Společně uklidíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
27.5.13 08:50

@Petra8a Nejsi náhodou já? Taky bychom rádi zprovoznili dětský pokoj. Zatím to tam ale vypadá jako skladiště a o tom ostatním ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.5.13 08:54

@avm3 Koukám, že je to všude stejné - manželoví také praská skříň hadrama, které už mu nejsou, ale vytřídit to je problém… Přesně jak píšeš, není čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.5.13 08:56

@Petra8a Tak to já většinou najdu všechno, mám takové své oblíbené „odkládací“ místečko. Takže já si dám dnešní předsevzetí uklidit „odkládací“ místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.5.13 08:57

@fatin Ale já se ho fakt musím zastat, má toho moc. Stejěn se jednou naštvu a přeberu to bez něj. Máme staré skříně a on bude dělat novou do ložnice, tak pak se budou dít věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
27.5.13 08:59

Tak to ja se musim nejdriv vykopat z postele a pak se konecne pustim do uklidu. Taky bych potrebovala vyprat, ale copak to jde v takyvym pocasi :zed: Doma mi neuschlo jeste ani pradlo ze vcerejska :zed:

@Manifee píše:
Znas FlyLady? http://www.flylady.net/ Tam se zaregistrujes a pak ti chodi kazdy den email, co ten den mas uklidit. Je to delany tak, ze kazdy den v podstate uklizis jen 15 minut. Jednu dobu jsem to pouzivala a prislo mi to super, fakt efektivni. :palec:

O tom jsem uz tady jednou v nejake diskuzi cetla a neznelo to spatne. Asi se do toho od zitra pustim :palec: Nechce se nektera pridat aby sme se mohly podporovat v plneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.5.13 09:03
@kajmi píše:
Tak to ja se musim nejdriv vykopat z postele a pak se konecne pustim do uklidu. Taky bych potrebovala vyprat, ale copak to jde v takyvym pocasi :zed: Doma mi neuschlo jeste ani pradlo ze vcerejska :zed:O tom jsem uz tady jednou v nejake diskuzi cetla a neznelo to spatne. Asi se do toho od zitra pustim :palec: Nechce se nektera pridat aby sme se mohly podporovat v plneni?

Já už jsem ve FlyLady byla zaregistrovaná..ale zase jsem se odhlásila..stejně jsem podle toho nejela.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.5.13 09:12

Nejvíc mi dala zabrat tchýně na návštěvě…vylezl mi z pod skříně pavouk a ona prohlásila, že pavouci jsou tam, kde je bordel :jazyk:. Děsně je nesnáším a štítím se jich, ale normálně se přemůžu, pár jich nachytám do sklenice a vypustím jí je doma v jejím naklizeným bytečku :P.
Jo a můj manžel má doma oblečení 25 let starý a nechce to vyhodit, že prý na to má vypomínky :poblion: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.5.13 10:04
@hoppa píše:
Nejvíc mi dala zabrat tchýně na návštěvě…vylezl mi z pod skříně pavouk a ona prohlásila, že pavouci jsou tam, kde je bordel :jazyk:. Děsně je nesnáším a štítím se jich, ale normálně se přemůžu, pár jich nachytám do sklenice a vypustím jí je doma v jejím naklizeným bytečku :P.
Jo a můj manžel má doma oblečení 25 let starý a nechce to vyhodit, že prý na to má vypomínky :poblion: :think:

to se ho nesmíš ptát a zkrátka jednou za čas záhadně zmizí tričko, ne moc často, ale tak jeden kousek měsíčně, když mu místo toho koupíš nějaké nové hezké triko, tak to ani nepostřehne :twisted:

Jinak přidávám se do party, i když teda já neuklízím ani na oko, mám megabordel, málo úložných prostor a vždycky když se zvednu, že teda teď jduněco dělat, tak se nějaký dítě hlásí, že něco chce, pak chce něco další a pak jsem z toho tak zmožená, že si zas sednu… Věčný koloběh :roll:
Už jsem se i přistihla, že se těším, až děti vyletí z hnízda, jak budu mít uklizeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.5.13 10:23

Tak kdyz probiram skrine tak se teda manzela neptam a vyhodim. pokud to tricko ma flek dirku, ikdyby to bylo nejoblibenejsi ze vsech. ale je fakt ze mu to davam na chalupu, kde to brzo dodela a pak to jde hned do popelnice.
denni uklid jsem se naucila diky nehlasenym navstevam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Beckie
27.5.13 12:06

Ahoj, přidala bych se s dovolením taky :-), ne že bych byla bordelář, ale poslední dobou jsem lenoch, ale když mám tahouny, jde mi to samo od sebe. Hned jsem se zaregistrovala na FlyLady a uvidím, jak to půjde. Byt jsem měla vždy jako klícku, ale co bydlíme na baráku, nevím, kde mi hlava stojí. Sotva uklidím jeden roh, ve druhém už je nějakej bordel. Celý víkend jsem byla sama doma bez muže a přiznám se, že jsem nehrábla vůbec na nic. Ani prádlo jsem nebyla schopná pověsit. :zed: :zed: :zed: Naštěstí ten můj není prudič, takže když viděl tu spoušť, akorát řekl, že je rád, že jsem odpočívala. :mrgreen: :mrgreen: Úkol na dnešní den: Uvést to tu do jakž takž provozu schopného stavu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
27.5.13 12:40

Přidávám se k FlyLady, teda mě už chodí asi měsíc, ale pořád to není ono…resp. je to super, vždycky udělám co je tam napsáno, ale jaksi vynechávám ten každodenní úklid a pak tu mám taky seznámek tak nějak mimo, co je potřeba :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.5.13 15:30

@avm3 Jo, já Ti věřím. ;) Dneska to ti chlapi nemají zrovna jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.5.13 15:31

@kajmi Jdu se přidat k FlyLady, tak uvidíme, jak dlouho ji to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.5.13 15:41

Holky a to máme myčku, automatickou pračku a já kupříkladu ani nežehlím… :oops: A stejně je to tady někdy jak po bitvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.5.13 16:38

Tak „odkládací“ místečko jsem uklidila, ale stejně to tu vypadá jak po bitvě. A to teď volal manžel, že asi za 14 dní přijede návštěva, tak budeme muset dát dohromady ten budoucí dceřin pokojík, kde je momentálně strašný skladiště. Nevím, jak to stihneme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný