Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, taky se pridavam a priznavam se otevrene JSEM BORDELAR!
Donuti me uklidit jen planovana navsteva. To byste me meli videt, kdyz nedejboze nekdo prijde neohlasene. Nastesti se to moc casto nestava. Nejhorsi je, kdyz si reknu, ze se na neco podivam na PC a pak zacnu…a ho*no zlata rybko
Takze ted tohleto dopisu a jdu umyt nadobi od obeda a snidane
a naplnit jednu pracku. Az se vratim, tak si mozna zadam dalsi ukoly ![]()
A hned se musim ztrestat, protoze jsem na svuj slib okamzite zapomnela a zabrouzdala do jine diskuse…a takhle to chodi porad
Takze uz jdu makat…
Tak zrovna dnes prijela opet necekane tchyne. takze ja bezny uklid delam hned rano, aby tu bylo uklizeno. dalsi duvod mam co kdyby neco treba prijeli hasici samej peknej chlap a tady bordel. takove predstavy me naucily se i doma trosku namalovat a lepe obleknout. a jsem za to rada. pak kdyt musim narychlo neplanovane jet tak to neni problem.
ale mam problem se dokopat k tem ukolum co se. delaji obcas. jako vnitrek mikrovlnky a podobne.
Nejdulezitejsi je ten uklid poradne promyslet a naplanovat, aby se clovek neunahlil.. ![]()
jinak ja dnes cekala navstevu. Mela prijet dcery byvala spoluzacka s maminkou s tim, ze mala tu bude spat. Tak jsem poklidila, vysala, uvarila (jsou z daleka, tak aby nebyli o hladu) napekla…a snazila se cele dopoledne tenhle stav udrzet, no a dotycna maminka soupla malou do dveri a sla si po svych.
tolik prace a nikdo to ani neuvidi ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám do diskuse… u nás je to někdy jak po výbuchu.. já vím, že tady jednou byla diskuse a tam byla zmínka o nějakém anglickém webu o uklízení.. zadávali se tam každý den úkoly.. prý stačí běžný úklid a každý den věnovat 15 minut jednomu zadanému úkolu.. ale na anglické stránky jsem se samozřejmě zapomněla podívat:-) ale něco takového bych doma potřebovala..
@fatin píše:
@kajmi Jdu se přidat k FlyLady, tak uvidíme, jak dlouho ji to vydrží…
Taky jdu od zitra do toho, ale me to urcite dlouho nevydrzi. Za 2tydny rodim, ale potrebuji nakopnout abych poradne uklidila nez se maly narodi ![]()
Tak to vypadá, že všechny uklízíte a máte vypnutý PC
já už mám vytřeno, vyluxováno, utřený prach, zaplou pračku a myčku. a chtěla bych dnes vzít pořádně kuch. linku ( konvicic, troubu, mikrovlnku ), ale to nevím zda zvládnu.
Diskuze jako stvořená po mě! Jsem hrozný bordelář a co hůř, přítel je zase hrozně pořádkumilovný. Já tu pořád uklízím a pořád je bordel. Hlavní problém je v tom, že nemumím pořádek udržet, už druhý den to tu vypadá jako před úklidem. Špínu nemáme, protote vysávám několikrát denně - syn roznese drobky všude po bytě a na plovoučce proti světlu je vidět všechno. Bordel mě hrozně irituje, takže furt uklízím a přitom mám furt borel! Potřebovala bych vyházet půlku oblečení a věcí a pak by to asi bylo snadnější
Jdu si uvařit kafe a uklízet… ![]()
@Nika079 Jak kdybych to psala já
Manžel je taky na pořádek děsnej, ale pochopil, že s malým děckem to moc nejde. Co ho s…e je to moje - ukrojím chleba, namažu, nechám vše na lince. Já to pak uklidím, ale jemu vadí, že to neuklidím hned…
Taky mě to s…e, ale nějak to nejde změnit. Rozházené věci a hračky za nepořádek nepovažuju, navíc je to uklizeno hned.
Tak jdu taky něco dělat, malé vařím polívku, pak půjde spát a bude tak 2 hodinky klid. Ale co bude, až bude miminko (za asi 2 týdny) to teda nevím
![]()
@avm3 no přesně! Jsem ráda, že v tom nejsem sama!!! Rozházené věci mu taky nevadí, on to večer často i krásně srovná, pak to tady vypadá hned hezky, páč už malej spí a nemá to kdo rozkramařit
Svoje věci má hezky poskládané a moje hází do k tomu určené krabice
No ale zase mu nevadí špinavá koupelna a taková ta špína, co nesnesu já! No nic, dopila jsem kafe a jdu třídit oblečení po malém, ať si to můžu odškrntout ze seznamu ![]()
Flaylady - vypadá to zajímavě. Našla jsem to na facebooku v češtině, možná to vyzkouším
I když… Dnes strávíme 15 minut hledáním věcí, které do obývacího pokoje nepatří.… Jestli tohle udělám, tak budeme mít holobyt
![]()
Vydržely jste někdy celý den bez PC a TV? ![]()
@Petra8a
Jak se to na tom FB jmenuje? mě nebaví luštit angličtinu.. ![]()
@Petra8a Ty jo, tos to sem v té češtině neměla dávat - já to brala, že zabiju dvě mouchy jednou ranou - uklidím a ještě procvičím anglinu (potřebuju to jak sůl). Takhle nevím, co zvítězí… ![]()
@Petra8a píše:
Vydržely jste někdy celý den bez PC a TV?
No snad jen když jsme se sem nastěhovali a nešel internet ani televize?
No a pak někde na dovolené. Ale jinak? Jsem ztracený případ… ![]()