl 12 do noci, všechno naklizený, navařený, napečený, ještě jsem se stihla učit. A dneska mě čeká totéž a pán se mě ještě zeptá, co jsem celý den dělala ![]()
@KlaraBoch píše:
@peggy.sl az budu taky pracovat, bude to uz o necem jinem, to je jasne- zastavam nazor, ze pokud vydelava i zena, nemuze mit po navratu z prace jeste dalsi sichtu v podobe uklidu, vareni, pece o dite/deti a jeste byt mila na manzela
Jenže to už bývá pozdě..neznám chlapa, který by se k tomu nechal potom donutit..
Plísně na nohou sice nemáme, ale je to zvyk. Vždycky to po mě vyžadovala mamka - strašně pedant na pořádek, tak jsem se aspoň jednu věc od ní naučila dělat pořádně. Ikdyž sama vím, že je to hovadina, ale prostě vždycky je vyžehlím ![]()
@Elen.Lenka píše:
@peggy.slVratí se až v 10prý si vezme malou zítra ven ať se můžu věnovat sama sobě. To chci vidět
včera jsem dřela až do půl 12 do noci, všechno naklizený, navařený, napečený, ještě jsem se stihla učit. A dneska mě čeká totéž a pán se mě ještě zeptá, co jsem celý den dělala
Hmmm..co na to říct.. ![]()
Tak takové to klasické: Jaký si to uděláš, takový to máš.. ![]()
Ale já to mám jinak super, jen se mu po dlouhé době podařilo mě výborně vytočit
nasral mě už dopoledne v obchodě, když jsme jeli kupovat boty a kalhoty k magisterským státnicím jeho studenta a v 30-ti obchodech se mu žádné nelíbili a žádné si nechtěl vyzkoušet. Tak jsme půl dne zabili tím, že jsme vlastně nic nevyřídili a pak mi oznámil, že jede na kolo a to jsem myslela, že ho snad uškrtím holýma rukama ![]()
@peggy.sl píše:
Holky taky do těch systémů máte zakomponovaný i mužský element??
Třeba nějaké speciální okénko kdy mužík drhne záchod, žehlí, myje nádobí?
tak daleko bohužel ještě nejsem
jestli mas nějakou radu sem s ni ![]()
Zatím mi stačí ze vynáší koš vcelku pravidelne se stará o mycku a občas uvaří. Obcas posklada pradlo ze susicky (sice ho pak musim slozite tridit protoze nejak neni schopen rozlisit co je ci
ale budiz zrazovat ho od toho rozhodne nehodlam) Kdyz je hodne zle uklidi na pultu v koupelne, ale u toho nadava jak spacek a dela to jen proto aby mi ukazal jak jsem desna ze jsem to neudelala ja
Ze by občas setrel podlahu nebo umyl wcko je můj sen ale asi nedosazitelny
![]()
@quinny píše:Úplně slyším hlas Haliny Pawlovské…
tak daleko bohužel ještě nejsemjestli mas nějakou radu sem s ni
Zatím mi stačí ze vynáší koš vcelku pravidelne se stará o mycku a občas uvaří. Obcas posklada pradlo ze susicky (sice ho pak musim slozite tridit protoze nejak neni schopen rozlisit co je ciale budiz zrazovat ho od toho rozhodne nehodlam) Kdyz je hodne zle uklidi na pultu v koupelne, ale u toho nadava jak spacek a dela to jen proto aby mi ukazal jak jsem desna ze jsem to neudelala ja
Ze by občas setrel podlahu nebo umyl wcko je můj sen ale asi nedosazitelny
![]()
@KlaraBoch aha vidíš to me nenapadlo my nemáme koberce nikde krom kusoveho takže u nás ideál je vysat a pak hned vytrit ![]()
@Elen.Lenka se Ti nedivím jj jak už je psáno pak jsi na řadě a odpočinkem ty
![]()
@peggy.sl píše: Úplně slyším hlas Haliny Pawlovské…
Moje první rada zní..nikdy chlapovi nesmíš ukázat, že něco umíš..
Všechno co děláš musíš pokazit, aby viděl, že to fááákt neumíš..potom nepotřebuješ ani systém úklidu..
Tak můj chlap má tolik práce, že by mě hanba fackovala, kdybych po něm chtěla ještě práci doma.
@avm3 ono je to hodne individuální a velký rozdíl je třeba i byt versus barák ![]()
@Elen.Lenka jaky sporák? Ale obecně cif nebo jiný tekutý Písek připadne bych zkusila třeba sprej na čistění trouby z DMka ten se mi osvedcil ![]()
Máme klasickej ten bílej elektrickej šporák po babičce, dneska jsem koupila právě ten přípravek z DM, trochu to pomohlo, ale chce to asi ještě něco silnějšího ![]()