Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Efsheny píše:
Fatin už je tam… pozvánka asi poslat nejde… nenasla jsem nic takového…
ten odkaz nahore na strance, nejde to tama?
Jdu to zkusit ![]()
@abc123 píše:
Taky jsem tu už x krát četla o výhodách susičky. Brala bych ji všema deseti, musím mít doma neustále rozložený sušák, tak už jen kvůli tomu, ale bohužel koupelnu máme jako dlaň a tak neřešitelná situace![]()
my zase máme stoletý barák a tam se v zimě prostě prádlo sušit nedá.. mám ho dva dny pověšené na sušáku a pořád je mokré… a vzhledem k množství prádla při dvou dětech…:nevim: takže doufám, že manžel přijme věcné argumenty a sušička bude ![]()
@abc123 píše:
Jdu to zkusit
mně to nejde.. Nikdo zatím nepřidal diskusní téma skupiny. Přidejte diskusní téma skupiny!
Tak u tebe vidím pořízení sušičky ještě před vánocema:-) Teď susíš jistě venku a až udeří podzim, napneš všechny síly a během týdne manžel sušičku doveze:-) Máš v rukávu pádné argumenty ![]()
Taky máme starší barák a sušičku jsem si po zplesnivění stěn vydupala
a zaplatila:)
@abc123 píše:
@pavlasuTak u tebe vidím pořízení sušičky ještě před vánocema:-) Teď susíš jistě venku a až udeří podzim, napneš všechny síly a během týdne manžel sušičku doveze:-) Máš v rukávu pádné argumenty
my jsme se na zimu přestěhovali do paneláku a nějak jsme tady zůstali
takže suším na balkoně, ale v srpnu se zase stěhujeme zpátky ![]()
@pavlasu už nám funguje skupina, můžeme pokračovat v konverzaci tam:-)
Až teď mám zase chvilku, tak se do toho pustím. Byla jsem v kuchyni..játrová minutka a brambor je hotová, kuřecí vývar také, chleba upečený..Takže už jen upéct bábovku, obrat maso z vývaru a dát si studenou sprchu..jsem se u té plotny pěkně zapotila. Jinak já si autopilota vedu ručně, ale pár věcí mám v pc, tak to sem hodím. ![]()
@Mína13 píše:
Ahoj holky,můžu se přidat?
zkus kliknout na odkaz na předchozí stránce.. tam je vstup do skupiny ![]()
Tady ještě jednou odkaz na uzamč. skupinu bordelářek
https://www.emimino.cz/…ne-uklidime/