Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petra8a Já teď hledala sice takovou blbost, ale našla jsem ji při utírání prachu po dopisema… a taky dudlík, to bylo hledání a on na komodě - schovaný tak, by ho neviděla malá… no a já taky ne ![]()
Horší je, když hledám věci, co mi schovala ona - takže jdu takticky do odrážedla, pod přehozy na křeslech apod… a tak dále ![]()
Čau holky, dnes mě čeká generální úklid bytu, páč se k nám nahlásila tchyně
Tak strašně moc se mi nechce, dneska je počasí tak akorát na spaní ![]()
@gabousek píše: Čau holky, dnes mě čeká generální úklid bytu, páč se k nám nahlásila tchyněTak strašně moc se mi nechce, dneska je počasí tak akorát na spaní
Tak to je ta nejhorší demotivující situace…tchýně na cestě.. ![]()
@gabousek mě to čeká v neděli a nejen tchýně s manželem ale i snacha s rodinou.. pomoooc
@gabousek Tak my máme výborné vztahy a tohle neřeším… jako bordel, jak když jsem tady někdy sama tady taky nemám, ale že bych dělala nějaký veliký úklid, to ne… ![]()
@avm3 píše:
@gabousek Tak my máme výborné vztahy a tohle neřeším… jako bordel, jak když jsem tady někdy sama tady taky nemám, ale že bych dělala nějaký veliký úklid, to ne…
Já mám výhodu v tom, že jedna moje tchýně je ještě větší bordelářka než já..takže žádné násilí.. ![]()
@peggy.sl tak to moje taky, ale ten svůj bordel nevidí. Za to mě okomentuje raz dva.. teda ne, že bych si z toho něco dělala, ale trošku mě to zarazí. Třeba teď o víkendu, když jsme u ní byli, tak měla naklizeno jako nikdy
a bavili jsme se o novém sporáku a ona na mě „no vy troubu nepotřebujete, protože stejně nepečete“…
tak jako nenápadně pronesla a hned změnila téma. ![]()
@peggy.sl píše:
Já mám výhodu v tom, že jedna moje tchýně je ještě větší bordelářka než já..takže žádné násilí..
jak jedna moje tchyne? ![]()
@valkil píše:
Nééé není to tak zlé..vidíme se max. jednou za rok..tu jednu jsem viděla naposledy v říjnu 2010..takže se to dá přežít… ![]()
@valkil píše:
To je jako jedna pravá a dvě levý?
Nebo máš třetího chlapa?
Jedna z prvního manželství, a dvě z druhého..jedna pravá a druhá macecha.. ![]()
Holky, to jsem si dala. Objednala jsem si velké stěhovací krabice, abych zaskladnila obečení po malé + další věci, prootže jsem to měla po krabičkách a igelitkách a totálně to nešlo skládat. Máme to v ložnici v rohu, ještě nemáme pořádně skříně. Ale v 37.tt dělat takový věci, no mazec ![]()
Ale dodávám, že to nebylo na základě této diskuze, dělám teď hodně takových věci, protože to chci stihnout do porodu - ať je tady trochu pořádek.
@peggy.sl píše:
Jedna z prvního manželství, a dvě z druhého..jedna pravá a druhá macecha..
to by mě kleplo
![]()
No tak já jsem si bláhově myslela, že tu máme uklizeno. Dokud nepřijela tchýně a nezačala mi tu uklízet
! Jako myslí to dobře, ona je takový neposeda a v tom počasí prostě nejde chodit ven. Měli jsme velkou oslavu, tak tu bylo uklizeno jako ještě nikdy!