Společně uklidíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25127
29.5.13 23:21

@Petra8a Já teď hledala sice takovou blbost, ale našla jsem ji při utírání prachu po dopisema… a taky dudlík, to bylo hledání a on na komodě - schovaný tak, by ho neviděla malá… no a já taky ne :)
Horší je, když hledám věci, co mi schovala ona - takže jdu takticky do odrážedla, pod přehozy na křeslech apod… a tak dále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.5.13 09:02

Čau holky, dnes mě čeká generální úklid bytu, páč se k nám nahlásila tchyně 8o Tak strašně moc se mi nechce, dneska je počasí tak akorát na spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 09:14
@gabousek píše: Čau holky, dnes mě čeká generální úklid bytu, páč se k nám nahlásila tchyně 8o Tak strašně moc se mi nechce, dneska je počasí tak akorát na spaní :lol:

Tak to je ta nejhorší demotivující situace…tchýně na cestě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.5.13 09:19

No právě… :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.5.13 09:22

@gabousek mě to čeká v neděli a nejen tchýně s manželem ale i snacha s rodinou.. pomoooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
30.5.13 09:41

@gabousek Tak my máme výborné vztahy a tohle neřeším… jako bordel, jak když jsem tady někdy sama tady taky nemám, ale že bych dělala nějaký veliký úklid, to ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 09:48
@avm3 píše:
@gabousek Tak my máme výborné vztahy a tohle neřeším… jako bordel, jak když jsem tady někdy sama tady taky nemám, ale že bych dělala nějaký veliký úklid, to ne… :)

Já mám výhodu v tom, že jedna moje tchýně je ještě větší bordelářka než já..takže žádné násilí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.5.13 10:32

@peggy.sl tak to moje taky, ale ten svůj bordel nevidí. Za to mě okomentuje raz dva.. teda ne, že bych si z toho něco dělala, ale trošku mě to zarazí. Třeba teď o víkendu, když jsme u ní byli, tak měla naklizeno jako nikdy :mrgreen: a bavili jsme se o novém sporáku a ona na mě „no vy troubu nepotřebujete, protože stejně nepečete“… 8o :think: tak jako nenápadně pronesla a hned změnila téma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.5.13 11:03
@peggy.sl píše:
Já mám výhodu v tom, že jedna moje tchýně je ještě větší bordelářka než já..takže žádné násilí.. :mrgreen:

jak jedna moje tchyne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 11:08
@lucie.t píše:
jak jedna moje tchyne? :think:

mám tři… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 11:16
@valkil píše: :poblion:

Nééé není to tak zlé..vidíme se max. jednou za rok..tu jednu jsem viděla naposledy v říjnu 2010..takže se to dá přežít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 11:28
@valkil píše:
To je jako jedna pravá a dvě levý?
Nebo máš třetího chlapa?

Jedna z prvního manželství, a dvě z druhého..jedna pravá a druhá macecha.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
30.5.13 11:55

Holky, to jsem si dala. Objednala jsem si velké stěhovací krabice, abych zaskladnila obečení po malé + další věci, prootže jsem to měla po krabičkách a igelitkách a totálně to nešlo skládat. Máme to v ložnici v rohu, ještě nemáme pořádně skříně. Ale v 37.tt dělat takový věci, no mazec :)
Ale dodávám, že to nebylo na základě této diskuze, dělám teď hodně takových věci, protože to chci stihnout do porodu - ať je tady trochu pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.5.13 12:16
@peggy.sl píše:
Jedna z prvního manželství, a dvě z druhého..jedna pravá a druhá macecha.. :mrgreen:

to by mě kleplo :mrgreen: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.6.13 12:42

No tak já jsem si bláhově myslela, že tu máme uklizeno. Dokud nepřijela tchýně a nezačala mi tu uklízet :cert:! Jako myslí to dobře, ona je takový neposeda a v tom počasí prostě nejde chodit ven. Měli jsme velkou oslavu, tak tu bylo uklizeno jako ještě nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný