Společně uklidíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
13.6.13 16:31

@peggy.sl az budu taky pracovat, bude to uz o necem jinem, to je jasne- zastavam nazor, ze pokud vydelava i zena, nemuze mit po navratu z prace jeste dalsi sichtu v podobe uklidu, vareni, pece o dite/deti a jeste byt mila na manzela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.6.13 16:34

@peggy.sl

Vratí se až v 10 :( prý si vezme malou zítra ven ať se můžu věnovat sama sobě. To chci vidět :( včera jsem dřela až do půl 12 do noci, všechno naklizený, navařený, napečený, ještě jsem se stihla učit. A dneska mě čeká totéž a pán se mě ještě zeptá, co jsem celý den dělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:34
@KlaraBoch píše:
@peggy.sl az budu taky pracovat, bude to uz o necem jinem, to je jasne- zastavam nazor, ze pokud vydelava i zena, nemuze mit po navratu z prace jeste dalsi sichtu v podobe uklidu, vareni, pece o dite/deti a jeste byt mila na manzela :jazyk:

Jenže to už bývá pozdě..neznám chlapa, který by se k tomu nechal potom donutit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.6.13 16:36

@avm3

Plísně na nohou sice nemáme, ale je to zvyk. Vždycky to po mě vyžadovala mamka - strašně pedant na pořádek, tak jsem se aspoň jednu věc od ní naučila dělat pořádně. Ikdyž sama vím, že je to hovadina, ale prostě vždycky je vyžehlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:39
@Elen.Lenka píše:
@peggy.slVratí se až v 10 :( prý si vezme malou zítra ven ať se můžu věnovat sama sobě. To chci vidět :( včera jsem dřela až do půl 12 do noci, všechno naklizený, navařený, napečený, ještě jsem se stihla učit. A dneska mě čeká totéž a pán se mě ještě zeptá, co jsem celý den dělala :)

Hmmm..co na to říct.. :think:
Tak takové to klasické: Jaký si to uděláš, takový to máš.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.6.13 16:43

@peggy.sl

Ale já to mám jinak super, jen se mu po dlouhé době podařilo mě výborně vytočit :evil: nasral mě už dopoledne v obchodě, když jsme jeli kupovat boty a kalhoty k magisterským státnicím jeho studenta a v 30-ti obchodech se mu žádné nelíbili a žádné si nechtěl vyzkoušet. Tak jsme půl dne zabili tím, že jsme vlastně nic nevyřídili a pak mi oznámil, že jede na kolo a to jsem myslela, že ho snad uškrtím holýma rukama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 19:26
@peggy.sl píše:
Holky taky do těch systémů máte zakomponovaný i mužský element??
Třeba nějaké speciální okénko kdy mužík drhne záchod, žehlí, myje nádobí?

tak daleko bohužel ještě nejsem :mrgreen: jestli mas nějakou radu sem s ni :dance:
Zatím mi stačí ze vynáší koš vcelku pravidelne se stará o mycku a občas uvaří. Obcas posklada pradlo ze susicky (sice ho pak musim slozite tridit protoze nejak neni schopen rozlisit co je ci :zed: ale budiz zrazovat ho od toho rozhodne nehodlam) Kdyz je hodne zle uklidi na pultu v koupelne, ale u toho nadava jak spacek a dela to jen proto aby mi ukazal jak jsem desna ze jsem to neudelala ja :D Ze by občas setrel podlahu nebo umyl wcko je můj sen ale asi nedosazitelny 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 19:35
@quinny píše:
tak daleko bohužel ještě nejsem :mrgreen: jestli mas nějakou radu sem s ni :dance:
Zatím mi stačí ze vynáší koš vcelku pravidelne se stará o mycku a občas uvaří. Obcas posklada pradlo ze susicky (sice ho pak musim slozite tridit protoze nejak neni schopen rozlisit co je ci :zed: ale budiz zrazovat ho od toho rozhodne nehodlam) Kdyz je hodne zle uklidi na pultu v koupelne, ale u toho nadava jak spacek a dela to jen proto aby mi ukazal jak jsem desna ze jsem to neudelala ja :D Ze by občas setrel podlahu nebo umyl wcko je můj sen ale asi nedosazitelny 8) :mrgreen:
Úplně slyším hlas Haliny Pawlovské… :lol:
Moje první rada zní..nikdy chlapovi nesmíš ukázat, že něco umíš.. :mrgreen:
Všechno co děláš musíš pokazit, aby viděl, že to fááákt neumíš..potom nepotřebuješ ani systém úklidu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 19:39

@KlaraBoch aha vidíš to me nenapadlo my nemáme koberce nikde krom kusoveho takže u nás ideál je vysat a pak hned vytrit ;)

@Elen.Lenka se Ti nedivím jj jak už je psáno pak jsi na řadě a odpočinkem ty :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 19:47
@peggy.sl píše: Úplně slyším hlas Haliny Pawlovské… :lol:
Moje první rada zní..nikdy chlapovi nesmíš ukázat, že něco umíš.. :mrgreen:
Všechno co děláš musíš pokazit, aby viděl, že to fááákt neumíš..potom nepotřebuješ ani systém úklidu..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na jenže na tohle už je trochu pozdě hlavne tuhle strategii u nás používá spis chlap :pocitac: ale tak učím se a zkouší co změnit jde :lol: pomaloucku polohou ju zádný velký nasili :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.6.13 21:12

Tak můj chlap má tolik práce, že by mě hanba fackovala, kdybych po něm chtěla ještě práci doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 21:36

@avm3 ono je to hodne individuální a velký rozdíl je třeba i byt versus barák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.6.13 21:53

Holky čím vydřít 100 letou špínu ze šporáku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 22:02

@Elen.Lenka jaky sporák? Ale obecně cif nebo jiný tekutý Písek připadne bych zkusila třeba sprej na čistění trouby z DMka ten se mi osvedcil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.6.13 22:24

@quinny

Máme klasickej ten bílej elektrickej šporák po babičce, dneska jsem koupila právě ten přípravek z DM, trochu to pomohlo, ale chce to asi ještě něco silnějšího :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný